SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pierwsza ciąża plamienie implantacyjne
Odpowiedz

Pierwsza ciąża plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Znajoma

Wysłany: 8 października 2024, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Moje,
    z mężem staramy się o dzidziusia, jajowody udrożnione, były dwa zapchane, czekam na testowanie. Jestem 5 dni od możliwego zapłodnienia, miałam cykl monitorowany, więc dokładnie wiem kiedy peknal pęcherzyk. Przed chwilą poszłam do toalety, lekko różowe zabarwienie. Od rana duża ilość śluzu. Zastanawiam się czy to planie IE implantacyjne, czy od nadżerki jak sprawdzam śluz szyjkowy. Proszę o Wasze opinie Kochane.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ