X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy tydzień po owulacji
Odpowiedz

Objawy tydzień po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 25 października 2022, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , jestem tu krótko i martwię się co myśleć , wykres mam udostępniony, w zeszłym cyklu temperatura spadła trzy dni po owu do 36,3 (czyli taka jaka była przed owulacja) w tym cyklu jest inaczej dzisiaj jest 7 dzień po owu i od rana boli mnie strasznie prawy jajnik strasznie ciągnie momentalnie na noge promieniuje , wcześniej bolał mnie brzuch jakbym miała @
    Myślicie ze jest szansa ?

• Siola Debiutantka

Wysłany: 25 października 2022, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka !
    Nie wiem ale w tym cyklu miałam bardzo podobnie, dziś mam 11dpo i mam delikatne plamienia, też nie wiem co myśleć 😅 jutro robię test a za Ciebie trzymam kciuki ☺️

Czarna1001 lubi tę wiadomość

• Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 25 października 2022, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać co u Ciebie , oby było okej 💪🏻

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ