NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Monika wg mnie test wygląda dobrze.
Emilka bardzo się cieszę
Olik - moim zdaniem nie powinno być takiego posmaku od mąki ryzowej.
Reset, Karolina - co to za tajna grupa na fb?
Lamuś dziękuję za odpowiedź. To ewidentnie kupiłam trefną mąkę, dobrze ze wyjadłam sam środek z budyniem
Bo właśnie po dodaniu mąki zrobił się taki posmak nieciekawy.. -
nick nieaktualnyLucia88 wrote:Monika, a który test jest dzisiejszy? Ja widzę 3 różne.
A wyniki dzisiejszej bety też będą jutro czy znowu 3 dni czekania do czwartku? -
Monia ja się trochę zagubiłam- odbierałaś wynik tej pierwszej bety (dobrze pamiętam że miał być we wtorek?).
Dla mnie test wygląda bardzo obiecująco i w porównaniu wyglądają jak by coś się działo i to w kierunku rozwojowym Życzę zieloności- pogoda już się robi wiosenna to może nam się tu koniec Stycznia i Luty zazieleni -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Monia ja się trochę zagubiłam- odbierałaś wynik tej pierwszej bety (dobrze pamiętam że miał być we wtorek?).
Dla mnie test wygląda bardzo obiecująco i w porównaniu wyglądają jak by coś się działo i to w kierunku rozwojowym Życzę zieloności- pogoda już się robi wiosenna to może nam się tu koniec Stycznia i Luty zazieleni
Dzisiaj, czyli w poniedziałek zrobiłam kolejną betę powiedziała że wyniki będą jutro, a nawet i dzisiaj.
Póki co nie ma żadnych
Także u mnie nie ma sensu tej bety robić bo to jest chore, żeby tyle czekać. -
Poczekamy z Tobą Myślę że będzie warto się postresować tym czekaniem
-
Lamka - żadna tajna grupa, znalazłam się z Emilką na facebooku, bowiem wymieniałyśmy się materiałami do nauki na aplikację, a w prywatne wiadomości na forum obie zaglądamy rzadko. Jak chcesz to również Cię odnajdę i z przyjemnością dodam do znajomych, mogę Ci oczywiście wysłać też moje 5 GB materiałów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 18:45
lamka, Emiilka, Karolina90 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyNaprawdę Monika podziwiam za cierpliwość ja bym ich rozniosła bo już te z soboty powinny byc!!!Bez jaj!!!
Emilka jeszcze raz Gratuluję a M już wie ???
Mam może głupie pytanie ale po co pytacpytać google jak mam Was Tak mnie zastanawia czy jak wychodzą testy owulacyjne pozytywne czyli naprawdę takie jak powinny byc(nie cienie) to czy jest możliwość że mimo to owu nie ma/nie było?! Pytam z ciekawości a drugie pytanie mam do Boćka napiszę na privEmiilka, Melevis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Progesteron 6,36 ng/ml
Beta-HCG 10,83 mIU/ml
Wynik z soboty.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ps a próg? bierzesz dupka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 18:46
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Progesteron 6,36 ng/ml
Beta-HCG 10,83 mIU/ml
Wynik z soboty.
No i super, myśle ze gdybys dzisiaj z rana oszczała ten test to wynik bardziej by Cię zadowalał - a krecha ciemnieje mimo ze wysiurana popołudniu :* -
-Monika- wrote:Beta-HCG 7,03 mIU/ml
Wynik z dzisiaj.
O_o o_0 ...noł -test ciemnieje przecież... to jakiś błąd?Siwulec lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Beta-HCG 7,03 mIU/ml
Wynik z dzisiaj.
Chciałam zacytować a nie lubić
:* :* :*! -
Monia, Kochana, beta jak na sobotę ładna, ale ten prog trochę niski. Może by zwiększyć dawkę Dupka? A wyniki dzisiejszej bety kiedy? Trzymam kciuki za piękny przyrost
EDIT: Kochana, doczytałam post o dzisiejszej becie Przykro mi Przytulam mocno Dziewczyny Ci na pewno zlecą zaraz jakieś badania... Kochana, ale coś zatrybiło, trzeba mieć nadzieję, że jeszcze będzie dobrze
EDIT2: Kurczaki, ale ten test nie wygląda mi na betę 7...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 18:51
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny