PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Aj No to daj sobie czasu jeszcze choć z dwa dni i testy LH najlepiej robić z rana (ale nie z pierwszego siku) i wieczorem
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
U mnie jest problem taki, że ja w ciągu dnia non stop pije i często sikam 😆 więc raz dziennie się powstrzymać przez 2 h to problem, a dwa razy dziennie to już w ogóle. I boje się że właśnie przez to, że ogólnie dużo pije to mogę przegapić pik, bo mocz jest rozwodnionu. No ale to pierwszy cykl jak robię owu, więc jeszcze tego nie ogarniam, zobaczymy jutro, rano zrobię 2 h po kawie i wieczorem na pewno ten dzisiejszy jest mocniejszy niż poprzednie także coś się dzieje 💪
-
Wjedzma wrote:U mnie jest problem taki, że ja w ciągu dnia non stop pije i często sikam 😆 więc raz dziennie się powstrzymać przez 2 h to problem, a dwa razy dziennie to już w ogóle. I boje się że właśnie przez to, że ogólnie dużo pije to mogę przegapić pik, bo mocz jest rozwodnionu. No ale to pierwszy cykl jak robię owu, więc jeszcze tego nie ogarniam, zobaczymy jutro, rano zrobię 2 h po kawie i wieczorem na pewno ten dzisiejszy jest mocniejszy niż poprzednie także coś się dzieje 💪
Najlepiej zrób tylko wieczorem i nie pij przez 2 h. Ja robiłam w godzinach 19/20 i dobrze mi owu wyznaczylo 😁Wjedzma lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:U mnie jest problem taki, że ja w ciągu dnia non stop pije i często sikam 😆 więc raz dziennie się powstrzymać przez 2 h to problem, a dwa razy dziennie to już w ogóle. I boje się że właśnie przez to, że ogólnie dużo pije to mogę przegapić pik, bo mocz jest rozwodnionu. No ale to pierwszy cykl jak robię owu, więc jeszcze tego nie ogarniam, zobaczymy jutro, rano zrobię 2 h po kawie i wieczorem na pewno ten dzisiejszy jest mocniejszy niż poprzednie także coś się dzieje 💪
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dziewczyny właśnie sobie porównałam ten test z innymi i ta kreska kontrolna na dzisiejszym teście jest o wiele jaśniejsza od tamtych z poprzedniego opakowania. Myślicie, że to zależy od partii czy jakiś wadliwy test? 🤔
https://naforum.zapodaj.net/7fc92830d9b1.jpg.html
Monia ten spadek u Ciebie to może być implantacyjny, późna implantacja się zdarza -
Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma wrote:Dziewczyny właśnie sobie porównałam ten test z innymi i ta kreska kontrolna na dzisiejszym teście jest o wiele jaśniejsza od tamtych z poprzedniego opakowania. Myślicie, że to zależy od partii czy jakiś wadliwy test? 🤔
https://naforum.zapodaj.net/7fc92830d9b1.jpg.html
Monia ten spadek u Ciebie to może być implantacyjny, późna implantacja się zdarza
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Aaa ok juz jarze 😅😅
Może być wadliwy Linia kontrolna zawsze wybarwia się tak samo 🤔
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma wrote:Kurcze szkoda że szybciej tego nie zauważyłam bo bym powtórzyła 🤦♀️ no to tym bardziej robię jutro 2 h po kawie, bo może dzisiaj był ten pik tylko test jakiś lewy 🤷♀️
Boże jest 4 rano A ja już po jedzonku bo od 2 nie śpię.
Wszystko mi się przestawiło 🙄
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wjedzma jeśli kreska kontrolna jest jaśniejsza to może być wadliwy test z tego co się orientowałam. Zrób dzisiaj i zobacz czy też będzie jaśniejsza, jeśli tak to wadliwa partia A co do mojej temperatury to dzisiaj wzrosła z 36,92 do 36,97 więc może to był taki malutki spadek implantacyjny. Plus wczoraj te nitki krwi w sluzie.... Jutro zatestuje 🤪🤭
Wjedzma lubi tę wiadomość
-
Monia01 wrote:Wjedzma jeśli kreska kontrolna jest jaśniejsza to może być wadliwy test z tego co się orientowałam. Zrób dzisiaj i zobacz czy też będzie jaśniejsza, jeśli tak to wadliwa partia A co do mojej temperatury to dzisiaj wzrosła z 36,92 do 36,97 więc może to był taki malutki spadek implantacyjny. Plus wczoraj te nitki krwi w sluzie.... Jutro zatestuje 🤪🤭
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Kochana nie dręcz się tylko jedź na betę
Ja tak miałam jak mi się okres spóźniał tydzień. Non stop testy negatywne. To poszłam po dwóch tygodniach na betę - negatywna. Odrazu do ginekologa, 10 dni brania duphastonu i po 4 dniach od odstawienia pojawiły się okres.
Czasem tak bywa. Ja byłam przekonana wtedy że dostanę okres bo miałam i bóle owu i piersi i wszystko a bez wywołania by nie poszło
Narazie daje sobie spokoj, w lutym wizyta u nowego doktorka.
Powodzenia dziewczynki i trzymam kciuki za wszystkie bardzo mocno 🤞Endometrioza 3 st.
Niedrożny jajowód.
Hashimoto- Euthyrox 100
I ivf -> 5 🥚 -> brak zapłodnienia 😢
( Gonal-f 300 ; Mensinorm 75 ;
Kariotypy- ✅
10.2024 - histeroskopia/ polip> usuniete 2 duze 😳
11.2024 - start II stymulacja
(Rekovelle 18j + mensinorm 150j)
Suple: q10-600mg
Omega, kompleks wit, pregna care start, magnez, vit c, wit d, elektrolity -
EwelaKrk86 wrote:I przyszla 🐒 z rana 😑
Narazie daje sobie spokoj, w lutym wizyta u nowego doktorka.
Powodzenia dziewczynki i trzymam kciuki za wszystkie bardzo mocno 🤞
Ja jestem ciągle w strachu. Teraz czekam na wyniki drugiej bety i mam nerwy okropne....
Z krwi wyjdzie odrazu ale z moczu to nie... Myślę że ze 3 dni chociaż. Mi wyszło w 10 dniu a implantacja myślę że była 6 dnia...EwelaKrk86 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.