PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Dwójka wrote:Hej, ja niestety po becie nie mam powodów do radości. Spadła do 28.4 😪 doktor kazał odstawić wszystkie leki i czekać na miesiączkę. 😞 Bylam na USG ,lekarka ( bo byłam u innej na cito) powiedziała że widać że ciąża była i się rozwijała , ale niestety jeżeli jest spadek bety to czekać na okres. Strasznie mi smutno, bo tak sie cieszyłam po takim czasie starań na pierwsze dwie kreski. Widocznie nie to bobo było mi pisane.
A wam zazdroszcze i gratuluję.
Na pocieszenie mogę powiedzieć, że podobno w takich sytuacjach potem łatwiej jest zajść w ciążę bo organizm pamięta..
Aczkolwiek nie wiem czy teraz cokolwiek może być pocieszeniem.
Przytulam Cię mocno mocno ❤️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Karo_lalala wrote:Hej dziewczyny!
W zeszłym tygodniu byłam na wizycie u ginekologa, po dwóch pozytywnych testach ciążowych.
Nadal chyba nie wyszłam z szoku... BLIŹNIAKI!!!!!
:o :o :o
Monia podpytam na pewno
Krasz dziękuję 🤞🤞Kraszixp lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dwójka, uwierz, że każdy ma gdzieś tam zapisany plan, tego się trzymaj i będzie dobrze. Wszystko w swoim czasie, ściskam ☺️
Felinka94 lubi tę wiadomość
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
Kraszixp wrote:Dwójka, uwierz, że każdy ma gdzieś tam zapisany plan, tego się trzymaj i będzie dobrze. Wszystko w swoim czasie, ściskam ☺️
-
Dwójka wrote:Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy, ale teraz nic chyba nie jest w stanie pomóc. Płacze cały czas, bo tak się cieszyłam 😪😪😪
Dobrze, że nie dusisz emocji. Jeszcze się uda, ja zawsze sobie tłumaczyłam, że to widocznie jeszcze nie ten czas, że i ja się doczekam. Może odpuść na troszkę i się uda?
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
U mnie ciężki czas... Jutro ginekolog, tej nocy prawdopodobnie umrze mój dziadek... Lekarze nie dają mu szans... Nie wiedzą ile jeszcze będzie się męczył godzinę, dwie czy dziesięć.. Siedzę jak na szpilkach
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
Dwójka wrote:Hej, ja niestety po becie nie mam powodów do radości. Spadła do 28.4 😪 doktor kazał odstawić wszystkie leki i czekać na miesiączkę. 😞 Bylam na USG ,lekarka ( bo byłam u innej na cito) powiedziała że widać że ciąża była i się rozwijała , ale niestety jeżeli jest spadek bety to czekać na okres. Strasznie mi smutno, bo tak sie cieszyłam po takim czasie starań na pierwsze dwie kreski. Widocznie nie to bobo było mi pisane.
A wam zazdroszcze i gratuluję.
Wiem jak to boli. Straciłam dwie ciąże na tak wczesnych etapach. Bardzo mi przykro z Twojego powodu, wiem jak ciężko Ci teraz. Uwierz, że jeszcze i dla Ciebie wyjdzie słońce ☀️ kochana trzymaj się mocno, pamiętaj że jesteśmy silne babeczki i walczymy do końca 😘 -
Karo_lalala wrote:Hej dziewczyny!
W zeszłym tygodniu byłam na wizycie u ginekologa, po dwóch pozytywnych testach ciążowych.
Nadal chyba nie wyszłam z szoku... BLIŹNIAKI!!!!!
:o :o :o
Gratuluję bliźniaków 😁 oby ciąża była nudna bo po porodzie nadrobią 😁 -
Dwójka, ja myślę że tak miało być, że to nie było bez powodu wiesz?
Wyplacz się, musisz to przeżyć po swojemu, bądź co bądź to również dla Ciebie żałoba... Jesteśmy z Tobą
Krasz bardzo mi przykro....Kraszixp lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Dwójka, ja myślę że tak miało być, że to nie było bez powodu wiesz?
Wyplacz się, musisz to przeżyć po swojemu, bądź co bądź to również dla Ciebie żałoba... Jesteśmy z Tobą
Krasz bardzo mi przykro.... -
Dwójka wrote:Dziewczyny bardzo dziękuję. Dajecie duże wsparcie. Choć bardziej przyjemne było jak wspierałyście w ciąży niz w poronieniu. Tak sobie tłumaczę że to jeszcze nie było dla mnie, dla mnie jest inny,,ktos,, przeznaczony.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dwójka wrote:Dziewczyny bardzo dziękuję. Dajecie duże wsparcie. Choć bardziej przyjemne było jak wspierałyście w ciąży niz w poronieniu. Tak sobie tłumaczę że to jeszcze nie było dla mnie, dla mnie jest inny,,ktos,, przeznaczony.
Kochana dokładnie tak. Może odpocznij? Napij się ulubionego wina, chwyć książkę, włącz film który lubisz, zrelaksuj się i odrzuć te myśli. Zajmij głowę czymś co Ci sprawa przyjemność. I pamiętaj, żebyś miała wiarę i dobre myśli, bo przyciągają one dobre rzeczy. ❤️ -
A wam zazdroszcze i gratuluję.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Monia01 wrote:O matko dziewczyny, ja to jestem dupa wołowa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ale mnie uspokoilyscie, ja już tu po internecie wszystkie fora sprawdziłam w 15 minut o becie 🤣😅
W środę mam wizytę, właśnie się umówiłam 😇
Można spytać kiedy najlepiej umówić się do ginekologa po pozytywnym teście? -
Nikaaaa wrote:Można spytać kiedy najlepiej umówić się do ginekologa po pozytywnym teście?
Badałaś betę? Jeśli nie to zbadaj betę, po 48 h jej przyrost. Jeśli będzie przyrost ładny to poczekaj do 6/7 tygodnia jeśli nie będziesz plamić, będziesz się ogólnie dobrze czuć. Jeśli coś będzie nie tak, beta będzie słabo rosnąć to umów się po tym drugim badaniu bety. A i obowiązkowo zbadaj też progesteron przy okazji jak będziesz badać betę. Ja się umówiłam na środę teraz ale trochę żałuję, bo mogłabym jesczcze poczekać z tydzień, bo betę mam ładną i też dobrze się czuje, nic mnie nie pokoiFelinka94 lubi tę wiadomość