Plamienie implantacyjne/miesiączka fałszywa
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłe panie a u mnie taka sprawa - kochaliśmy sie 14 dnia cyklu czyli w dni płodne,cykle mam średnio 28; stosujemy prezerwatywy,tego wieczoru jednak cos poszło nie tak - troszkę sie zsunęła i została we mnie,ale zaraz u wyjścia
26 dnia cyklu dostałam krwawienie - bóle brzucha,skrzepy,ale trwała raptem dwa dni zamiast 4. Od tej pory mam nabrzmiałe czasem bolące piersi,i stres stres mega stres taki ze nie sypiam i nie jem... Zrobiłam test w 31 dniu cyklu wyszedł negatywny
Piersi wciąż takie same i podejrzewam jednak ciąże mimo tego ujemnego testu... tylko skąd to krwawienie?Marlenka -
nick nieaktualnyDzień przed skokiem temperatury seks. Skok temperatury późno, 23dc a zwykle mam 9-10. Dwa dni po skoku silny ból jajnika (tego w którym miałam cp) i podbrzusza. Plamienie lekkie na czerwono. 3 dnia bol pidbrzusza nadal, temperatura wysoka nadal, plamienia narazie brak. O co cho???
-
Cześć Dziewczyny. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze zagląda na ten wątek. Otóż jestem 17 dni po poronieniu samoistnym. Tydzień temu na wizycie kontrolnej Pani ginekolog stwierdziła, że macica się dobrze oczyscila i że po pierwszej miesiączce znowu możemy się starać, a nawet jeśli ciąża zdarzy się jeszcze przed miesiączka, to też nie będzie źle. My chcieliśmy poczekać, ale przyznaje że raz przutulalismy się i to było dokładnie 4 dni temu. Dzisiaj od rana mam bardzo delikatne plemienia (taki jakby jasno różowy śluz) i klucia jajników. Tak się zastanawiam co to może być. Na okres to jeszcze za wcześnie, bo podobno ma przyjść między 4 a 6 tyg po poronieniu. Czy to może być plemienie implantacyjne?05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -