PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Rudzia każdej te testy inaczej wychodzą, bo różne są dni implantacji, różnie beta przyrasta...
Ale Asha ja coś czuję, że będzie zielono i u Ciebie:D
Po owulce tez tak czulam, a teraz to juz czerwono to widze...jak to nam sie kolory zmieniaja ha -
A za miesiac mam egzmain na prawo jazdy .. a nie mam mocy sie uczyc ;( po pracy wracam i spac odrazu lece.. w ogole jestem zmeczona i nic mi sie nie chce buuu.. musze zdac za pierwszym razem.. bo po pierwsze.. wyprowadzamy sie zs miasto wiec bede musiala do pracy autem jezdzic po drugie prawko tu bardzo drogie..a dojdzie nam duzoo innych wydatkow teraz..
-
Rudzia wrote:A za miesiac mam egzmain na prawo jazdy .. a nie mam mocy sie uczyc ;( po pracy wracam i spac odrazu lece.. w ogole jestem zmeczona i nic mi sie nie chce buuu.. musze zdac za pierwszym razem.. bo po pierwsze.. wyprowadzamy sie zs miasto wiec bede musiala do pracy autem jezdzic po drugie prawko tu bardzo drogie..a dojdzie nam duzoo innych wydatkow teraz..
No to nie to zebys pod presja byla -
Czesto wzdecia..takie ze az brzuch boli, zmeczenie, ale np budze sie o 4-5 rano wyspana i nie moge dalej spac a w dzien senna.. wczesniej mialam brak apetytu a teraz mam mega apetyt.. na pocztaku mialam mega obolale i wrazliwe piersi a teraz juz mniej.. i mi urosly piersi.. hmmm..i chyba tyle..
-
Rudzia wrote:Czesto wzdecia..takie ze az brzuch boli, zmeczenie, ale np budze sie o 4-5 rano wyspana i nie moge dalej spac a w dzien senna.. wczesniej mialam brak apetytu a teraz mam mega apetyt.. na pocztaku mialam mega obolale i wrazliwe piersi a teraz juz mniej.. i mi urosly piersi.. hmmm..i chyba tyle..
Kurka, jakby nie te cycki to mam dokladnie to samo
Z ta roznica ze na @ oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 19:59