PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
pompon wrote:W drodze do domu zajade do apteki, takiej najwiekszej u nas, gdzie jeszcze nie bylam, wiec moze jakims wyborem mi sypna, bo do tej pory to marnie.
No no, mus przemyslec decyzje i pozytywne testy teraz kupic nie ma to tamto, nie spiesz sie z wyborem -
liwi wrote:Czy ja mogę do zbiórki potestowej dołączyć? przedwczoraj robiłam pepino i jest słabizna jakaś i jutro mam plan zrobic lepszy test także będe sikać rano.
Trzymam kciuki żeby każda miała swój dwukreskowy test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 14:33
-
No chyba naprawde bede tam stac i je czarowac zeby poslusznie pozytywne powychodzily. Chyba ze trzy tez kupie na razie. Jak ja bym chciala woz albo przewoz, zeby cos sie juz rozjasnilo, jakby we wtorek wyszedl
Rano bardziej pozytywny niz negatywny to bym poszla od razu na bete i w czwartek powtorzyla, skontaktowala sie z ginem co i jak, czy brac luteine i czy jechac nad morze, bo w niedziele planujy, a z druhoej strony jak ma byc @ to tez teraz a nie na plazowanie juz. Takze niech kreski grubna!Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Stresa mam troche, ale dzieki, a moj wykres masz pod moim postem poprostu najedz na to
Asha lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No chyba naprawde bede tam stac i je czarowac zeby poslusznie pozytywne powychodzily. Chyba ze trzy tez kupie na razie. Jak ja bym chciala woz albo przewoz, zeby cos sie juz rozjasnilo, jakby we wtorek wyszedl
Rano bardziej pozytywny niz negatywny to bym poszla od razu na bete i w czwartek powtorzyla, skontaktowala sie z ginem co i jak, czy brac luteine i czy jechac nad morze, bo w niedziele planujy, a z druhoej strony jak ma byc @ to tez teraz a nie na plazowanie juz. Takze niech kreski grubna!
U ciebie tez dopiero 10 dpo, wiec luzik kochana -
Justinka wrote:Widzę Twój wykres, stąd to że widziałam też takie linie proste z zielonym zakończeniem, ale to nie był Twój wykres Jak znajdę to Ci podrzucę linka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 14:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny