X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pierwsza ciąża plamienie implantacyjne
Odpowiedz

Pierwsza ciąża plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Znajoma

Wysłany: 8 października 2024, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Moje,
    z mężem staramy się o dzidziusia, jajowody udrożnione, były dwa zapchane, czekam na testowanie. Jestem 5 dni od możliwego zapłodnienia, miałam cykl monitorowany, więc dokładnie wiem kiedy peknal pęcherzyk. Przed chwilą poszłam do toalety, lekko różowe zabarwienie. Od rana duża ilość śluzu. Zastanawiam się czy to planie IE implantacyjne, czy od nadżerki jak sprawdzam śluz szyjkowy. Proszę o Wasze opinie Kochane.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ