Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tempka skoczyła w górę. Wylewa się ze mnie biały kremowy gęstawy śluz. Mój organizm się chyba nie może zdecydować czego chce
Rudzik ale za to bardzo przyjemne pracowite święta i sylwesterRudzik38 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ziewczyny co myslicie o tym , dzis 25 dc zrobiłam beta hcg wyszło 0,57 czyli negatywne ale zalecaja powtórzyć w przyszłym tygodniu czy jest szansa ze wzrosnie ? Wiem ze to glupie pytanie ale patrzac na temeratury juz nie Wiem co o tym myslecŻabcia41
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! ale mnie tu nie bylo...ale musialam odreagowac ten zakaz staran Kamaaa aaaale dlugi cykl trzymam kciuki!
A my wczoraj poszalelismy i to za bardzo...po tym wszystkim nawet nie patrzylam w kalendarz, nie sprawdzalam testow owu itp, no ale jak juz do tego doszlo, popatrzylam w kalendarz, a tam owu powinna byc jutro! zrobilam dzis test owu i wyszedl pozytywny! No wiec spanikowalam (od 8 grudnia zazywam na tarczyce lek) i napisalam do endokrynologa online, z opisem sytuacji, czy z takim TSH w ogole mozna zajsc w ciaze, i czy ewentualnie mam zwiekszyc dawke leku bo wizyte u endo mam dopiero 29stycznia to mi napisal tak:
"Witam.
1. Przy takich stężeniach hormonow tarczycowych jest pełna szansa na koncepcję.
2. Proszę utrzymać leczenie Letroxem bez zmian a kontrolne TSH proszę wykonać po kolejnych 4 tygodniach.
3. Nie występują najmnejsze zagrozenia dla dziecka gdyż obwodowe (działające) hormony tarczycowe są w pełni prawidłowe -TSH jest tylko hormonem wskaźnikowym.
4. Uspokajam zatem z całej siły i czekam na kolejne informacje.
Pozdrawiam Grzegorz Gawryś" -
nick nieaktualny
-
Skabarka witaj :*
no wlasnie fajnie bylo tylko sie wystraszylam bo teoretycznie powinnismy sie wstrzymac do czasu az TSH spadnie do okolo 2,000 ale po tym mailu sie uspokoilam choc starania jako takie i tak zawieszam na razie:Pskabarka lubi tę wiadomość