Początek lata na początek ciąży :):) Czerwcowe testowanie 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny 😊 wczoraj mialam dostac okres , trzy dni przed terminem miesiaczki na papierze i wkladce zauwazylam kilka kropel krwii. Miesiaczka nie przyszla na co wgl sie nie zapowiada nie mam zadnych boli przedokresowych co zawsze mocno przechodzilam juz tydzien przed @ . Dzis bylam u mojego ginekologa moje endometrium wynosi 15mm ale nic wiecej na usg nie widac , powiedzial ze moze to byc wczesna ciaza i mam przyjsc za 2 tygodnie jesli sie dalej nie pojawi. Dodam ze testy ciazowe wczoraj i dzis wyszly negatywne. Co wy o tym myslicie ?? Warto robic sobie nadzieje 🙈24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK. -
luksierre0131 wrote:Czesc dziewczyny 😊 wczoraj mialam dostac okres , trzy dni przed terminem miesiaczki na papierze i wkladce zauwazylam kilka kropel krwii. Miesiaczka nie przyszla na co wgl sie nie zapowiada nie mam zadnych boli przedokresowych co zawsze mocno przechodzilam juz tydzien przed @ . Dzis bylam u mojego ginekologa moje endometrium wynosi 15mm ale nic wiecej na usg nie widac , powiedzial ze moze to byc wczesna ciaza i mam przyjsc za 2 tygodnie jesli sie dalej nie pojawi. Dodam ze testy ciazowe wczoraj i dzis wyszly negatywne. Co wy o tym myslicie ?? Warto robic sobie nadzieje 🙈
Wyglada to obiecująco trzymam kciuki -
luksierre0131 wrote:Mam nadzieje! 😊 a czy endometrium nie wynosi tyle ogolnie pod koniec cyklu?
U mnie zawsze max 12 mm
-
luksierre0131 wrote:Dzulka to znaczy ze co ?
Tzn, że nawet duze endometrium nie daje pewnosci, że jest ciąża. Niestety.DzulkaJ lubi tę wiadomość
-
Rychło w czas ale ja również chciałam Wam podziękować za czerwiec! Statystyki ostatnich miesięcy były nieciekawe ale ZAWSZE po osiągnięciu dna jest się od czego odbić ❤
To bierzemy deski pod pachy i płyniemy na fali!!Pati96, Angelika1313, Beti82, MonikA_89!, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-