NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Hahahaha też się słodka dziura zrobiłam. A wcześniej wolałam czipsy
Ja mam noworoczne postanowienie, że nie jem chipsów. W zeszłym roku miałam takie samo, wytrzymałam do lipca, więc nie tak źle -
WItam Was w nowym roku mam nadzieję że będzie lepszy od poprzedniego
gratuluje kresek i ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty
ja również zapadłam w sen zimowy, mogłabym się nie podnosić z łóżkaKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:Ja mam noworoczne postanowienie, że nie jem chipsów. W zeszłym roku miałam takie samo, wytrzymałam do lipca, więc nie tak źle
Ponoć w lidlu rzucili chipsy Lewandowskiej -
Frelcia wrote:jak rzucam czipsy to już po miesiącu jestem szczuplejsza ale to takie smaczne uzależnienie
Flo -przestań zwracać na doktora i dawaj relację z gabinetuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 11:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nadal u tesciow .. poklocilysmy sie 3 razy w ciagu 2 tyg.. na szczescie za 2 dni wracamy
Chcialabym jeszcze tutaj pojsc do gina, ale nie wiem czy w koncu zadzwonia sie zapytac czy jest jakis wolny termin na wizyte jak nie to polece u nas juz w Szwajcarii
Bardzo sie ciesze ze za 2 dni wracamy bede miec cisze i spokoj i bedziemy sie cieszyc we trojke
Ciekawe czy rosnie we mnie jedna czy dwie fasolki.
Z objawow to nie mam zadnych .. czasem w brzuchu pociagnie, i spiaca jestem i mam mega humorki haha.. stary bedzie mial przekichane bo w pierwszej ciazy z synkiem tak nie mialam.
Ogladam caly czas wozki .. i oczywiscie podobaja mi sie kurcze te drogie
1. Quinny moodd szary na bialej ramie
2. Joolz day2 quadro grigio
3. Cybex priam czarny lub limitowana edycja koi (lub jeszcze ten co lewandowska miala ze zlotymi skrzydelkami)
Gratuluje nowym zafasolkowanym
Siwulec, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
carolla90 wrote:Ja nadal u tesciow .. poklocilysmy sie 3 razy w ciagu 2 tyg.. na szczescie za 2 dni wracamy
do rekordu Wam daleko my ostatnio 3 DNI i 2 awantury !!!
dobrze że mamuśki na co dzień są w bezpiecznej odległościIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:Wpłynęła skarga na przekleństwo bałwana z "Krainy Lodu". "Słowo "zalepisty" jest niepoprawne"
:D:D:D hahahahaha w jakim kraju my żyjemy
matko ! i co teraz? bałwan zapłaci karę czy może pójdzie siedzieć ?Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam takie głupie pytanie...
Oczywistością jest fakt, że kobieta w ciąży nie pije alkoholu. Nic a nic. W moim przypadku to unikałam % nawet po owulacji, tak na wszelki wypadek.
Ale co z kuchnią? Wcześniej często dolewaliśmy białe wino do sosu, dla smaku i aromatu. Czy będąc w ciąży mogę zjeść potrawę która była zrobiona na winie?
Niestety nie mogę znaleźć jakiejś sensownej informacji na ten temat. -
nick nieaktualny
-
carolla90 ja dla synka kupiłam Quinny speedi SX używany (3 w 1) Mimo że był po jednym dziecku już to był mega wspaniały -spełnił wszystkie moje oczekiwania i mimo że na rynku jest teraz mnóstwo fajnych to zostanę przy nim. Może już nie nowy model ale sprawdził się w każdych warunkach Jedyne co mogę mu zarzucić to płytka buda w spacerówce... ale od czego są parasolki
-
JustynaG wrote:Dziewczyny, mam takie głupie pytanie...
Oczywistością jest fakt, że kobieta w ciąży nie pije alkoholu. Nic a nic. W moim przypadku to unikałam % nawet po owulacji, tak na wszelki wypadek.
Ale co z kuchnią? Wcześniej często dolewaliśmy białe wino do sosu, dla smaku i aromatu. Czy będąc w ciąży mogę zjeść potrawę która była zrobiona na winie?
Niestety nie mogę znaleźć jakiejś sensownej informacji na ten temat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 11:22
-
JustynaG wrote:Dziewczyny, mam takie głupie pytanie...
Niestety nie mogę znaleźć jakiejś sensownej informacji na ten temat.
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
StaraczkaNika wrote:To ja druga!
Amy, daj znać o której wyniki to zajrzę tu choćby w połowie zajęć!
Ostatnio po pracy robię sobie drzemki... które dość płynnie i niezauważeniw przechodzą w normalne spanie, a potem 4 rano, oczki jak 5 złotych i nadrabiam forum.
Problemik, jesteś mega. Jeszcze będzie dobrze, zobaczysz. A z tą zmianą konta i nazwy to ja na serio - nie karaj się nieustannym przypominaniem sobie, że są problemy. Trzeba sobie codziennie przypominać, że się jest silną i że w końcu uda się wyszarpać od życia to, co się nam należy.
Iza, i jak tam prysznic? ;P
Sny podobno przychodzą na kilka minut przed obudzeniem - życzę samych przyjemnychStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%