PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:nie mowie prawdy . przepraszam . przez kilka postow nie bylas w kibelku wiec sie nie gniewaj
Ty cholero ty...
Ja wcale nie chodze i nie sprawcam tylko jak sikac mi sie chce a cosik czesto mi sie chce, bo duzo pijeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 20:48
amelia04072006, bianka lubią tę wiadomość
-
kluska wrote:Bianka mnie też bolą piersi i nie tylko przy dotyku, sutki bardziej przy dotyku też w sumie od owu ale dziś się nasiliło.
Kciukasy.
A mnie tylko sutki, bólu piersi w ogóle nie znam bo nigdy nie bolały;) ale sutki to mocniej niż w poprzednim cyklu:D -
Witam, dopiero zaczynam zabawe z ovu ale starania juz od wrzesnia i oczywiscie z kazdym cyklem wszystkie objawy, juz tyle razu bylam pewna, ze smiac mi sie chce... tym razem roznica polega na tym ze tym razem wcale nie zauwazylam u siebie owulacji(zero sluzu a zawsze bylo sporo) bole podbrzusza juz czuje pare dni i sa jakies niskie i pachwiny jakos tak, poza tym przeszkadza mi dym papierosowy a lubie zapalic... ciekawi mnie wasze zdanie apropo moich szansA
-
Niulka wrote:Witam, dopiero zaczynam zabawe z ovu ale starania juz od wrzesnia i oczywiscie z kazdym cyklem wszystkie objawy, juz tyle razu bylam pewna, ze smiac mi sie chce... tym razem roznica polega na tym ze tym razem wcale nie zauwazylam u siebie owulacji(zero sluzu a zawsze bylo sporo) bole podbrzusza juz czuje pare dni i sa jakies niskie i pachwiny jakos tak, poza tym przeszkadza mi dym papierosowy a lubie zapalic... ciekawi mnie wasze zdanie apropo moich szans
-
bianka wrote:A mnie tylko sutki, bólu piersi w ogóle nie znam bo nigdy nie bolały;) ale sutki to mocniej niż w poprzednim cyklu:D
Czuję jak sam sutek boli bardziej i tak ciągnie od spodu jakby. Ból jak ból piersi przed @
-
Niulka wrote:Witam, dopiero zaczynam zabawe z ovu ale starania juz od wrzesnia i oczywiscie z kazdym cyklem wszystkie objawy, juz tyle razu bylam pewna, ze smiac mi sie chce... tym razem roznica polega na tym ze tym razem wcale nie zauwazylam u siebie owulacji(zero sluzu a zawsze bylo sporo) bole podbrzusza juz czuje pare dni i sa jakies niskie i pachwiny jakos tak, poza tym przeszkadza mi dym papierosowy a lubie zapalic... ciekawi mnie wasze zdanie apropo moich szans