PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Będzie na pewno
Monia01 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wracam z wizytty, doktor ucieszony ale gwarancji nie daje że się utrzyma. Kazał zrobić bete za tydzień i przyjść za dwa. Obstawił mnie tak lekami że oczy mi z orbit wyszły przy płaceniu. Zastrzyki, progesteron doustnie 3 razy dziennie i dopochwowo 2razy dziennie. Cieszy się, ale i ostrzega.....
-
Ja właśnie się zastanawiam czy zrobić jeszcze betę znowu jutro i progesteron czy już tylko pójść na wizytę do lekarza. Boje się że znowu mi spadnie progesteron a ja dostanę zawału i będę się stresować. Jak myślicie? Lekarz kazał już w sumie nie badać krwi tylko przyjść po nowym roku na wizytę
-
Monia01 wrote:Ja właśnie się zastanawiam czy zrobić jeszcze betę znowu jutro i progesteron czy już tylko pójść na wizytę do lekarza. Boje się że znowu mi spadnie progesteron a ja dostanę zawału i będę się stresować. Jak myślicie? Lekarz kazał już w sumie nie badać krwi tylko przyjść po nowym roku na wizytę
Monia słuchaj lekarza i już nie rób skoro był piękny przyrost Czekaj do wizyty i ciesz się tym stanemMonia01 lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Monia słuchaj lekarza i już nie rób skoro był piękny przyrost Czekaj do wizyty i ciesz się tym stanem
Masz rację, nie ma co Jeśli u Felinki będzie już coś widać a może nawet serduszko to umawiam się na czwartek może i u mnie będzie widać, jest między nami jakoś 3 dni różnicy w testowaniu 😂❤️ -
Ja mam brać progesteron w mega ilościach bo u mnie był z tym problem. Zobacze, kazał za tydzień, że jak rośnie to dobrze , a jak będzie stało to musze przyjsc i leki na wywołanie miesiączki. Ja wiem że to dla niego standard i naturalna kolej rzeczy ale jakoś dziwnie się zrobiło, że jednak bobo może sie nie utrzymać.
-
Dwójka zawsze jest to ryzyko na to nikt nie ma wpływu niestety ale nie wolno o tym myśleć. Trzymam kciuki za Was aby wszystko było dobrze
Monia dam znać 🙈 stresuje się 😳
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kraszixp wrote:https://zapodaj.net/68eb1cabca98b.jpg.html
Endometrium 8.4mm dobrze jest?
Nie mam pojęcia niestety jakie powinno być endo, ale skoro lekarz nic nie powiedział i nie kazał brać to chyba jest takie jakie powinno byćKraszixp lubi tę wiadomość
-
Byłam już na usg, kropka jeszcze nie widać, jest tylko ciałko żółte No i macica rozpulchniona więc ciąża na pewno jest za tydzień w poniedziałek mam powtórzyć krew i we wtorek przyjść jeszcze raz na usg
Endometrium 21mm 😳Kraszixp, Wjedzma, Monia01 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Byłam już na usg, kropka jeszcze nie widać, jest tylko ciałko żółte No i macica rozpulchniona więc ciąża na pewno jest za tydzień w poniedziałek mam powtórzyć krew i we wtorek przyjść jeszcze raz na usg
Endometrium 21mm 😳
Gratulacje!! Ja chyba poczekam na okres... Z tym moim endo... 😭 Będzie biochemiczna jak nic
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
Kraszixp wrote:Gratulacje!! Ja chyba poczekam na okres... Z tym moim endo... 😭 Będzie biochemiczna jak nic
Kraszixp lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka bardzo się cieszymy ❤️ czekać teraz pozostaje aż się kropek pokaże 🙈
Ja nie do końca jestem kumata co do grubości endometrium. Jakie są normy w ciąży, jakie są dobre/złe? 21 mm nic mi niestety nie mówi, jakbys mogła mi wyjaśnić hihi.
Krasz spokojnie, nie stresuj się na zapas. Bo tylko sobie szkodzisz. Zaparz sobie meliske, włącz ulubiny film i wyłącz myślenie. Odpocznij psychicznie. Mi to pomogło na początku jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Miałam straszne załamanie związane tak naprawdę nawet nie wiem z czym. Całe święta trulam dziewczynom, że nie mogę zapanować nad emocjami. A ciąża oczywiście chciana i wystarana 🤦🏻♀️🙈Kraszixp lubi tę wiadomość
-
Ja to już łzy w oczach, nie wiem co myśleć... Szyjka miękka, dużo śluzu... Ajj nie wiem czy laboratorium działa w piątek (sylwester) jeśli nie to nie robię jutro bety bo nie zbadam przyrostu... Może być tak że owulka się przesunęła i ciąża jest za wczesna by ją wykryć na usg
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
Kraszixp wrote:Ja to już łzy w oczach, nie wiem co myśleć... Szyjka miękka, dużo śluzu... Ajj nie wiem czy laboratorium działa w piątek (sylwester) jeśli nie to nie robię jutro bety bo nie zbadam przyrostu... Może być tak że owulka się przesunęła i ciąża jest za wczesna by ją wykryć na usg
Monia szczerze mówiąc to wydaje mi się że te endometrium jest wręcz za grube 🤔 ale w sumie to nie wiemMonia01, Wjedzma, Kraszixp lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak.