Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
moni05 wrote:Cześć dziewczyny 😘
Zaciskam kciuki Izape ✊🏻✊🏻
Ja mam dylemat. Chciałabym mężowi fundnac na urodziny rozpoczęcie rękawa (tatuaż w sensie). Mam jednego znajomego tatuażystę z małym, kameralnym studiem (mi robił wszystkie) i mąż tez chciał u niego, bo robi to dobrze. Ale on nie ma karnetów ani innych rzeczy. I teraz tak. Myślicie, ze jak umówię termin na wrzesień i w dniu jego urodzin (sierpień) dam mu pudełeczko, a w pudełeczku karteczka z terminem na tatuaż? A później się spisza i dogadają projekt? 🤷🏻♀️ #dylematy
Moni uważam, że to dobry pomysłmoni05 lubi tę wiadomość
9.10.19 witaj synku
5.06 połówkowe
10.04 - prenatalne
19.02 beta - 4001,1
Aniołek (5tc) - Styczeń 2019 -
Pospać 7 godzin bez przerwy to istny luksus w ciąży . Czuje się jak nowo narodzona . I oby tak zostało do końca .
Moni na moje to dobry pomysł .
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 10:53
moni05, Malinaa90, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Monj mysle ze super pomysl. Przeciez to nie ma znaczenie czy vedzie larteczka ze studia xzy od Ciebie
Agge bardzo ladny. I kolor tez fajny
Jeszcze sie wstrzymam, sie moze sie za jakies dwa tygodnie zaczne rozgladac zeby w ogole wiedziec jak one wygladaja i czym sie roznia
Mysle ze nie powinno byc bardzo trudno bo mieszkam w miescie a jednaklatwiej toczyc wozek po chodniku niz po lesnej drozce
Bylam oddac krew. Chyba punkt zmienue, bo zawsze jest pelno ludzi na medycyne pracy.
Wchodze 4 muejsca siedzace, siedzi 4 bykow. Zaden dupy nie ruszyl. Ciul, ciazy moze az tak nie widac (choc trzeba byc slepym by nie zauwazyc), ale jesten kobieta.. w kobcu zajelam miejsce ktoregos, ktory na badania poszedl.
Czekam...
Wchodzi ciezarna tak w 8 miesiacu.. myslicie ze podniodl ktorys dupe? No jak ja ja puscilam to sie glupio zrobilo i mi ustapil jeden miejsca.
Pamietajcie dziewczyny, zwlaszcza te, ktore spodziewaja sie synow, ze to od Was zalezy, czy nazym corkom ktos miejsca ustapi.
Dzis moze byc mnie mniej bo szykuje chalupe na przyjazd tesciowmoni05, Salome, agge, MonikA_89!, Ania_85_, Ochmanka, szona, Iseko lubią tę wiadomość
-
Moni pomysł dobry, na pewno się ucieszy ☺️
Mój właśnie już kończy robić drugi rękaw i chodzi zadowolony, w sobotę był i zrobił sobie deadpoola z jednorożcem w ręku haha i ciągle się ogląda☺️
Nawet jak ma teraz dwa rękawy zrobione to tak apetyczniej wygląda mój eMek przyszły ☺️ więc fajjiet, że i Twój sobie walnie, ale to strasznie wciąga! Mój już planuje jechać na konwent i zrobić na klacie pingwiny z Madagaskaru i w konkursie wystartować ☺️moni05 lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 14:34
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
[.
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
.
Niercierpliwa v2.0 lubi tę wiadomość
ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5abf4089051c.jpg
ElfiaKsiężniczka, Niercierpliwa v2.0, Ania_85_, Iwona28, Nuch, okularnica91, aeiouy, Magduullina, APrzybylska, Angelika1313, MamaStasia :), moni05, Malinaa90, DzulkaJ, agge, Salome, Pati96, Ewelina29, Ochmanka, Tele...79, MonikA_89!, nowa na dzielni, Izape_91, Gosiek1993, Cabrera, Sasanka55, 5ylwian, Mama_Zuzia, buba123, szona, Iseko, Madziandzia, Arashe lubią tę wiadomość
-
Izape, oczywiście kciuki zaciśnięte
Agge fajny wózek
Madzia, myślę ze pomysl dobry. Ja mojemu dalej nie zorganizowalam prezentu na rocznicę, bo chcę jechać do takiej lokalnej winnicy na degustację win połączona ze zwiedzaniem tylko jak ba złość taku piknuk byl wtedy co impreza teściów. A ja w imieniu mojego męża zamówiłam sobie srebrną bransoletkę a'la Pandora z przywieszka for my beautiful wife 😁Ania_85_, Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Malgoniu cudo 😍 raczej przed tesciami nie ukryjesz 😝
Magduullina, Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Malgoniu cudo 😍 raczej przed tesciami nie ukryjesz 😝
Bede kombinowac. Z odpowiednia bluzka bedzie mniej widoczny. To taki kroj podkreskajacy
Juz sie nie moge jutra doczekac i wizyty u doktorka. Ciekawe czy moja coreczka dalej jest dziewczynkom no i pappe jutro odbieram.. bedzie sie dzialookularnica91, Tele...79, Sasanka55, buba123, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia cudowny brzusio :*
A ja normalnie odpoczywam poki co od staran ale od przyszlego cyklu do boju!!! Dziwi mnie fakt ze chyba jeszcze nie mialam owulacji... Hmmm albo przeoczylam? dzis 24 dc heh chyba ze owu czeka na mka hahaMalgonia lubi tę wiadomość