Forum W oczekiwaniu na testowanie NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 2572 2274

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 06:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika <3 jesteśmy z Tobą myślami. Miło, że się odezwalas :)

    Boćku kciuki za test! <3

    Bajkaa jak się czujesz? :-)

    Ktoś jeszcze testuje? :-)

    Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI (Klinika Gameta)
    18.09.2020- 15 dojrzałych komórek - 6 zapłodnionych
  • Jedna_z_Wielu Autorytet
    Postów: 2063 1430

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 06:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    Nika <3 jesteśmy z Tobą myślami. Miło, że się odezwalas :)

    Boćku kciuki za test! <3

    Bajkaa jak się czujesz? :-)

    Ktoś jeszcze testuje? :-)

    Ja :p

    KateHawke lubi tę wiadomość

    0dash2.gif 0zlosc.gif
    Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    Starania od: Styczeń 2015 r.
  • Rucola Autorytet
    Postów: 8564 11339

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boćku wstałam i czekam na dwie krechy ;)

    Synek 31.08.2018r.
    Czekamy na Skrzaty♥💙
    DvLKp2.png
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6743

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Boćku wstałam i czekam na dwie krechy ;)
    Też wstałam, też czekam ale już minęło 15min, a ja nadal czekam! :( Hope, gdzie jesteś ze swoim magicznym długopisem??? :P

    Ech, mam nadzieję że komuś się dzisiaj poszczęści... :*

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 07:13

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • Bajkaaa Autorytet
    Postów: 4666 6032

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    Nika <3 jesteśmy z Tobą myślami. Miło, że się odezwalas :)

    Boćku kciuki za test! <3

    Bajkaa jak się czujesz? :-)

    Ktoś jeszcze testuje? :-)

    Dziękuję że pytasz ja się czuję w miarę dobrze czasem mi słabo czasem sennie, dziś mam lekarza na szczęście bo już wariuje że jest coś nie tak, ale ja już ten typ człowieka co się zamartwia zawsze

    bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6743

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pakatasia, dzisiejsza krezeczka już piękna! <3 trzymam kciuki za betę! :*

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • Bobisia Autorytet
    Postów: 278 214

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Monia bardzo mi przykro. Ale jestem zdania że trzeba być pozytywnej myśli. Kate trzymam kciuki za Twojego maluszka. Emilka gratulacje. Zazdroszczę pięknej bety.trzymam kciuki za was dziewczyny.
    U mnie ten miesiąc straszny. Dwa tygodnie temu dowiedziałam się że moja "ulubiona" koleżanka jest w ciąży. Starała się aż jeden miesiąc. Tak mnoe to odbiło ze nie mogłam się pozbierać.
    Dziewczyny mam pytanko.
    W morfologii od kiedy pamiętam mam podwyższona normę płytek krwi o niewiele aleam Myślicie że yo może być problem w zajściu w ciążę?

    Emiilka lubi tę wiadomość

    [link=https://www.suwaczki.com/]nzjddqk300ej2dix.png[/link]
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Też wstałam, też czekam ale już minęło 15min, a ja nadal czekam! :( Hope, gdzie jesteś ze swoim magicznym długopisem??? :P

    Ech, mam nadzieję że komuś się dzisiaj poszczęści... :*
    Jestem! Kingulla, Bocku służę długopisem i tule!

    Jedna sikaj! Czekam!

    Pakatasia piękny tescior :)

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

    Bociek no i jak to nie ma drugiej krechy ??

    Pakatasia kreseczka ładnie ciemnieje, wracaj szybko na betę :D

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Jedna_z_Wielu Autorytet
    Postów: 2063 1430

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope sikalam już (i to już 3ci dzień pod rząd) jedna paskudna krecha. Tak myślę i chyba najwyższy czas z tym skończyć, nie mam sił już.

    0dash2.gif 0zlosc.gif
    Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    Starania od: Styczeń 2015 r.
  • Rucola Autorytet
    Postów: 8564 11339

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Też wstałam, też czekam ale już minęło 15min, a ja nadal czekam! :( Hope, gdzie jesteś ze swoim magicznym długopisem??? :P

    Ech, mam nadzieję że komuś się dzisiaj poszczęści... :*
    Bośku!!! Nie lubię tego....

    Synek 31.08.2018r.
    Czekamy na Skrzaty♥💙
    DvLKp2.png
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6743

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobisia wrote:
    Cześć dziewczyny. (...)
    W morfologii od kiedy pamiętam mam podwyższona normę płytek krwi o niewiele aleam Myślicie że yo może być problem w zajściu w ciążę?
    Hej, Po samych płytkach na pewno nie można tego stwierdzić... Jeśli miałabyś obniżone czasy krzepnięcia PLUS mutacje PAI-1 ale w układzie HOMOzygotycznym (i tylko homo), wtedy można by było tak przypuszczać... Sama nadkrzepliwość, bez mutacji też nie powinna być przeszkodą...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 07:52

    Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Hope sikalam już (i to już 3ci dzień pod rząd) jedna paskudna krecha. Tak myślę i chyba najwyższy czas z tym skończyć, nie mam sił już.
    Wiem :(
    Ja trochę jestem w szoku ze w tym cyklu nie miałam doła po negatywie. Może jeszcze przyjdzie ale teraz jest ok.

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Rucola Autorytet
    Postów: 8564 11339

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Hope sikalam już (i to już 3ci dzień pod rząd) jedna paskudna krecha. Tak myślę i chyba najwyższy czas z tym skończyć, nie mam sił już.
    Kochana tylko nie to, nie poddawaj się. Poszerz diagnostykę i walcz :*

    Emiilka lubi tę wiadomość

    Synek 31.08.2018r.
    Czekamy na Skrzaty♥💙
    DvLKp2.png
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6743

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Jestem! Kingulla, Bocku służę długopisem i tule!

    Jedna sikaj! Czekam!

    Pakatasia piękny tescior :)
    Jak zawsze niezawodna Hope! <3 ja dzisiaj jeszcze się nie łamię ;) Po południu odbiorę Bobika i jutro siknę na dwa! I będę miała dwie kreski! :D

    Kotowa, moli5, Morusek, ANkaG, Koteczka82, nenusia, Emiilka lubią tę wiadomość

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • Jedna_z_Wielu Autorytet
    Postów: 2063 1430

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie to, ale chyba muszę w końcu podjąć tą decyzję. M twierdzi, że i tak już się trochę "sama pobadalam " bez zaleceń lekarza. Nie widzi sensu skoro lekarz nic o tym nie mówi. Sama nie mam sił, by walczyć.... Jest mi tak cholernie smutno.

    0dash2.gif 0zlosc.gif
    Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    Starania od: Styczeń 2015 r.
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5280 6743

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 08:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Boli mnie to, ale chyba muszę w końcu podjąć tą decyzję. M twierdzi, że i tak już się trochę "sama pobadalam " bez zaleceń lekarza. Nie widzi sensu skoro lekarz nic o tym nie mówi. Sama nie mam sił, by walczyć.... Jest mi tak cholernie smutno.
    Skarbie, tulę mocno... :***
    Ale sama dobrze wiesz że trafić na lekarza który rzeczywiście porządnie zajmie się diagnostyką, szczególnie poza ginekologiczną to można ze świecą szukać... Musisz zebrać w sobie te siłę i walczyc:* bo jest o co <3 a dziewczyny na pewno Ci polecą kogoś z Krakowa :) nosek do góry! :***

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 08:03

    Siwulec lubi tę wiadomość

    laUgp2.png
    po 45 cs - 4-6 miesięcy sztucznej menopauzy, potem antyki - na wyciszenie adenomiozy przed crio.
    ❄️ 8.3 ❄️ 6.3 - na zimowisku <3 <3
    ET 9.2 - 01.08.2019 :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
    marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
    maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
    czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 08:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    Boli mnie to, ale chyba muszę w końcu podjąć tą decyzję. M twierdzi, że i tak już się trochę "sama pobadalam " bez zaleceń lekarza. Nie widzi sensu skoro lekarz nic o tym nie mówi. Sama nie mam sił, by walczyć.... Jest mi tak cholernie smutno.


    Bociek dobrze klekocze ;)

    Jenda ściskam Cię serdecznie i wierzę w Ciebie i Twojego eMka :* :* :*

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Malwas Autorytet
    Postów: 1045 1340

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 08:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pakatasia96 wrote:
    Chryste, nigdy tak wczesnie spac nie poszłam jak wczoraj :D
    Test siknięty, ale albo ja jestem wadliwa, albo testy, albo nic nie ma i robią sobie jaja ze mnie.
    Znowu blada kreska pokazała się po jakiś niecałych 5 minutach. Wczoraj z rana tak samo,
    za to wczorajszego wieczoru po 40 gdzie tak naprawdę test powinien być w koszu - ALE.
    Nie mogę doczekać się powrotu do miasta zeby pójść na bete.
    Jeszcze ostatecznie jutro mam przewidywany termin @ .. :(

    a1cdef634143.jpg
    Jesteś w ciąży :) co ja bym zrobiła, żeby widzieć taką kreseczkę ;)

    3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1449 1082

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 08:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    Bocius no nie żartuj :/ Jutro mają być dwie kreski :-) obowiązkowo :-)
    Nika nie poddawaj się proszę. Ja że swojej strony poleca prof. Huras jak wczoraj pisałam zależy mu na pacjetach. Póki nie wyczerpiesz wszystko możliwości próbuj;-)

    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    obniżone APTT, allo mlr - 0%, allo mlr po 3 szczepieniach - 32 %
    podwyższone komórki nk, insulinoodporność, laparoskopia - oba jajowody drożne
    Stymulacja lametta - 4 cykl
‹‹ 554 555 556 557 558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego