Plamienie i negatywny test
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, jestem tu nowa. Pisze do was bo zwarjuje. Wiec 08.08 mialam pierwszy dzien miesiaczki, plodny sluz ok.16,17,18 dc. 22 dc dostalam plamienia, przy podcieraniu byla krew, umylam sie i pozniej na majtkach 3 brazowo krwawe plamy. Myslalam ze miesiaczka, ale tego dnia sluz byl juz czysty. Zrobilam test 23 dc negatywny i dzisiaj wieczorem rowniez negatywny. Wczoraj mialam zachwiania rownowagi, ale dzisiaj czuje sie jak na okres. Cylke mam nieregularne, ale takie plamienie zdazylo sie pierwszy raz. Czy jest jeszcze szansa ze w pozniejszym terminie test wyjdzie pozytywny czy juz wszystko przesadzone? Pozdrawiam wszystkie starajace sie i zycze wam z calego serca, abyscie jak najszybciej byly mamami
-
Takajaaa wrote:Witajcie dziewczyny, jestem tu nowa. Pisze do was bo zwarjuje. Wiec 08.08 mialam pierwszy dzien miesiaczki, plodny sluz ok.16,17,18 dc. 22 dc dostalam plamienia, przy podcieraniu byla krew, umylam sie i pozniej na majtkach 3 brazowo krwawe plamy. Myslalam ze miesiaczka, ale tego dnia sluz byl juz czysty. Zrobilam test 23 dc negatywny i dzisiaj wieczorem rowniez negatywny. Wczoraj mialam zachwiania rownowagi, ale dzisiaj czuje sie jak na okres. Cylke mam nieregularne, ale takie plamienie zdazylo sie pierwszy raz. Czy jest jeszcze szansa ze w pozniejszym terminie test wyjdzie pozytywny czy juz wszystko przesadzone? Pozdrawiam wszystkie starajace sie i zycze wam z calego serca, abyscie jak najszybciej byly mamami
Hej:) jeżeli to było plamienie implantacyjne to na test może być jeszcze za wcześnie. Z drugiej strony za takim krwawieniem może stać niedomoga lutealna. Odczekaj do terminu @ i powtórz test.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-