PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny mam problem. Odebrałam wynik bety no i jest to 28. Ale normy są takie wypisane : kobiety nie będące w ciąży poniżej 5. 1-10 tydzień 201- 225000. To do cholery jestem w ciąży czy nie? Bo to sprzeczne informacje...
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierwszy objaw? Bardzo mocne skurcze brzucha i lekka biegunka. To było kilka dni po owu. Może z 4. Później ból brzucha małpowy, a takiego nie miałam od kilku lat ( zazwyczaj boli mnie krzyż tylko ). Do tego doszedł właśnie ból krzyża i ból piersi po bokach przy dotyku. Zobacz sobie mój wykres i przeanalizuj, ewidentnie nie należę do tych bezobjawowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 14:02
-
nick nieaktualnyA i najpierw bolał mnie jajnik z którego była owu, a kilka dni temu zaczął drugi. I tak dwa ciągną. A ten ból brzucha to taki ciągnący w dół. Od wczoraj częstomocz. No i od 2 dni mega zmęczenie wieczorem. Brak apetytu rano i kilka pryszczy na twarzy ( normalnie mam tylko na owu, nie na @).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szania wrote:Ashaja tez. Wczoraj dopiero dzień przeplakalam.
Eh dziś juz lepiej. Mam to w dupie. Kiedyś udać się musi!!!
Z tym ze ty masz już jedno dziecko a ja....umieram ze strachu na myśl że nigdy nie będzie mi dane zostać matka. -
nick nieaktualny