PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Będę teraz klac...ja pierdole jestem tak wkurwiona na swoje cialo i mozg, ze aż mnie roznosi w środku. Nawet nie mogę dać upustu swojej zlosci bo mama nie wie, ze robilam test i wole żeby tak zostalo. Skąd kurwa bol cycow i podbrzusza skoro przed @ nigdy tak nie mam. No kurwa skąd. Czy aż tak bardzo chce, ze mój mózg zwariowal czy co...
-
nick nieaktualny
-
Kurwa boje sie, ze sie nie doczekam dzidzi i mój synek będzie jedynakiem...a tak sie super bawi z innymi dziećmi..w październiku skończę 39 lat, mój prawy jsjnik zaczyna niedomagać, mama przekwitala w wieku 40 lat i boje sie ze imnie to czeka...kurwa kurwa kurwa
-
Iza75 wrote:Kurwa boje sie, ze sie nie doczekam dzidzi i mój synek będzie jedynakiem...a tak sie super bawi z innymi dziećmi..w październiku skończę 39 lat, mój prawy jsjnik zaczyna niedomagać, mama przekwitala w wieku 40 lat i boje sie ze imnie to czeka...kurwa kurwa kurwa
-
Iza75 wrote:Dlaczego to nie jest tak, ze jak sie chce to sie ma a jak nie to nie...potem takie szmaty rodzą i zabijają dzieci a ty placzesz po nocach...zajebie sie chyba...i jednak lezki poleciaky
MalaCzarna, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:mój gin mówi, ze jeszcze mamy czas ale nie wiadomo ile, w razie czego są leki opóźniające meno..kurwa jak to brzmi...no ale ja nie chce rodzic tak późno i tak dlugo czekskam na syna...no tak mi sie życie poukladalo
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:mój gin mówi, ze jeszcze mamy czas ale nie wiadomo ile, w razie czego są leki opóźniające meno..kurwa jak to brzmi...no ale ja nie chce rodzic tak późno i tak dlugo czekskam na syna...no tak mi sie życie poukladalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 07:47
-
Hej dziewczyny. Przede wszystkim Czarna gratuluje, no widzę kreskę . Jutro z rana na betę i potem tylko radość. Ależ ja bym chciała taką kreskę zobaczyć.
U mnie nic. Doła chyba złapałam. Rano tak mnie zemdliło, że myślałam, że się przywitam z kibelkiem, ale to nerwy. Ostatnio spać w ogólę nie mogę, mogłabym spokojnie do 8, a od kilka dni pod rząd budzę się o 5 i potem przewracanki z boku na bok. Wkurza mnie to już, niech przjdzie ta zołza Nie będę Wam chyba nawet zdjęcia wstawiać, bo to kompromitacja, jakiś wygapiony cień cienia cienia, którego na zdjęciu nawet nie widać, czyli ogólnie bez zmian. Pewnie to wynika z budowy testów, że prześwituje to co powinno się wytłuścić jak jest ciąża. A tak liczyłam, że dzisiaj się trochę pokaże... Dupa
Iza, więc ja rozumiem, może nie jestem w takiej sytuacji jak Ty, ale też żal i rozczarowanie -
Nie chce zmieniać lekarza, mam do niego pelne zaufanue a poza tym dzieki niemu mam juz syna i jest przy tym naprawdę ludzki i ma w sobie dużo empatii. Zobacze jeszcze...na razie niech przyjdzie wredota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 07:52
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja mam 35 poszlismy do kliniki i w ciagu 6 mieszkow in vitro, wez go zmiem i powiedz na wejsciu ze staracie sie ponad 2 lata i gowno
Asha my w sumie dlugo sue nie staramy...jak syn skonczyl w lutym rok to zaczelismy dziakac i udali sie w 1 cyklu. Poronilam w maju i teraz byl 1 cykl starań...krotko ale i tak boli. Ten cholerny wiek...moj maz ma 5 lat mniej wiec chociaz to dobrze