Październik zwiastuje jesienną szarówkę, weź starego pod koc, a w czerwcu na porodówkę 🤍
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nadal bez okresu. To już 58 dc. Czekam na wizytę u endokrynologa po 20 października. Do szpitala na razie się nie kładę bo nie mam wolnego weekendu. W każdy maluje makijaże albo śpiewam śluby.
DaruniaKa lubi tę wiadomość
-
Schuyler wrote:U mnie nadal bez okresu. To już 58 dc. Czekam na wizytę u endokrynologa po 20 października. Do szpitala na razie się nie kładę bo nie mam wolnego weekendu. W każdy maluje makijaże albo śpiewam śluby.
Biedna jesteś z tym rozregulowanym cyklem 😞
A próbowałaś wdrożyć Fertistim i Zioła Ojca Sroki? Wiem, że robicie przerwę w staraniach ale fertistim możesz pić tak czy siak przy PCOSie zwłaszcza, a zioła często dziewczynom przywracały miesiączki, więc te zioła ze trzy miesiące też możesz popić.40 tc 💔 -
Insane wrote:Jeżowa przypomnij proszę kiedy masz kontrolę teraz? To nie dzisiaj?
Tak, Insane, dobrą masz pamięć, byłam dzisiaj na kontroli - ku mojej ogromnej uldze oba misiaki rosną prawidłowo ❤️ niestety nadal mam delikatne krwawienie niewiadomego pochodzenia i lekarz wysłał mnie na zwolnienie. Ale najważniejsze są te skarby ❤️
miska122, Vergeet, KasiaBe90, Lusia3131, Schuyler, Nowa2024, Daniela77, DaruniaKa, Nosa, PsiaMama93, Wiolala, kknn, xmadziax, Olinek7, Chesterka1124, Smerfelinka, Marysia996, Aksandra, Olcia1987, Nitka96, M93, JoAnn, Jaszczureczka, Siri lubią tę wiadomość
-
Smerfelinko - niezmiernie mi przykro! przytulam Cię mocno do serca. ❤😥
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy i wsparcia.
Bubu - postaram się to jeszcze skonsultować ale troche jestem w kropce, przez tydzień urosły o 1 mm. Ale z tymi torbielami to masz rację, że jest takie ryzyko. Mam koleżankę swoją prywatną, ginekolog, rzadko to robię, ale chyba dziś wykonam telefon i zapytam co by mi radziła.
Wiolala - ja już od pół roku biorę Inofem, to jest myoinozytol (4g dziennie, codziennie).
Nosa - robię owulaki i wczoraj mnie zwiodły cwaniaki, bo był prawie pik. No a dziś wielka 💩
No trudno. Walczę dalej powolutku.
Bardzo Wam dziękuję, że mogę się wygadać. Bo jakoś od razu lepiej się robi na sercu.
A, no i dalej co 2 dzień serduszkujemy, bo czemu nie.Smerfelinka lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
Jeżowa wrote:
WSPANIALE!!!! 🥹 nawet nie wiesz, jak czekałam na takie wieści od Ciebie! Wzruszyłam się ❤️🥹
Odpoczywaj, nie dźwigaj nic. Na początku ciąży z tego co wiem mogą się zdarzać takie krwawienia niewiadomego pochodzenia. Szczególnie, że Twoja macica teraz się musi rozciągać ze zdwojoną mocą.
Oh, jak ja się cieszę!!!! 🎉🎉🎉Jeżowa lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
kałamarnica 11 wrote:Smerfelinko - niezmiernie mi przykro! przytulam Cię mocno do serca. ❤😥
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy i wsparcia.
Bubu - postaram się to jeszcze skonsultować ale troche jestem w kropce, przez tydzień urosły o 1 mm. Ale z tymi torbielami to masz rację, że jest takie ryzyko. Mam koleżankę swoją prywatną, ginekolog, rzadko to robię, ale chyba dziś wykonam telefon i zapytam co by mi radziła.
Wiolala - ja już od pół roku biorę Inofem, to jest myoinozytol (4g dziennie, codziennie).
Nosa - robię owulaki i wczoraj mnie zwiodły cwaniaki, bo był prawie pik. No a dziś wielka 💩
No trudno. Walczę dalej powolutku.
Bardzo Wam dziękuję, że mogę się wygadać. Bo jakoś od razu lepiej się robi na sercu.
A, no i dalej co 2 dzień serduszkujemy, bo czemu nie.🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Ależ to pięknie wygląda! Wzrusz totalny ♥️
Jeżowa lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Cykl start 30.10🩸
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Jezowa cudowny widok 🥹❤️
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Insane wrote:Biedna jesteś z tym rozregulowanym cyklem 😞
A próbowałaś wdrożyć Fertistim i Zioła Ojca Sroki? Wiem, że robicie przerwę w staraniach ale fertistim możesz pić tak czy siak przy PCOSie zwłaszcza, a zioła często dziewczynom przywracały miesiączki, więc te zioła ze trzy miesiące też możesz popić.
Ogólnie jeśli o starania to odpuszczamy ale i się nie zabezpieczamy i nie bronimy przed . Więc wpadnę raz na jakiś czas tutajInsane, Olcia1987 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:
Jejkuuuu ale dwa słodziaki !!! 😍😍😍 to jest tak piękny widok że nie mam słów! Trzymam kciuki, za te dwa brzdące! 🤞🤞🤞🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Jeżowa wrote:
Wzruszający widok ❤️
Codziennie na tym forum zle informacje przeplatają się z dobrymi tak bardzo potrzebujemy tych dobrych!!!DaruniaKa, Misiula, Insane lubią tę wiadomość
-
Schuyler wrote:U mnie nadal bez okresu. To już 58 dc. Czekam na wizytę u endokrynologa po 20 października. Do szpitala na razie się nie kładę bo nie mam wolnego weekendu. W każdy maluje makijaże albo śpiewam śluby.Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Jestem po wizycie, ciałko żółte jest, owulacja była tak jak myślałam, piękne endometrium. Dostałam duphaston, mam brać od jutra. Także zaczynamy odliczanie do testowania 🙈
Ogólnie lekarka mówi, że będziemy dążyć do skrócenia cykli że są trochę długie, mąż ma zrobić badanie nasienia. Jak nie pyknie ciąża w tym miesiącu to w przyszłym stymulacja lamettą. W kolejce też badanie drożności
Wprowadziła też parę zmian w suplementacji ale to wiadomo, że już każdy pod siebieNosa, Misiula, Wiolala, Insane, Olcia1987, kałamarnica 11, M93, Aksandra, Lusia3131 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Cykl start 30.10🩸
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Jeżowa wrote:
Cudowny widok ❤️
Gratulacje Jeżowa 😘🥳Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Fajne te misie Haribo 😍
U mnie to nie wiem czy nie wyłapałam biochema, zobaczę za dwa dni. Beta 17,80, prog slabiutki 13,5. Testy jaśniutkie.
@Vergeet 🤞 za testowanko, oby szybko przyszło i było pozytywne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października, 16:23
Vergeet lubi tę wiadomość
-
Schuyler wrote:U mnie nadal bez okresu. To już 58 dc. Czekam na wizytę u endokrynologa po 20 października. Do szpitala na razie się nie kładę bo nie mam wolnego weekendu. W każdy maluje makijaże albo śpiewam śluby.
-
Nosa wrote:Fajne te misie Haribo 😍
U mnie to nie wiem czy nie wyłapałam biochemia, zobaczę za dwa dni. Beta 17,80, prog slabiutki 13,5. Testy jaśniutkie.
@Vergeet 🤞 za testowanko, oby szybko przyszło i było pozytywne!🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Cykl start 30.10🩸
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Nosa wrote:Fajne te misie Haribo 😍
U mnie to nie wiem czy nie wyłapałam biochema, zobaczę za dwa dni. Beta 17,80, prog slabiutki 13,5. Testy jaśniutkie.
@Vergeet 🤞 za testowanko, oby szybko przyszło i było pozytywne!
Spokojnie, najważniejszy jest przyrost więc nie trać nadziei! Trzymam kciuki 🤞🤞🤞🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Krysia mam torbiel na jajniku i dostałam tabletki anty na 3 miesiące... Podobno ma się to wchłonąć w tym czasie...
Jeżowa piękne te Twoje misiaczki 🥰 ratujesz ten dzień takimi wiadomościami
Kałamarnica o cholera... Masz jeszcze jakiś plan ? Jak to w następnym cyklu podkręcić ?
Nosa progesteron wraz ze wzrostem HCG będzie rósł. Jeszcze nie przekreślaj nic. Ja w zdrowej ciąży miałam proga ok 25 a w pozamacicznej 45 także tu nie ma reguły chyba. Chociaż oba były na luteinie więc nie wiem...
-
Vergeet wrote:Jestem po wizycie, ciałko żółte jest, owulacja była tak jak myślałam, piękne endometrium. Dostałam duphaston, mam brać od jutra. Także zaczynamy odliczanie do testowania 🙈
Ogólnie lekarka mówi, że będziemy dążyć do skrócenia cykli że są trochę długie, mąż ma zrobić badanie nasienia. Jak nie pyknie ciąża w tym miesiącu to w przyszłym stymulacja lamettą. W kolejce też badanie drożności
Wprowadziła też parę zmian w suplementacji ale to wiadomo, że już każdy pod siebie
To teraz odliczanie do testowania! 🤞🍀💚Vergeet lubi tę wiadomość
40 tc 💔