PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam ze ta cholerna temp mi znowu nadzieji narobila, nienawidze tego, bo teraz ajk spadne to z duzo wiekszej wysokoscie, wczorak juz bylam przygotowana na @ a dzisiaj znowu nadzieja do gory, szlag by to intuicja mi jz od jakis 4 dni mowi, ze w ciazy jestem , tylko ja robie wszystko, zeby to wyprzec, bo jak sie okaze ze jednak nie, to chyba mnie rozjebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 12:47
-
hej kobietki u mnie dwa testy negatywne dzis juz nie testuje, bo temp. w dół i pierwsze palmienie 28 dc. Nadzieja umarła, a najgorsze jest to że zdrowa kobieta przy takim współżyciu jak my zaszła by na pewno wiec teraz nie pozostaje mi nic innego jak wspomóc się prochami, czego wcale nie chcialam. wiec niestety nowy cykl zaczynam z Clostilbegyt
powodzenia kobietki i może do zobaczenia za miesiąc -
Asha oby intuicja Cie nie zawiodla. Moje tez mi tak mowi, ale przestalam jej wierzyc. Naprawde super ladnie to u Ciebie wyglada(a gdzie ten Twoj duzy ladny spadek implantacyjny co byl?) moze dobrze ze na razie starasz sie wyprzec, bo moze
Choc troche mniej by bolalo jakby sie nie udalo. Ale my wszystkie wrozki tu mowimy Ci ze sie udalo i trzymamy mocno kciuki. Jeszcze kilka dni trzeba wytrzymac. Ja juz swiruje od tych urojonych objawow ! Ty sie przyznaj ze dostrzeglas jakies cienie na tych swoich testach! -
marlencia wrote:hej kobietki u mnie dwa testy negatywne dzis juz nie testuje, bo temp. w dół i pierwsze palmienie 28 dc. Nadzieja umarła, a najgorsze jest to że zdrowa kobieta przy takim współżyciu jak my zaszła by na pewno wiec teraz nie pozostaje mi nic innego jak wspomóc się prochami, czego wcale nie chcialam. wiec niestety nowy cykl zaczynam z Clostilbegyt
powodzenia kobietki i może do zobaczenia za miesiąc -
pompon wrote:Asha oby intuicja Cie nie zawiodla. Moje tez mi tak mowi, ale przestalam jej wierzyc. Naprawde super ladnie to u Ciebie wyglada(a gdzie ten Twoj duzy ladny spadek implantacyjny co byl?) moze dobrze ze na razie starasz sie wyprzec, bo moze
Choc troche mniej by bolalo jakby sie nie udalo. Ale my wszystkie wrozki tu mowimy Ci ze sie udalo i trzymamy mocno kciuki. Jeszcze kilka dni trzeba wytrzymac. Ja juz swiruje od tych urojonych objawow ! Ty sie przyznaj ze dostrzeglas jakies cienie na tych swoich testach!
Pisalam kilka dni temu o tym spadku i czemu go zabralam...bo to z nocy temp itd
Cienie ja widze, ale to taka slabizna, ze tego nie widac wogole, wiec nawet uwagi nie zwracam na to, kupilam porzadne tesy i bede robic zeby nie bylo, ze wynik jest zly...to sa Clear Blue i nie ma prawa zle wyjsc, poza tym staralam sie wybrac te pozytywneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 13:19
Iza75 lubi tę wiadomość
-
marlencia wrote:jak w lutym zaszłam w ciaze to wlasnie udało sie z Clostilbegyt. nie wiem jaki problem w nas tkwi starania 1,5 roku i tylko CLO pomogło
-
Aaa rozumiem. No ale noz widelec moze on byl miarodajny ten spadek tak czy siak wyglada ladnie i ja kibicuje. Wlasnie czytalam o tych testach przed chwila ze taki full wypas. Ja sie wlasnie bije z myslalami czy po pracy do apteki po kolejna dzialke czy odpuscic...ale znajac moja wytrwalosc, konsekwencje i cierpliwosc to podjade i kupie i jutro znowu bede sie dolowac. Jeszcze zebym przeczucia nie miala to bym odpuscila, albo gdybym sie nie wapiala w te widma na tescie. A tak to dupa, lapie sie tej nadziei i swiruje. Jutro robisz tego nowego testa czy czekasz?
-
pompon wrote:Aaa rozumiem. No ale noz widelec moze on byl miarodajny ten spadek tak czy siak wyglada ladnie i ja kibicuje. Wlasnie czytalam o tych testach przed chwila ze taki full wypas. Ja sie wlasnie bije z myslalami czy po pracy do apteki po kolejna dzialke czy odpuscic...ale znajac moja wytrwalosc, konsekwencje i cierpliwosc to podjade i kupie i jutro znowu bede sie dolowac. Jeszcze zebym przeczucia nie miala to bym odpuscila, albo gdybym sie nie wapiala w te widma na tescie. A tak to dupa, lapie sie tej nadziei i swiruje. Jutro robisz tego nowego testa czy czekasz?
Ja na twoim miejscu bym poszla, tak jak dzisiaj poszlam po te moje, pomimo tego ze dzisiejszy wyszedl negatywny
Mam 3 te nowe, wiec musze je jakos rozlozyc w czasie, bo drogie sa
Chce miec jeden na dzien @ , jeden na ewentulne po @ gdyby sie spozniala, no i mam jeszcze jeden ...jutro jest dopiero 4 dni przed @ wiec cholera jeszcze wczesnie strasznie wiec mi troche szkoda jakby mial byc negatywny...wiec chyba poczekam, ale swierzbi mnie jak jasna cholera juz teraz by go zrobila -
No wlasnie nie jestem nieugieta i na pewno wejde. Kupie jakies inne cuda niz dotychczas i zobaczymy. Wg ovu wlasnie ja tez powinnam miec @ za cztery dni, w czwartek. Wiec podobnie jedziemy Asha wlasnie to tak swierzbi. Ja bym mogla
Kilka razy dziennie testowac ale jak tano nic nie bylo to popoludniu tym bardzij wiec resztki rozsadku. Chcialam jutro nie testowac dopiero we wtorek ale pies to - zatestuje. -
pompon wrote:No wlasnie nie jestem nieugieta i na pewno wejde. Kupie jakies inne cuda niz dotychczas i zobaczymy. Wg ovu wlasnie ja tez powinnam miec @ za cztery dni, w czwartek. Wiec podobnie jedziemy Asha wlasnie to tak swierzbi. Ja bym mogla
Kilka razy dziennie testowac ale jak tano nic nie bylo to popoludniu tym bardzij wiec resztki rozsadku. Chcialam jutro nie testowac dopiero we wtorek ale pies to - zatestuje.
Ja mam to samo...caly czas bym mogla, na szczescie mam to tanie gowno to sobie moge sikac do woli, nie wazne ze nie wyjdzie ale sikam ostro...czlowiek to jednak ma zryte hehe -
Asha testuj jutro tym lepszy, będziesz miała 10dpo jak ja więc powinno już wyjść Po za tym piękny ten Twój wykres, nie mogę teraz odszukać ale widziałam dokładnie taki z zielonym zakończeniem
Po za tym mi wyszedł bladzioch w 10dc, będzie dobrze, trzymam kciuki -
Justinka wrote:Asha testuj jutro tym lepszy, będziesz miała 10dpo jak ja więc powinno już wyjść Po za tym piękny ten Twój wykres, nie mogę teraz odszukać ale widziałam dokładnie taki z zielonym zakończeniem
Po za tym mi wyszedł bladzioch w 10dc, będzie dobrze, trzymam kciuki
Stresa mam troche, ale dzieki, a moj wykres masz pod moim postem poprostu najedz na toWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 14:10
-
pompon wrote:To jutro tradycyjnie zbiorka potestowa rano ja jeszcze 3,5h w pracy a zasypiam na siedzaco... Przytulilabym glowe do poduszki na drzemke oj taak
No obowiazkowo, tak tak zbioreczka...testy kupilas juz czy po drodze do domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 14:23