PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie się z kolei spóźnia okres a test negatywny... Dziwna sprawa bo zawsze mam w zegarku co do dnia... Ech🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Kirra wrote:Mnie się z kolei spóźnia okres a test negatywny... Dziwna sprawa bo zawsze mam w zegarku co do dnia... Ech
Wjedzma za późno 😂 czekam na tą betę i Zara umrę z niecierpliwości 🙄
Dam znać gotuj ten bigosKirra lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziewczyny, ginekologa mam jutro, ale nie wiem czy rano nie skoczyć jeszcze na betę. Mam mega dziwny cykl.
Plamienie od tygodnia (!), w sobotę pojawiło się trochę krwi i uznałam to za okres, bo właśnie tego dnia powinnam go dostać. Brązowy śluz, jakieś kilka nitek krwi i tyle. Dziś rano brzuch mnie bolał i krwi popłynęło więcej - w zasadzie ciągnący się śluz z krwią. Korzystam z kubeczka i widzę co "leci" 😬
Najlepsza jest jednak temperatura. Zwykle 1-2 dnia okresu spadała, póki co cały czas trzyma się w okolicy 36,65, dziś 36,76. Infekcja czy choroba raczej odpada. Rano zmierzę temperaturę i jak nie spadnie to chyba się w razie wu przejdę na tę betę żeby chociaż wykluczyć. Wieczorem mam imprezę..
Czy któraś z was miała podobną sytuację?
p.s. test robiłam wczoraj i negatywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 15:41
-
Aypis wrote:Dziewczyny, ginekologa mam jutro, ale nie wiem czy rano nie skoczyć jeszcze na betę. Mam mega dziwny cykl.
Plamienie od tygodnia (!), w sobotę pojawiło się trochę krwi i uznałam to za okres, bo właśnie tego dnia powinnam go dostać. Brązowy śluz, jakieś kilka nitek krwi i tyle. Dziś rano brzuch mnie bolał i krwi popłynęło więcej - w zasadzie ciągnący się śluz z krwią. Korzystam z kubeczka i widzę co "leci" 😬
Najlepsza jest jednak temperatura. Zwykle 1-2 dnia okresu spadała, póki co cały czas trzyma się w okolicy 36,65, dziś 36,76. Infekcja czy choroba raczej odpada. Rano zmierzę temperaturę i jak nie spadnie to chyba się w razie wu przejdę na tę betę żeby chociaż wykluczyć. Wieczorem mam imprezę..
Czy któraś z was miała podobną sytuację?
p.s. test robiłam wczoraj i negatywny
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Pierwszy raz się z tym spotykam 🤔 może to co leci to skrzepy?
No właśnie zwykle miałam takie spore te skrzepy, aż takie grudkowate. A teraz nie.. Mega dziwny mam ten cykl, dlatego od razu wbiłam się prywatnie na wizytę na jutro 😒. Gdyby ta temperatura spadła to machnęłabym ręką, ale ona rośnie. 🤷♀️
-
Aypis wrote:No właśnie zwykle miałam takie spore te skrzepy, aż takie grudkowate. A teraz nie.. Mega dziwny mam ten cykl, dlatego od razu wbiłam się prywatnie na wizytę na jutro 😒. Gdyby ta temperatura spadła to machnęłabym ręką, ale ona rośnie. 🤷♀️
Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
U mnie znowu jakieś plamienie, tzn śluz różowy, na papierze przezroczysto różowy z domieszką żywej krwi, plamki w sluzie wielkości ziarenka... I mega ból podbrzusza a wcześniej kłucie jajnika. Sprawdziłam szyjkę, jest zamknięta nisko i jakaś taka nie wiem rozpulchniona? Temperatura mi nie spada i nie wiem czy to na okres czy ta implantacja może tyle trwać? Martwię się 🙄🥺
-
Dziewczyny, pamiętacie, pisałam wam że mi się okres spoznia. Dalej go nie mam. To już 39 dc przy założeniu że zawsze mialam 28-29... zrobiłam dzis betę. <0.2 wiec w ciąży nie jestem. Nie wiem już co mam robić. Kiedy najlepiej zgłosić się do gin na wywołanie @?
Miala już któraś z Was tak, że po odstawieniu anty, pierwsze 2 cykle w miarę ok a kolejny tak zgłupiał? Dostałyście wtedy tabletki i później wróciło wszystko fo normy czy dalej miałyście problemy z uregulowaniem cyklu? Pomóżcie bo ja oszaleje. Tracę już jakąkolwiek nadzieje ze kiedyś będę w ciąży. -
DIDI, ja 3 lata po odstawieniu anty miałam cykle od 23 do 40 dni. Dopiero teraz mi się to normuje i mam 25-30 dni od paru miesięcy. Myślę, że już w tym momencie warto się umówić do gina, bo wizytę będziesz miała i tak za parę dni, jakbyś w miedzyczasie dostała okres to zawsze możesz odwołać.
Monia a jak zazwyczaj u Ciebie się okres rozkręca? Ta sytuacja jest inna niż zazwyczaj? Mnie przez myśl przechodzi, że albo Ci się kropek zagnieżdża, albo może masz drugą w cyklu owulacje, albo idzie @. No nie dowiemy się póki nie zatestujesz albo nie zrobisz bety, trzymam kciuki za opcje nr 1Felinka94, Monia01 lubią tę wiadomość
-
Monia01 wrote:U mnie znowu jakieś plamienie, tzn śluz różowy, na papierze przezroczysto różowy z domieszką żywej krwi, plamki w sluzie wielkości ziarenka... I mega ból podbrzusza a wcześniej kłucie jajnika. Sprawdziłam szyjkę, jest zamknięta nisko i jakaś taka nie wiem rozpulchniona? Temperatura mi nie spada i nie wiem czy to na okres czy ta implantacja może tyle trwać? Martwię się 🙄🥺
Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
DIDI wrote:Dziewczyny, pamiętacie, pisałam wam że mi się okres spoznia. Dalej go nie mam. To już 39 dc przy założeniu że zawsze mialam 28-29... zrobiłam dzis betę. <0.2 wiec w ciąży nie jestem. Nie wiem już co mam robić. Kiedy najlepiej zgłosić się do gin na wywołanie @?
Miala już któraś z Was tak, że po odstawieniu anty, pierwsze 2 cykle w miarę ok a kolejny tak zgłupiał? Dostałyście wtedy tabletki i później wróciło wszystko fo normy czy dalej miałyście problemy z uregulowaniem cyklu? Pomóżcie bo ja oszaleje. Tracę już jakąkolwiek nadzieje ze kiedyś będę w ciąży.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma wrote:DIDI, ja 3 lata po odstawieniu anty miałam cykle od 23 do 40 dni. Dopiero teraz mi się to normuje i mam 25-30 dni od paru miesięcy. Myślę, że już w tym momencie warto się umówić do gina, bo wizytę będziesz miała i tak za parę dni, jakbyś w miedzyczasie dostała okres to zawsze możesz odwołać.
Monia a jak zazwyczaj u Ciebie się okres rozkręca? Ta sytuacja jest inna niż zazwyczaj? Mnie przez myśl przechodzi, że albo Ci się kropek zagnieżdża, albo może masz drugą w cyklu owulacje, albo idzie @. No nie dowiemy się póki nie zatestujesz albo nie zrobisz bety, trzymam kciuki za opcje nr 1
No zdarza sie, że 2/1 dni przed @ mam takie jakby plamienia, rozkręcające się na @. A ja jestem teraz 4 dni przez i nie miałam tak, żeby nitki krwi były w sluzie tylko raczej był on albo brązowy albo czerwony. Ale coś mi się wydaje, że to na @ się rozkręca.... Ale też nie wiem, temp nie spada a 5/4 dni przed to dużo za wczesnie na takie plamienie. A cholera wie. Zostało mi czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 16:59
-
Wjedzma wrote:Monia mocne kciuki
Myślicie że ten ostatni to pozytyw?
https://naforum.zapodaj.net/39e8e61cb847.jpg.htmlWjedzma lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
https://naforum.zapodaj.net/39e8e61cb847.jpg.html34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
No w końcu! 😂 Bubu90 już wpisałam pozytyw, bo w sumie to popijałam trochę wody, więc podejrzewam że jakbym nie piła to by była mocniejsza krecha. Zostawiam dwa ostatnie testy na jutro rano i wieczór
Czyli znów apka miała rację i owu będzie w 14 dc. Dobre mają te algorytmy skubani
Felinka bety dalej nie ma? ><Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 17:17
Felinka94 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/39e8e61cb847.jpg.htmlWjedzma lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅