PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Kirra wrote:Dziewczyny wniosek jest taki że najlepiej robić test kiedy się miesiączka nie pojawia, po co niepotrzebnie się stresować? Wiem że łatwo powiedzieć, ale tak już zamierzam robić
Kirra lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Mnie się z kolei spóźnia okres a test negatywny... Dziwna sprawa bo zawsze mam w zegarku co do dnia... Ech🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Kirra wrote:Mnie się z kolei spóźnia okres a test negatywny... Dziwna sprawa bo zawsze mam w zegarku co do dnia... Ech
Wjedzma za późno 😂 czekam na tą betę i Zara umrę z niecierpliwości 🙄
Dam znać gotuj ten bigosKirra lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziewczyny, ginekologa mam jutro, ale nie wiem czy rano nie skoczyć jeszcze na betę. Mam mega dziwny cykl.
Plamienie od tygodnia (!), w sobotę pojawiło się trochę krwi i uznałam to za okres, bo właśnie tego dnia powinnam go dostać. Brązowy śluz, jakieś kilka nitek krwi i tyle. Dziś rano brzuch mnie bolał i krwi popłynęło więcej - w zasadzie ciągnący się śluz z krwią. Korzystam z kubeczka i widzę co "leci" 😬
Najlepsza jest jednak temperatura. Zwykle 1-2 dnia okresu spadała, póki co cały czas trzyma się w okolicy 36,65, dziś 36,76. Infekcja czy choroba raczej odpada. Rano zmierzę temperaturę i jak nie spadnie to chyba się w razie wu przejdę na tę betę żeby chociaż wykluczyć. Wieczorem mam imprezę..
Czy któraś z was miała podobną sytuację?
p.s. test robiłam wczoraj i negatywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 15:41
-
Aypis wrote:Dziewczyny, ginekologa mam jutro, ale nie wiem czy rano nie skoczyć jeszcze na betę. Mam mega dziwny cykl.
Plamienie od tygodnia (!), w sobotę pojawiło się trochę krwi i uznałam to za okres, bo właśnie tego dnia powinnam go dostać. Brązowy śluz, jakieś kilka nitek krwi i tyle. Dziś rano brzuch mnie bolał i krwi popłynęło więcej - w zasadzie ciągnący się śluz z krwią. Korzystam z kubeczka i widzę co "leci" 😬
Najlepsza jest jednak temperatura. Zwykle 1-2 dnia okresu spadała, póki co cały czas trzyma się w okolicy 36,65, dziś 36,76. Infekcja czy choroba raczej odpada. Rano zmierzę temperaturę i jak nie spadnie to chyba się w razie wu przejdę na tę betę żeby chociaż wykluczyć. Wieczorem mam imprezę..
Czy któraś z was miała podobną sytuację?
p.s. test robiłam wczoraj i negatywny
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Pierwszy raz się z tym spotykam 🤔 może to co leci to skrzepy?
No właśnie zwykle miałam takie spore te skrzepy, aż takie grudkowate. A teraz nie.. Mega dziwny mam ten cykl, dlatego od razu wbiłam się prywatnie na wizytę na jutro 😒. Gdyby ta temperatura spadła to machnęłabym ręką, ale ona rośnie. 🤷♀️
-
Aypis wrote:No właśnie zwykle miałam takie spore te skrzepy, aż takie grudkowate. A teraz nie.. Mega dziwny mam ten cykl, dlatego od razu wbiłam się prywatnie na wizytę na jutro 😒. Gdyby ta temperatura spadła to machnęłabym ręką, ale ona rośnie. 🤷♀️
Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
U mnie znowu jakieś plamienie, tzn śluz różowy, na papierze przezroczysto różowy z domieszką żywej krwi, plamki w sluzie wielkości ziarenka... I mega ból podbrzusza a wcześniej kłucie jajnika. Sprawdziłam szyjkę, jest zamknięta nisko i jakaś taka nie wiem rozpulchniona? Temperatura mi nie spada i nie wiem czy to na okres czy ta implantacja może tyle trwać? Martwię się 🙄🥺
-
Dziewczyny, pamiętacie, pisałam wam że mi się okres spoznia. Dalej go nie mam. To już 39 dc przy założeniu że zawsze mialam 28-29... zrobiłam dzis betę. <0.2 wiec w ciąży nie jestem. Nie wiem już co mam robić. Kiedy najlepiej zgłosić się do gin na wywołanie @?
Miala już któraś z Was tak, że po odstawieniu anty, pierwsze 2 cykle w miarę ok a kolejny tak zgłupiał? Dostałyście wtedy tabletki i później wróciło wszystko fo normy czy dalej miałyście problemy z uregulowaniem cyklu? Pomóżcie bo ja oszaleje. Tracę już jakąkolwiek nadzieje ze kiedyś będę w ciąży. -
DIDI, ja 3 lata po odstawieniu anty miałam cykle od 23 do 40 dni. Dopiero teraz mi się to normuje i mam 25-30 dni od paru miesięcy. Myślę, że już w tym momencie warto się umówić do gina, bo wizytę będziesz miała i tak za parę dni, jakbyś w miedzyczasie dostała okres to zawsze możesz odwołać.
Monia a jak zazwyczaj u Ciebie się okres rozkręca? Ta sytuacja jest inna niż zazwyczaj? Mnie przez myśl przechodzi, że albo Ci się kropek zagnieżdża, albo może masz drugą w cyklu owulacje, albo idzie @. No nie dowiemy się póki nie zatestujesz albo nie zrobisz bety, trzymam kciuki za opcje nr 1Felinka94, Monia01 lubią tę wiadomość
-
Monia01 wrote:U mnie znowu jakieś plamienie, tzn śluz różowy, na papierze przezroczysto różowy z domieszką żywej krwi, plamki w sluzie wielkości ziarenka... I mega ból podbrzusza a wcześniej kłucie jajnika. Sprawdziłam szyjkę, jest zamknięta nisko i jakaś taka nie wiem rozpulchniona? Temperatura mi nie spada i nie wiem czy to na okres czy ta implantacja może tyle trwać? Martwię się 🙄🥺
Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
DIDI wrote:Dziewczyny, pamiętacie, pisałam wam że mi się okres spoznia. Dalej go nie mam. To już 39 dc przy założeniu że zawsze mialam 28-29... zrobiłam dzis betę. <0.2 wiec w ciąży nie jestem. Nie wiem już co mam robić. Kiedy najlepiej zgłosić się do gin na wywołanie @?
Miala już któraś z Was tak, że po odstawieniu anty, pierwsze 2 cykle w miarę ok a kolejny tak zgłupiał? Dostałyście wtedy tabletki i później wróciło wszystko fo normy czy dalej miałyście problemy z uregulowaniem cyklu? Pomóżcie bo ja oszaleje. Tracę już jakąkolwiek nadzieje ze kiedyś będę w ciąży.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma wrote:DIDI, ja 3 lata po odstawieniu anty miałam cykle od 23 do 40 dni. Dopiero teraz mi się to normuje i mam 25-30 dni od paru miesięcy. Myślę, że już w tym momencie warto się umówić do gina, bo wizytę będziesz miała i tak za parę dni, jakbyś w miedzyczasie dostała okres to zawsze możesz odwołać.
Monia a jak zazwyczaj u Ciebie się okres rozkręca? Ta sytuacja jest inna niż zazwyczaj? Mnie przez myśl przechodzi, że albo Ci się kropek zagnieżdża, albo może masz drugą w cyklu owulacje, albo idzie @. No nie dowiemy się póki nie zatestujesz albo nie zrobisz bety, trzymam kciuki za opcje nr 1
No zdarza sie, że 2/1 dni przed @ mam takie jakby plamienia, rozkręcające się na @. A ja jestem teraz 4 dni przez i nie miałam tak, żeby nitki krwi były w sluzie tylko raczej był on albo brązowy albo czerwony. Ale coś mi się wydaje, że to na @ się rozkręca.... Ale też nie wiem, temp nie spada a 5/4 dni przed to dużo za wczesnie na takie plamienie. A cholera wie. Zostało mi czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 16:59
-
Wjedzma wrote:Monia mocne kciuki
Myślicie że ten ostatni to pozytyw?
https://naforum.zapodaj.net/39e8e61cb847.jpg.htmlWjedzma lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma wrote:Monia mocne kciuki
Myślicie że ten ostatni to pozytyw?
https://naforum.zapodaj.net/39e8e61cb847.jpg.html34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 33l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹13.08 12+6 6.5 cm akrobaty 💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹24.09 18+6 300 g modela 💙
🔹07.10 20+5 prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
No w końcu! 😂 Bubu90 już wpisałam pozytyw, bo w sumie to popijałam trochę wody, więc podejrzewam że jakbym nie piła to by była mocniejsza krecha. Zostawiam dwa ostatnie testy na jutro rano i wieczór
Czyli znów apka miała rację i owu będzie w 14 dc. Dobre mają te algorytmy skubani
Felinka bety dalej nie ma? ><Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 17:17
Felinka94 lubi tę wiadomość