Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
chciałam wpaść wcześniej, ale się nie udało.
10 sierpnia na świat przyszła nasza Julianna Za chwilę skończy miesiąc, a ja nie wiem, kiedy to zleciało. Dopiero byłyśmy razem w szpitalu.
Przesyłamy Wam podwójną dawkę pozytywnej energii i sił! Kciuki zaciśnięte mocno!
-
Ja już po stymulacji i punkcji, pobrano 13 dojrzałych komórek jajowych, 6 poszło do zapłodnienia i 6 zamroziliśmy, z 6 zapłodniły i dotrwały do 5 doby cztery:) I te cztery są najwyższej klasy AA:)
Transfer odroczony ze względu na mój wysoki estradiol po stymulacji, odbędzie się on na koniec października:)
Mam zamrożone 4 zarodeczki i 6 komórek:) Bardzo się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:49
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem mkl
cześć wszystkim, informuję, że w 22 cyklu starań pierwszy raz zobaczyłam to... 10 minut płakałam po prostu nad nimi, nie moge uwierzyc...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44524b26fab3.jpgDagn_, Domcia23, alicjaaaa, Baronowa_83, moniqe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia ^^
Za każdym razem, jak widzę gdzieś Twój post, mam nadzieję, że to to. Pewnie mnie nie pamiętasz, ale kibicuję Ci cały czas.
Spokojnego czasu i ciekawych zachcianek
Kreski piękneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 07:14
-
Po 6 latach comiesiecznego placzu, wreszcie i u mnie zdarzyl sie cud. 27 wrzesnia zobaczylam pierwsze w zyciu II na tescie ciazowym. Pierwsza beta 550, druga 1195. A dzisiejsze usg wszystko potwierdzilo. Moje Malenstwo grzecznie siedzi tam gdzie powinno
justa., Dagn_, Klaudia N., alicjaaaa, Baronowa_83, mkl lubią tę wiadomość
[/url] -
Fiona88 wrote:Po 6 latach comiesiecznego placzu, wreszcie i u mnie zdarzyl sie cud. 27 wrzesnia zobaczylam pierwsze w zyciu II na tescie ciazowym. Pierwsza beta 550, druga 1195. A dzisiejsze usg wszystko potwierdzilo. Moje Malenstwo grzecznie siedzi tam gdzie powinno
-
Nic nie zapowiadalo szczesliwego konca - po owulacji moje endometrium nie bylo jednorodne, do tego dosc mocno zachorowalam (goraczka 38 stopni). Dostalam spora dawke progesteronu 200mg na noc w globulce i no spe dwa razy dziennie (rano i wieczorem).
Dzien przed odstawieniem progesteronu zrobilam z ciekawosci test owulacyjny, ktory wyszedl pozytywny, a dzien pozniej z porannego moczu od razu ujrzalam napiekniejsze II[/url] -
Fiona88 wrote:Nic nie zapowiadalo szczesliwego konca - po owulacji moje endometrium nie bylo jednorodne, do tego dosc mocno zachorowalam (goraczka 38 stopni). Dostalam spora dawke progesteronu 200mg na noc w globulce i no spe dwa razy dziennie (rano i wieczorem).
Dzien przed odstawieniem progesteronu zrobilam z ciekawosci test owulacyjny, ktory wyszedl pozytywny, a dzien pozniej z porannego moczu od razu ujrzalam napiekniejsze II
Gratuluję! Wszystkiego dobrego dla Waszego tandemu :* oby więcej takich zakończeń.08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Ja po pierwszych prenatalnych wszystko z dzidzia ok widzieliśmy jak machala raczkaami skakala i w ogole. Ma 5,9 cm wg uag termin 5dbi wcześniej i na 80% mam w brzuszku mała kobietke:)
Mkl maam nadzieję że u Ciebie w brzuszku zarodek/ki urzadza zaraz parapetowke po której Ty bedziesz rzygać hehealicjaaaa, mkl lubią tę wiadomość