X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pierwsza ciąża plamienie implantacyjne
Odpowiedz

Pierwsza ciąża plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Debiutantka

Wysłany: 8 października, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Moje,
    z mężem staramy się o dzidziusia, jajowody udrożnione, były dwa zapchane, czekam na testowanie. Jestem 5 dni od możliwego zapłodnienia, miałam cykl monitorowany, więc dokładnie wiem kiedy peknal pęcherzyk. Przed chwilą poszłam do toalety, lekko różowe zabarwienie. Od rana duża ilość śluzu. Zastanawiam się czy to planie IE implantacyjne, czy od nadżerki jak sprawdzam śluz szyjkowy. Proszę o Wasze opinie Kochane.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ