X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Pierwsza ciąża plamienie implantacyjne
Odpowiedz

Pierwsza ciąża plamienie implantacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Znajoma

Wysłany: 8 października 2024, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Moje,
    z mężem staramy się o dzidziusia, jajowody udrożnione, były dwa zapchane, czekam na testowanie. Jestem 5 dni od możliwego zapłodnienia, miałam cykl monitorowany, więc dokładnie wiem kiedy peknal pęcherzyk. Przed chwilą poszłam do toalety, lekko różowe zabarwienie. Od rana duża ilość śluzu. Zastanawiam się czy to planie IE implantacyjne, czy od nadżerki jak sprawdzam śluz szyjkowy. Proszę o Wasze opinie Kochane.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ