NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej! nie wiem czy pamiętacie ale na którymś wątku żaliłam się na dobrego znajomego który wpadł i bał sie mi powiedzieć. w końcu powiedział, obgadalismy temat i dziś o 7:47 urodziła mu się zdrowa córka-Aleksandra z 1 strony bardzio się cieszę i im gratuluję a z drugiej taki niedobry diabełek kłuje i zazdrości... normalna jestem?
A z innej beczki- wczoraj mialam taką ochotę na sex z mężulkiem a wwyszedł najgorszy sex ever haha :p
i czekam na czat z internistą w luxmedzie- moze laskawie wystawi mi skierowanie na tsh... maskara tak sie prosic ale jak mam za darmo to co mam płacić :p
Nika, Flo- również czekam na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 12:03
Lunaris, Karma88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Normalna! Ja też zazdroszczę. I już się za to nie biczuje. Daje sobie pozwolenie na gratulowanie tylko wtedy kiedy faktycznie mam na to ochotę. Daje sobie też pozwolenie na brak reakcji jak ktoś się chwali zdjęciem z usg czy beta a mi akurat źle.
Siwulec, Luna1993, Motylek85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ANkaG wrote:Nie chciałam pisać ze też czekam na wieści od Flo bo każda kibicuje i czeka ale zaczynam się martwić A nie chciałam pisać bo potem jest tyle stron do nadrobienia hehee
Tez mi przez mysl to przeszlo ale nie dopuszczam takiej mysli musi byc ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Flo pewnie na spokojnie chce wrócić od lekarza do domku i wtedy się pochwali
dokładnie, a po drodze jeszcze jakieś zakupy na obiad spokojnie kobitki nie siejcie paniki :* :* :* -
A to mały Kwiatuszek, ma się bardzo dobrze. Karta ciąży założona i na 23.01 pierwsze badania prenatalne.
Muszę znaleźć gina który będzie ciążę prowadzić.
Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 12:28
Anna Stesia, karolkaa22, Lunaris, Yoselyn82, carolla90, ANkaG, Frelcia, Siwulec, Jeżowa, Achia, bazylkove, Luna1993, Ania1003, Karolina90, Agniechaaaa, blue00, PodwojnaMamaWdwupaku, APrzybylska, Karma88, olik321, justyna14, mi88, Lena21, Pomi, pilik, Rucola, E_w_c_i_a, Bocianiątko, Ruth, Kaczorka, lamka, Meśka, agulineczka, Aksamitnaa, Anaaa90, 91Ewela09, Jedna_z_Wielu, Sanka, KateHawke, Jadranka, Melevis, MOJE, JuicyB, Bajkaaa, Mini89, Bunia86, marciaa, JustynaG, Barbarka1984, Izolda90, Amy333, MamaFabianka, Kargo31, Kotowa, Motylek85, MamaStasia, Emiilka, Czrna 81, pawojoszka, agnieszka00, Sarna84, Bobisia, pysia13, Madżka89, problemik, Morusek lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
FLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opierdziel!
A teraz gratulacjeFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flo gratuluję z całego serca! śliczny Twój Kwiatuszek, niech rośnie zdrowo
-
nick nieaktualny