Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze. Masz progesteron na podtrzymanie?

Ja mialam we czwartek usg polowkowe i potwierdzily sie moje przypuszczenia, ze bedzie syn :) W czerwcu powitamy na swiecie Stasia.

Flowwer, alicjaaaa lubią tę wiadomość

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • mkl Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona Gratuluje synka:)

Biorę progesteron bo jestem po in vitro na sztucznym cyklu także progesteronu mam bardzo dużo do brania, bo mój organizm sam go nie wytwarza, badałam progesteron też i jest wporządku

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaa! Ile nowych maluszków!! Wspaniale, pięknie! Ogromne gratulacje dziewczyny! :)
    Mkl, przed chwilą zajrzałam do pamiętnika i aż się popłakałam!

Moje cudziątko za chwilę skończy pół roku! Strasznie ten czas leci! A ja już bym chciała być w kolejnej ciąży - tak uwielbiam ten stan :)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze wątek jeszcze żyje :) sama czasem tu zaglądam

w4sqyx8dc6bykj5r.png
‹‹ 619 620 621 622 623
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ