X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwsza była wpadka , nie bede pisac że skakałam z radości bo tak nie było bynajmniej. drugie szogunice to juz ze wspomaganego cyklu. kocham dzieci i chce miec 5. nie masz sie czego bac. sama przyjemnosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i tak podziwiam ;D mysle ze chyba jakby to byla wpadka bylo by latwiej. Bym stanela przed faktem dokonanym bylabym sie ale co sie stalo to... Noo a tak sie zastanawiam czy dobra decyzje podjelam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochaniutka uwierz mi ja na pierwszym porodzie darłam się jak oszalała żeby wyciągneli już tego bachora i usunęli mi wszystko bo nigdy nie bede miała już dzieci. ówczesnego chłopaka błagałam żeby mnie dobił- bol niemiłosierny, pękłam bardzo mimo lewatywy oddałam stolec na sali, hemoroidy miałam okrutne do jakos pół roku po poodzie nie trzymałam moczu. pochwa już nie ta ale chce znowu przez to przechodzić, sa dni kiedy mam ochote całą ferajne ukatrupić ale to moje misiaki. zaczełabym się starać wcześniej ale tsh miałam 4,5 :-/ miałam kategoryczny zakaz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo tak ;D u mnie w rodzinie porody to mega szybko i prawie bezbolesnie sie koncza. Zobaczy jak u mnie bedzie. Na razie o 0orodzie nie mysle ten ciezar i wielki brzuch mnie bardziej przeraza i to ze tym glutem malym nie bede potrafila sie zajac ;p
    Noo a z dziecmi wiadomo jak to jest kazdy ma dwoj charakterek i czasem to mozna i zabic ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri22 u nas jest duża rodzina, mama bezboleśnie 6 nas urodziła, siostra ma na dniach 3 syna rodzić i tez zero stresu, druga siostra w kwietniu córe wydała na świat i też błagała lekarzy żeby ją dobili. nie ma żadnego znaczenia czy w rodzinie porody są bezbolesne czy bolesne. Mamcia moja położną jest i mówi że im starsze kobiety tym bardziej zazwyczaj biorą zzo

Domcia23, ciri22 lubią tę wiadomość

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelciu jestes jeden dzien za mna tylko :) U mnie wyglada jakbym juz wczoraj miala spadek, bo dzis lekko tempka w gore, ale zobaczymy co jutro termometr pokaze. Jesli to to, to u mnie zdecydowanie za wczesnie. Juz by mogl byc piatek, bo usg doczekac sie nie moge...

Martka co u Ciebie po wizycie?

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim,

witaj kamka - fajnie, że masz taką dużą rodzinę. Też wychowywałam się z dwójką rodzeństwa i kuzynostwem i marzy mi się mała gromadka. Niestety coraz częściej myślę, że jeśli uda mi się choć jedno dziecko spłodzić, to będzie cud.

Niunqa byłaś na becie?

Kofeinka obiecujący wykres - sikaj jutro

Ja mam jakieś stany od depresyjnych po olewcze. Nie wiem już, co mam podawać temu mojemu niemężowi... Wczoraj trzeci dzień jadł minerały z Olimpu i dostał znowu rozstroju jelitowego. Nie wiem, czy po nich, ale jeśli tak, to ja już nie mam nadziei :( Nie ma szans, że nasienie poprawi się samo, a jak go nie poprawimy to o ciąży będę czytać na forum i słuchać od koleżanek.
    Chyba muszę do psychiatry...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 10:47

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaaa nie myśl tak,chorujesz na coś? długo się już strasz? jestem przekonana że się uda!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha... Pracowa afera z soboty urosla do mega rozmiarow i moje miejsce w firmie jest zagrozone...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejmuj się, najważniejszy jest teraz twoj groszek, nie ma nic ważniejszego

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri powodzenia jutro na wizycie na ktora masz godzinke??

tak jak kamka pisze, ze teraz najwazniejsze jest bobo:*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na 14.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie nie przejmuj sie nimi nie denerwuj sie

witamy nowa kolezanke, wiesz, Twoj opis porodu przyprawil mnie o pół sekundowe watpliwosci :D ale tylko pol sekundowe;p Taki nasz los:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia nie jest przyjemny, ale to jest tak naturalna rzecz ze minutę po wszystkim zapomnisz o bólu.

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    wlasnie nie przejmuj sie nimi nie denerwuj sie

witamy nowa kolezanke, wiesz, Twoj opis porodu przyprawil mnie o pół sekundowe watpliwosci :D ale tylko pol sekundowe;p Taki nasz los:)

Moja mama przeżyła dwa porody pośladkowe i o ile moja siostra była malutka, to mój brat ważył prawie 4kg i przez głupotę lekarza (nie zgodził się na cesarkę!!) o mało się nie przekręciła. Brat z resztą też... Ale moja mama jest hardcorem :) Codziennie ją podziwiam za to ile ma siły

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za lekarz?!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys to bylo bardziej na porzadku dziennym. Mojej ciotce tuz przed porodem lekarz wlozyl reke do cipy za przeproszeniem i obracal dziecko recznie. Teraz by byla od razu cesarka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no zdarzaly sie cesarki, nawet moja mama mowi ze kiedyś wlasnie inaczej podchodzili do cc,po tych akcjach promowanych w tv i tym gadaniu ze sn najbezpieczniej itp

ciri piszesz o masowaniu szyjki. Tez to mialam. W dodatku polozna mi sie przez lóżko na brzuchu powiesila bo nie moglam malego wypchać. Jak uslyszalam ze maja go "wyssać" to zebralam ostatnie sily i poszlo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wydaje mi sie ze teraz to za bardzo pozwow sie boja i w takich przypadkach to cesarka jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak. Chociaz po cesarce większe powikłania moga byc. Ja wolalabym sn znowu rodzic

‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ