Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, to chyba plamienie jakies jednak, bo mimo że nadal je mam to jest bardzo, bardzo malutkie. Liczę że jutro zniknie. Może faktycznie to było owulacyjne.
Termometr mam rtęciowy - podobno najlepszy, ale pójdę za waszą rada i sprawdzę temke na innym. jeżeli jutro będzie skok i sie utrzyma to potwierdzi sie teoria o owulacji. nigdy jeszcze nie przytrafiło mi się plamienie okołoowulacyjne.Lili -
hej dziewczyny u mnie dzisiaj nie za dobry humor- nic się nie stało tylko jakoś tak dziwnie , naczytałam się wczoraj chorób które do mnie pasują no i tak jakoś, no wiecie
aż się odechciewa wszystkiego... a tu dzisiaj jeszcze DP więc mam nadzieję że humor mi się poprawi na
-
Storczyk trzymam moooooocno kciuki:)
Dziewczyny to nie jest tak że na siłę chcemy tego razem tylko martwię się że po prostu nie wpasowujemy się w te najbardziej odpowiednie momenty:) a mój D już wczoraj nie dawał rady bo mówi że już wszystko z siebie wypuściłStorczyk3 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie czytaj wujka Google bo zwariujesz ja według niego mam setki chorób w tym raka mózgu zresztą jak niemal każda tutaj na forum :p nie ma co się nakrecac☺
No nic ale nie ma co się poddawać i czytać google;) -
Ania, my np ostatnie miesiące mamy bardzo trudne, dużo przykrych spraw się nakłada i rzadko mamy ochotę serduszkować, często wolimy po prostu zasnąć przytuleni, też mogłabym się martwić, że nie celujemy, że za mało, złe dni, ale to bez sensu, jeśli ma się udać to wystarczy jedno przypadkowe , ważne żeby czerpać z tego radość i przyjemność i dawać sobie wzajemnie miłość. Nie martw się, bo zazwyczaj łatwiej zachodzą te co na luzie bez liczenia się kochają. Nie wiemy kiedy są te najodpowiedniejsze momenty bo i ból i śluz może występować kilka dni przed, albo po owulacji i temperatura wzrastać tak samo.
Morwa, Ania24, Zetka, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
martika wrote:Morwa, nospe można brać.
Storczyk zaciskam kciuki bardzo mocno Ile zazwyczaj trwa Twoja faza lutealna?
Zetka współczuję bardzo problemów z pęcherzem.
Ja czuję już drugi dzień jakieś ciśnienie w podbrzuszu, a od owulacji ciągle mi mokro, to chyba od tych ziół. -
Morwa wrote:Mnie brzuch przestał boleć na papierze nie ma krwi podczas podcierania jest ona głębiej zobaczyłam ja jak chciałam badać śluz, jajniki bolą nadal. Posrane to wszystko to kiedy mam brać tego dupka ? Od jutra czy jeszcze się wstrzymać dłużej ? Boję się że to plamienie się rozwinie i będzie trwało do niby @ która będzie krótka i będzie lipa jak zwykle zresztą normalnie się chyba zacznę do tego przyzwyczajać ze częściej będę widziała krew niż żyła normalnie
Kochana, nie panikuj, za wczesnie na dupka. Powinnas zaczac brac 3 dni od skoku albo pozytywnego testu owu25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyDziewczyny moja beta wynosi 8.46 ale co z tego jak normy tutaj są od 10 . Badali mnie i musze zrobić kolposkopie jeszcze raz . Bo mam zmieniony kształt szyjki czy coś takiego bo nie rozumiałam dokładnie tej baby . Ogólnie mam chujowy nastrój dlatego odezwę się do was jutro . Przepraszam
-
PRzytulam staraczka , nie przejmuj sie bedzie dobrze :*
10 dc to moze za wczesnie na bete zobaczysz !!!
Najwazniejsze ze to nie 1.0 tylko prawie 9 !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:55
kahaśka lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Mnie brzuch przestał boleć na papierze nie ma krwi podczas podcierania jest ona głębiej zobaczyłam ja jak chciałam badać śluz, jajniki bolą nadal. Posrane to wszystko to kiedy mam brać tego dupka ? Od jutra czy jeszcze się wstrzymać dłużej ? Boję się że to plamienie się rozwinie i będzie trwało do niby @ która będzie krótka i będzie lipa jak zwykle zresztą normalnie się chyba zacznę do tego przyzwyczajać ze częściej będę widziała krew niż żyła normalnie
Kochana poczekaj teraz na skok temperatury i dopiero wtedy weź dupka, żeby nie zablokować owulacji. Test wyszedł Ci dodatni, masz śluz rozciągliwy, wiele dziewczyn ma plamienia owulacyjne, nie martw się. -
Staraczka. Jeszcze nic nie przesadzone. Jak mozesz to zrob bete za 2 dni. A gdzie ja robilas? Prywatnie?
Kolposkopia tez sie nie martw. Moze to nic groznego, a przy kolposkopii dokladnie sprawdza co sie dzieje. Ja tez na nia czekam i sie doczekac nie moge ...25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty