PIERWSZE OBJAWY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTez chce dwie kreski albo bete wskazujaca na ciaze a poki co, plamienia ustaly, za to brzuch i plecy bola mnie niemilosiernie... gorzej niz podczas @ w ostatnich cyklach jeszcze mam wielkie dwa pajaczki z tylu na udzie, na dniach sie musialy zrobic, bo siebie obserwuje i wczesniej ich nie bylo. Miala tak ktoras?
-
sskorka gratuluję, piękna wyraźna kreska.
Ja niestety nie działam, bo męża nie ma w Pl... będzie w czwartek, ale to mój 27 dc wtedy, więc raczej nic z tego znowu. Teraz nigdy nie trafia, a jak był dłużej i się udało to biochemiczna... chyba, że można liczyć na cud, że od nerwów owulacja się przesunęła. Już kiedyś miałam taką "niespodziankę, ale pomarzyć teraz można.
Pozdrowionka -
sskorka24 wrote:Wg bellybest to 5 tyd 3 dni wiem płodu 3 tygodnie. Tydzień temu w środę miałam niteczka krwi na bieliNie i myślę że to było zagniezdzenie. Myślisz że po świętach już będzie widać fasolkę?
-
NiecierpliwaKarolina szczerze to nie sledziłam tego cyklu i nie wiem. Podejrzewam ze mogło dojsc do zaplodnienia 27 28 luty ale nie jestem pewna. Jutro pójdę na betę nie ma co. Mam brac luteinę, po swiętach do lekarza. No i odpoczywać by nie dopuścić do kolejnego poronienia.
-
sskorka24 wrote:NiecierpliwaKarolina szczerze to nie sledziłam tego cyklu i nie wiem. Podejrzewam ze mogło dojsc do zaplodnienia 27 28 luty ale nie jestem pewna. Jutro pójdę na betę nie ma co. Mam brac luteinę, po swiętach do lekarza. No i odpoczywać by nie dopuścić do kolejnego poronienia.
-
witajcie
Sskorka gratulacje bedzie OK
ja byłam w czoraj u lekarza i mam juz kartę ciazy maluch przez 2 tyg nadrobił troszke i z 2,46mm urósł do 11,97 mm serduszko ładnie bije i wszytko jest ok