Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia N. wrote:Ja po pierwszych prenatalnych wszystko z dzidzia ok widzieliśmy jak machala raczkaami skakala i w ogole. Ma 5,9 cm wg uag termin 5dbi wcześniej i na 80% mam w brzuszku mała kobietke:)
Mkl maam nadzieję że u Ciebie w brzuszku zarodek/ki urzadza zaraz parapetowke po której Ty bedziesz rzygać hehe
Gratulacje Klaudia! Ach jakie to cudowne uczucie!! Poczekaj, aż zaczniesz czuć ruchy! Normalnie zazdroszczę, jak sobie przypominam Moja córa jutro skończy 3 miesiące!
Mkl daj znać, co u Ciebie
-
Klaudia N. wrote:Ja po pierwszych prenatalnych wszystko z dzidzia ok widzieliśmy jak machala raczkaami skakala i w ogole. Ma 5,9 cm wg uag termin 5dbi wcześniej i na 80% mam w brzuszku mała kobietke:)
Mkl maam nadzieję że u Ciebie w brzuszku zarodek/ki urzadza zaraz parapetowke po której Ty bedziesz rzygać hehe
Klaudia super wiesci Ja mam prenatalne 28.11 i to bedzie skonczony 13 tc. Bardzo wczesnie poznalas mozliwa plec. Mialas przeczucia?[/url] -
Ale cudownie dziewczyny . Zaglądam tu od czasu do czasu i każdej kibicuję niezmiennie mocno .
O tak, pierwsze ruchy i kopniaczki to będzie kosmos . Mój mały cud ma już 9,5 miesiąca i jest tak aktywny, że ledwo nadążam , staje, raczkuje, zaraz pewnie pójdzie. Życzę Wam samych cudowności -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie z wątku. Pod koniec marca urodziłam córeczkę, która za kilka dni skończy 8 m-cy Zbieramy się powoli do rozpoczęcia kolejnych starań (pewnie jeszcze nie w następnym cyklu), więc postanowiłam znowu zajrzeć na forum
Bardzo się cieszę i serdecznie gratuluje wszystkim zaciążonym. Trzymam kciuki za zdrówko maluszków i pomyślne rozwiązania -
czesc dziewczyny
dawno mnie tu nie bylo, a tu takie swietne wiesci!
GRATULUJE przyszlym mamusiom ! rosnijcie zdrowo kochane!
MKL trzymam mocno kciukasy!!
u nas leci czas nieublaganie...11 miesiecy zlecialo, mala juz chodzi duzo powtarza, jest cudownym dzieciakiem! zbliza sie grudzien i caly cud narodzin mi sie zaczyna przypominac...)) piekne chwile, zazdroszczee Wam ze to wszystko przed Wami -
Mkl gratulacje !! tak się cieszę że i Tobie się wkońcu udało Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie z wątku mało się udzielałam ale często zaglądałam i trzymałam za nas wszystkie kciuki po 1,5 roku starań 4 miesiące po laparoskopii udało nam się zaciążyć i w lipcu przyjdzie na świat prawdopodobnie dziewczynka pozdrawiam wszystkie wątkowe dziewczyny !! czy ktoś jeszcze został czy już wszystkie z tego wątku są po fioletowej stronie mocy ??
-
Witam...tak tak mi też się udało, jestem na samym początku drogi...pierwsza wizyta za tydzień w piątek...pewnie będzie tylko pęcherzyk no ale dobre i to:)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i te obecne i przyszłe:)alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
Moniqe, MKL wielkie gratulacje Starsznie sie ciesze, ze i Wam sie udalo!
My mamy polowe za soba. Jutro usg polowkowe i moze w koncu sie dowiemy kto tam w brzuszku siedzi, bo mamy wstydliwe dzieciatko i do tej pory sie nie pokazalomoniqe lubi tę wiadomość
[/url] -
Wow mkl ale sie ciesze!
Ja wczoraj mialam drugie prenatalne:) moja wspaniala coreczka wazy 440 gram i jest dla mnie piekna:) mozecie zajrzeć do pamiętnika zdjecia tam wstawilam:)