NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:Dziewczyny mam bete!!!! 208,7 !!!!
Bociek, wygrywasz fasolke za dobre typowanie:))
Jedna, marsz na bete!
Gratuluję
Na temat mojej bety odpowiedziałam wyżejHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Gratuluję
Na temat mojej bety odpowiedziałam wyżej
A z wrazenia nie doczytalam. takim razie zostaje poranne siurankono;)))Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Frelcia wrote:a ja sobie nie będę odmawiać a co?! na zgryzoty lays wychodzę na spacerku z psiakiem. Pomyślałam sobie że w sumie przydałoby mi się jakieś hobby... po fitnessie czułam się rewelacyjnie. Naładowana energią.. ale coś jeszcze.
-
Izolda90 wrote:Jedna, ja niestety widzę biała krechę do powtórki wg mnie.....
Pytałam czy komuś i na Vitam po wyschnięciu coś się pojawiało
I było od Hope abym pokazała test, wiec tak zrobiłamLuna1993, KateHawke lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Jedna ja widzę kreseczkę, w dodatku różową u mnie 10 dpo wieczorem wyglądało tak samo, następnego dnia rano beta 7,29 wstawiam fotkę. I oczywiście trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji :*
Amy no pięknie! Nie mogło być inaczej!
Flower cudownie rośnie ten nasz KwiatuszekAmy333, ANkaG, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Bunia86, lamka, mi88 lubią tę wiadomość
-
Amy turbo gratki!
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Amy daj mi trochę wirusków co bym mógł uwierzyć w cud późnego zagniezdzenia
Jedna jestem jutro rano razem z Tobą dobrze że masz zapas testów
Kochana łap,tylko uważaj bo z mdlościami w pacie;)
$€£££&!(*@×&÷!. -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:czemu miałby nie wypalić? gdybym tak myślała to w ogóle bym nie zakładała. A pracy dla opiekunek w Żłobku dużo-jest ciągła rotacja.
-
Jedna ja też widzę powtarzaj jutro
Frelcia otwierasz swój żłobek? Bo ja też się nad tym zastanawiam, tylko blokuje mnie na razie kasa. Ale jest jeszcze dofinansowań na takie działania, więc może by się coś udało wydębićJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Wydawało mi się ze coś tam nie poszło. A pytam bo to można zeswirowac siedząc w domu.
wypaliło wypaliło można ześwirować - co się powoli u mnie dzieje... dlatego zapisałam się w przerwie między doglądaniem remontu, załatwianiu papierów na trzy kursy.
Kingulla za rok powiem Ci czy warto -
Jedna_z_Wielu wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8df6446abd.jpg
Słucham, kto się ze mnie posmieje? Widzę, czy nie widzę. Czyżby i vitam trafiło na czarną listę u mnie?Czarna81
22 cs. -
Frelcia wrote:wypaliło wypaliło można ześwirować - co się powoli u mnie dzieje... dlatego zapisałam się w przerwie między doglądaniem remontu, załatwianiu papierów na trzy kursy.
Kingulla za rok powiem Ci czy wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 15:36