Forum W oczekiwaniu na testowanie NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Kurczę, ja się nadal łudzę, że coś z tego będzie... nigdy nie miałam tak szczelnie zamkniętej szyjki jak jest tak nisko...

    Tylko dlaczego testy nie wychodzą :(

    Może jeszcze za wcześnie na test?

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5580 6970

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Może jeszcze za wcześnie na test?
    Jakoś w to nie wierzę...

    laUgp2.png
    3. IMSI (???)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Kurczę, ja się nadal łudzę, że coś z tego będzie... nigdy nie miałam tak szczelnie zamkniętej szyjki jak jest tak nisko...

    Tylko dlaczego testy nie wychodzą :(
    Też się łudzę, bo dziwnie boli mnie brzuch, piersi też inaczej... u Ciebie też coś koło 11 dpo? Jak temp?

  • Koteczka82 Autorytet
    Postów: 3224 2738

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    pakatasia96 wrote:
    Chryste, nigdy tak wczesnie spac nie poszłam jak wczoraj :D
    Test siknięty, ale albo ja jestem wadliwa, albo testy, albo nic nie ma i robią sobie jaja ze mnie.
    Znowu blada kreska pokazała się po jakiś niecałych 5 minutach. Wczoraj z rana tak samo,
    za to wczorajszego wieczoru po 40 gdzie tak naprawdę test powinien być w koszu - ALE.
    Nie mogę doczekać się powrotu do miasta zeby pójść na bete.
    Jeszcze ostatecznie jutro mam przewidywany termin @ .. :(

    a1cdef634143.jpg

    Dzisiejsza kreska jest najmocniejsza!!! Super kochana!!! Będzie dobrze! A beta będzie wysoka jak na nią pójdziesz za kilka dni!!! Trzymam kciuki.

    Emiilka lubi tę wiadomość

    Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017
    2.05.2020 Aniołek

    Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • Bocianiątko Autorytet
    Postów: 5580 6970

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Też się łudzę, bo dziwnie boli mnie brzuch, piersi też inaczej... u Ciebie też coś koło 11 dpo? Jak temp?
    11 dpo, temp trzyma się wysoko... ale u mnie to zaden wskaźnik no bo zawsze mam ladne... i co dziwne, prawie w ogóle nie mam śluzu, tylko trochę przy szyjce, a zwykle mam go dużo...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 10:25

    laUgp2.png
    3. IMSI (???)
    2. ICSI (OviKlinika 2021): 10 komórek - 1 blastka
    * CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021 :(
    1. ICSI (nOvum 2019): 7 komórek - 3 trzydniowce
    * ET cl9.3 - 01.08.2019 :(
    * CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020 :( :(
    IUI - 24.10.2018 :(
    IUI - 19.11.2018 :(
    stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Ja nie mam takiej wiadomosci :(
    Wejdź w ustawienia i zobacz za ile masz premium ;)

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    11 dpo, temp trzyma się wysoko... ale u mnie to zaden wskaźnik no bo zawsze mam ladne... i co dziwne, prawie w ogóle nie mam śluzu, tylko trochę przy szyjce, a zwykle mam go dużo...
    Skoro nie ma śluzu, to może to jest jakiś objaw? Nie zniechęcają się, zobaczymy jutro jak test :* też mam zawsze sporo śluzu a teraz sucho. A temp zawsze była piękna, niby ciążowa, w tym cyklu po owu skacze :/

  • agulineczka Autorytet
    Postów: 5559 5900

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra wiadomość, też mam abonament premium za 1zł :D

    Bociuś , nie takiej wiadomości się spodziewałam. Ale zobacz na wykresach, że w 11 dpo rzadko jest pozytyw. Ja w pierwszej ciąży z synkiem zrobiłam 12dpo i kreski trzeba było się dopatrywać. Przy dwóch kolejnych ciążach (jak to brzmi smutno, patrząc na to, ze mam jedno dziecko) wyszły juz w 9dpo, ale to żadna reguła. Ja wciąż trzymam kciuki!

    Jedna z wielu tulę Cię bardzo mocno. Rozumiem Twoje zwątpienie, ale masz juz jedno dziecko i wiesz, że warto walczyć. Napisz skąd jesteś. Dziewczynki na pewno znajdą Tobie dobrego lekarza, który w końcu dobrze się Tobą zajmie.

    Pakatasia kreska ściemniała, beta rośnie. Glowa do góry!

    Luna jak powiększyłam zdjęcie to początkowo nic nie widziałam, ale po chwili zdawało mi się, ze cos tam się przebija. Ale testy allegrowe są słabe. Siknij na jakiś porządny :)

    Emiilka, Luna1993 lubią tę wiadomość

    oeuagywllgo70qby.png

    Synek 2016 💚
    Córka 2018 ❤️

    👼👼
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1476 1121

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dzisiaj temp spadła i to dość mocno. Jeszce czuje się jakby mnie choróbsko brało :/ jestem mega zmęczona :/ weekendzie nadchodz.
    Bociek ja trzymam za Ciebie mocno kciuki u znowu dzisiaj się mi śniłaś i Twoja piękna druga kreseczka :-D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 10:36

    Bocianiątko lubi tę wiadomość


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1476 1121

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pakatasia gratulacje:-)


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Wejdź w ustawienia i zobacz za ile masz premium ;)

    Jednak świezak jestem na OF bo mam za 29 zl... 14 marca mija rok odkad jestem z Wami tutaj :) moze jakas imprezka? :)

    Emiilka, Bajkaaa lubią tę wiadomość

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Kurczę, ja się nadal łudzę, że coś z tego będzie... nigdy nie miałam tak szczelnie zamkniętej szyjki jak jest tak nisko...

    Tylko dlaczego testy nie wychodzą :(

    z Twojego wykresu czytam że dzisiaj masz 12dpo - mi test wyszedł dopiero 13dpo więc skoro nie ma @ to jeszcze nie możesz się dołować :* :* :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • _Hope_ Autorytet
    Postów: 3381 4989

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie wiem czy coś zobaczysz na zdjęciach :/ to jednak są trudne do uchwycenia telefonem pseudo kreski ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cb6c8789a8.jpg

    Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Koteczka82 Autorytet
    Postów: 3224 2738

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam abonament Premium za 10zł :-) Czekam do piątku/soboty jeśli się nie udało i test będzie negatywny to wykupię abonament.

    Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017
    2.05.2020 Aniołek

    Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hope_ wrote:
    Luna nie wiem czy coś zobaczysz na zdjęciach :/ to jednak są trudne do uchwycenia telefonem pseudo kreski ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2cb6c8789a8.jpg
    Coś tam majaczy jakby. Ale i tak mniej chyba niż na tych moich :D

    Anaa może spadek temp jest przez oslabienie :*

  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1476 1121

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe Luna ;-) no zobaczymy za kilka dni na razie 7dpo ale nie nastawiam się chociaż bobo testy zakupiłam:D

    Luna1993 lubi tę wiadomość


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedziałam sobie, że jak zdam wczorajszy egzamin to musi mi sie udać i będę w tej ciąży. ZDAŁAM :D

    reset, Karma88, monika_85, Meśka, Anaaa90, Emiilka, Yoselyn82, Siwulec, Morusek, nenusia, pakatasia96, Pomi, ANkaG, agulineczka, innamorata88, blue00, Malwas, amb83, Bajkaaa, Cheresta, Jedna_z_Wielu, Diamond92, lamka, Koteczka82, Bocianiątko lubią tę wiadomość

  • Emiilka Autorytet
    Postów: 923 2321

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki! :)

    Mesia, ja też świeżak jestem, bo abonament nadal za 29 zł :D Staram się od lutego 2017 r., a na OF 10 mies. ;) No nic, powiem Wam, że jak wszystko będzie ok, to szarpnę się i kupię premium :D Zostało mi jeszcze 5 dni za premium z punktów :D

    Bocianiątko, ja kciuków nie puszczam! 11 dpo to faktycznie wcześnie, kropeczek ma jeszcze czas, żeby się ujawnić :) <3

    Pakatasia, Kochana pięknej bety Ci życzę :) Kreseczki ciemnieją, widać gołym okiem. Świetne są takie zdjęcia porównawcze.

    Jedna, Kochana, rozumiem, że jest Ci smutno i masz dosyć. Nie wiem, jak ja bym się czuła w Twojej sytuacji, więc nie chce moralizować. Zapewniam tylko o wsparciu. Dziewczyny tutaj świetnie znają się na badaniach i polecą dobrego gina. Kochana, walczymy dalej! <3 Mała rzecz, a cieszy - zmiany na OF i pewnie abonament dla Ciebie za 1 zł :)

    Malwas, ja też wciągam Breaking Bad :) Mesia mi poleciła :) Netflix jest chyba miesiąc za darmo, więc zioniemy z Emkiem. Wcześniej obejrzałam wszystkie sezony Gry o Tron i Suits'ów - Resecik, Izunia i Luna, to obowiązkowy seans dla Was! - ale przy Breaking Bad się coś zadziało u mnie, więc wiesz Kochana :D

    Lunka, niech te Bobisie już przychodzą! Mam nadzieję, że wczoraj świetnie sobie poradziłaś na egzaminie :) <3

    Laseczki, moje wyniki proga się dopiero dzisiaj pojawiły. Chyba jest ok, bo 11-12 dpo 26,44 ng/ml bez żadnych wspomagaczy. 7 dpo było 38 ale to była zasługa Ovitrelle. W nocy śniło mi się, że znowu stało się najgorsze, bo nie brałam zastrzyków z heparyny (!!!). Rano niższa tempka, więc od jutra termometr do kosza. Miłego dnia dla Was <3

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 11:01

    KateHawke, Meśka, pakatasia96, Luna1993, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • reset Autorytet
    Postów: 7226 13038

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka- po godzinach to ja fascynuję się medycyną, więc zamiast Suitsów oglądam Chirurgów :)
    No i progesteron masz piękny!

    Luna - gratulacje z powodu egzaminu!

    Ja na OF za krótko jestem i jak mi się skończy pakiet premium pod koniec lutego, to 29 zł... hmm, tak mnie tym złoszczą, że chyba im nie zapłacę!

    edit: dzwonię do mojej kliniki w sprawie wyników M. i ciągle zajęte... wrr!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 11:11

    Emiilka, Luna1993, Melevis lubią tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Emiilka Autorytet
    Postów: 923 2321

    Wysłany: 30 stycznia 2018, 11:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, co to są za testy? Przecież na tym pierwszym ewidentnie się coś majaczy!

    12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
‹‹ 557 558 559 560 561 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego