Oszukany test?! Pink a beta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki!
Mam mętlik w głowie, zastanawiam się, czy ja mam zwidy, czy test był felerny, ale w sobotę 19.09 robiłam test i wyszedł raczej pozytywny?
Dziś beta wynik <2.0
Rozumiem, że test jakis wadliwy. Dzis 46dc, ogólnie okres mam dosc rozbieżnie terminowo 26-45 dni, dlatego cieżko stwierdzić kiedy i czy w ogole była owu. Okresu nadal nie ma, za to bóle podbrzusza i jajników dokuczają już półtorej tygodnia. Dodatkowo wieczorem czuje ciągniecie w pachwinach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 16:07
-
Beta z krwi jest najbardziej miarodajna. Test mógł być wadliwy, możliwe też, że wyłapałaś biochema.
kokoszka31, Strasznie Niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Miałam podobną sytuację z tymi testami w poprzednim cyklu... w każdy wychodziła bardzo blada kreska, do porównania kupiłam innych firm i tam biel vizira... może mają jakąś wadliwą serię? 😑😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 23:55
Nadzieja28 lubi tę wiadomość
19 CS
Niedomoga lutealna
Zespół jelita drażliwego
Niedoczynność tarczycy
Przewlekłe zapalenie zatok
Zaburzenia immunologiczne ANA
NK 17%
Obniżony odsetek limfocytów T-CD8+ i B-CD19+
MTHFR_1298A^C układ heterozygotyczne
PAU-1 4G układ homozygotyczny
HLA-1 dodatnie
HLA-2 dodatnie
Androstendion podwyższony
TSH 2,89
Progesteron 7dpo 4,06 ng
AMH 41,44 pmol/l -
Kurde.. A ja widzę te kreskę. Może ponowna beta da odpowiedź?Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Kurde.. A ja widzę te kreskę. Może ponowna beta da odpowiedź?
Ja również widzę kreskę, mam nadzieję i trzymam kciuki że koniec końców okaże się że to ciąża 💚
Opisałam tylko swoje przejścia z tymi testami, zrobiłam ich z 10 i każdy w poprzednim cyklu pokazał delikatną kreskę, a koniec końców przyszła @, nie chodziłam po lekarzach i nie wnikałam czy to bardzo wczesne poronienie, które niby często występuje i dlatego poleca się wykonywanie testów nawet kilka dni po spodziewanej @. U mnie tej cierpliwości brakło i testowałem chyba od 8 dnia po owulacji 🤷♀️
Albo po prostu jakaś felerna seria mi się trafiła19 CS
Niedomoga lutealna
Zespół jelita drażliwego
Niedoczynność tarczycy
NK 17%
HLA-1 dodatnie
HLA-2 dodatnie
TSH 2,89
Progesteron 7dpo 4,06 ng
AMH 41,44 pmol/l -
Bułka z masłem wrote:Ja również widzę kreskę, mam nadzieję i trzymam kciuki że koniec końców okaże się że to ciąża 💚
Opisałam tylko swoje przejścia z tymi testami, zrobiłam ich z 10 i każdy w poprzednim cyklu pokazał delikatną kreskę, a koniec końców przyszła @, nie chodziłam po lekarzach i nie wnikałam czy to bardzo wczesne poronienie, które niby często występuje i dlatego poleca się wykonywanie testów nawet kilka dni po spodziewanej @. U mnie tej cierpliwości brakło i testowałem chyba od 8 dnia po owulacji 🤷♀️
Albo po prostu jakaś felerna seria mi się trafiła
Szczerze mówiąc byłam zaskoczona, gdy zobaczyłam tą kreskę, tylko z tego względu poszłam na betę. A test zrobiłam, bo cykl się wydłużył. Dziś 46 dzień i nadal małpa nie przyszła 😕
-
Inffinito20 wrote:Szczerze mówiąc byłam zaskoczona, gdy zobaczyłam tą kreskę, tylko z tego względu poszłam na betę. A test zrobiłam, bo cykl się wydłużył. Dziś 46 dzień i nadal małpa nie przyszła 😕
-
kokoszka31 wrote:Może zrób jutro rano jeszcze jeden test innej firmy?
Myślę o tym, ale najwcześniej w czwartek, bo w domu żadnego nie mam 😊 chyba, że do tego czasu przyjdzie okres.
Polecacie jakiś, który faktycznie jest godny zaufania?
Pink robiłam przy pierwszym dziecku i szczerze zawsze albo totalna biel, a kreska wyszła dopiero jak faktycznie była ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 20:33
-
Inffinito20 wrote:Myślę o tym, ale najwcześniej w czwartek, bo w domu żadnego nie mam 😊 chyba, że do tego czasu przyjdzie okres.
Polecacie jakiś, który faktycznie jest godny zaufania?
Pink robiłam przy pierwszym dziecku i szczerze zawsze albo totalna biel, a kreska wyszła dopiero jak faktycznie była ciąża
Ponoć clear blue są niezawodne.. niestety nie mam własnego doświadczenia w tym temacie bo nie było mi dane nigdy nawet cienia zobaczyć.. -
kokoszka31 wrote:Ponoć clear blue są niezawodne.. niestety nie mam własnego doświadczenia w tym temacie bo nie było mi dane nigdy nawet cienia zobaczyć..
Trzymam kciuki, żebyś zamiast cienia zobaczyła dwie tluste krechy! 😊
Ja dziś lecę po ostatni test w takim razie, zobaczymy co jutro z tego wyjdzie. Raczej się nastawiam na biel, bo jak coś wyjdzie to będzie kabaret 😅kokoszka31 lubi tę wiadomość
-
Inffinito20 wrote:Trzymam kciuki, żebyś zamiast cienia zobaczyła dwie tluste krechy! 😊
Ja dziś lecę po ostatni test w takim razie, zobaczymy co jutro z tego wyjdzie. Raczej się nastawiam na biel, bo jak coś wyjdzie to będzie kabaret 😅
Daj znać czy twoje wątpliwości się już rozwiały 😇🤔19 CS
Niedomoga lutealna
Zespół jelita drażliwego
Niedoczynność tarczycy
NK 17%
HLA-1 dodatnie
HLA-2 dodatnie
TSH 2,89
Progesteron 7dpo 4,06 ng
AMH 41,44 pmol/l -
nick nieaktualny
-
Ja z testem pink w ogóle mam mieszanie odczucia , zarówno płytkowy jak i strumieniowy o czułości 10 pokazywały mi bardzo blada kreskę,ledwo widoczna, jednocześnie na bobo test i facelle była już dobrze widoczna . W ten sam dzień beta 15318.09 blada kreska na tescie
21.09-13 dpo : Beta HCG 153
24.09 dwie tłuste krechy❤️
30.09Beta HCG 7490, widoczny pęcherzyk 8 mm i żółtkowy 4 mm.
06.06.2021-na świat przyszedł Adaś ❤️ -
Jesli chodzi o pinki to slyszalam od wielu osob ze wychodza te blade kreski i zeby sie nie sugerowac tylko zrobic inny test. W pinkach jest chyba jakas fabryczna kreska i wychodzi blada a na innych testach nic. Takze nie maja zbyt dobrych opinii.
-
Tez miałam przygodę z tym testem chociaż raz mi pokazal CB poszłam na betę była 10 a dwa dni później jak chciałam przyrost zrobić to już spadła 🥺 później pare miesięcy testy pokazywały biel a od dwóch cylki robi mnie w konia 😡🤷🏼♀️Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
nick nieaktualnyCzasem taka blada kreska pojawia się po 5-10 minutach na każdym teście, kiedy już nie wolno odczytywać. Ja też siebie kiedyś cieszyłam taką nadzieją. A jak już naprawdę zaszłam to dwa dni po terminie @ miałam grubasa na pinku i innym tanim teście z promocji
-
Hej, czy dobrze interpretuję test - pozytywny? Staramy się pół roku i mąż robił test spermy - wyszlo, że ma za mało plemnikow, wiec nie wiem czy to mozliwe. Jestem dzień po spodziewanym terminie
https://ibb.co/7Kz6gfZ chyba tylko tak mogę dodać
to jakiś tani test z Rossmanna, czy to wiarygodne? :<Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 13:35
-
Marxx wrote:Hej, czy dobrze interpretuję test - pozytywny? Staramy się pół roku i mąż robił test spermy - wyszlo, że ma za mało plemnikow, wiec nie wiem czy to mozliwe. Jestem dzień po spodziewanym terminie
https://ibb.co/7Kz6gfZ chyba tylko tak mogę dodać
to jakiś tani test z Rossmanna, czy to wiarygodne? :<
Hehe, serio pytasz? Toż to ciąża!