X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Objawy tydzień po owulacji
Odpowiedz

Objawy tydzień po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 25 października 2022, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , jestem tu krótko i martwię się co myśleć , wykres mam udostępniony, w zeszłym cyklu temperatura spadła trzy dni po owu do 36,3 (czyli taka jaka była przed owulacja) w tym cyklu jest inaczej dzisiaj jest 7 dzień po owu i od rana boli mnie strasznie prawy jajnik strasznie ciągnie momentalnie na noge promieniuje , wcześniej bolał mnie brzuch jakbym miała @
    Myślicie ze jest szansa ?

• Siola Debiutantka

Wysłany: 25 października 2022, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka !
    Nie wiem ale w tym cyklu miałam bardzo podobnie, dziś mam 11dpo i mam delikatne plamienia, też nie wiem co myśleć 😅 jutro robię test a za Ciebie trzymam kciuki ☺️

Czarna1001 lubi tę wiadomość

• Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 25 października 2022, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać co u Ciebie , oby było okej 💪🏻

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ