Prezent świąteczny, dwie kreski!!! Grudzień należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malina81 wrote:U mnie też nic z tego nie będzie... raczej mam niską temperaturę i już żadnych innych objawów. Cóż... wszystko mi mówi, ze będzie miesiączka.
Nie tak łatwo jakby się wydawało...Nieśmiałe starania od lipca... i pikuś... teoretycznie w dniach płodnych lub też po... E tam chyba zrobię sobie 6 mies. przerwę.
Wiem co czujesz. My również staramy się od lipca i na razie bez fasolki: ( ale wiara ciągle jest więc staramy się jak możemy: ) najważniejsze to przestać o tym myslec w taki sposób: że chcemy tu, już i teraz... trudne to jest ale niedtety trzeba uchylić czoła i cierpliwie czekać na... ten złoty strzał
Rudzik, powodzenia jutro!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 21:48
Malina81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka wrote:
klara bella a jak u Ciebie sytuacja na staraniowym froncie??
my w tym cyklu aż 2 seksy mieliśmy, szał. Najpierw ja jelitówka, teraz mąż antybiotyk.
Mnie brzuch pobolewa jak na okres. Oznaki ciąży- brak
Wyjątkowo piersi mnie nie bolą w tym cyklu i nie mam zgagi.
Zauważyłam, że jak mam zabiegany dzień, jak dziś, to w ogóle nie czuję bólu brzucha. A jak siedzę w domu i mam więcej wolnego czasu to cho chwila mnie brzuch boli. -
nick nieaktualnyklara_bella wrote:my w tym cyklu aż 2 seksy mieliśmy, szał. Najpierw ja jelitówka, teraz mąż antybiotyk.
Mnie brzuch pobolewa jak na okres. Oznaki ciąży- brak
Wyjątkowo piersi mnie nie bolą w tym cyklu i nie mam zgagi.
Zauważyłam, że jak mam zabiegany dzień, jak dziś, to w ogóle nie czuję bólu brzucha. A jak siedzę w domu i mam więcej wolnego czasu to cho chwila mnie brzuch boli.
bo to z nudów jak się siedzi to się wydziwia, a głowa może takich objawów nawywijać że się głupieje (wiem po sobie)...
dlatego najlepiej znaleźć sobie zajęcie
a nie ważne ile było, ważne żeby w tym czasie co trzebaMalina81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny