Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam dziś książkę Moniki Szadowskiej " Chce mieć dziecko Jak zajść szybciej " coaching dla kobiet zmagających się z niepłodność. Ja na razie bardzo motywująca.
MonikA_89!, nick nieaktualny, moyeu, Pati96, aeiouy, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:Moyeu jak twój test ?
Monika89 super że się udało i jest dofinansowanie.
Szona czy czułaś torbiel? Bolały cię jajniki ? Bo ja w tym cyklu ciągle raz jeden raz drugi mnie bolał, a od dwóch dni ciągle z prawej strony, a dziś pierwszy dzień @ i nadal kłuje z jednej strony obawiam się torbieli, a mam mieć stymulację clo w tym cyklu.
Dziewczyny jak ten czas lecie wy już tak daleko z waszymi ciążami. A jeszcze niedawno były różowe kreseczki i stres i bete.
Czułam i to całkiem mocno
🙈 -
MonikA super wiadomość 😀 ciekawe co lekarz powie z tym oczekiwaniem na kiry.
Agge wyglądasz ekstra! Tylko te wymioty🤮😔
Moyeu zaciskam wszystkie kciuki jakie mam! Już 18.40...
moyeu, agge lubią tę wiadomość
-
A więc drogie ciocie dzidziuś waży już 2.2kg
wszystko ok.Moyeu jak test?
Beti82, nick nieaktualny, Gosiek1993, Malgonia, moyeu, nick nieaktualny, Mildred, nick nieaktualny, moni05, agge, Nikodemka, Karolina, nick nieaktualny, Niercierpliwa v2.0, Pati96, APrzybylska, aeiouy, Ewelina29, szona, nick nieaktualny, MonikA_89!, 5ylwian, DzulkaJ, nick nieaktualny, eemmiilliiaa, Ania_85_, Ochmanka, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze 7tyg do terminu...Sasanka55 wrote:MonikA, super
:*
Moyeu, no siuuuusiaaaaj :*
Buba 😍😍😍 2,2kg to juz taaaak duzo
-
Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie i kciuki ale chyba nic z tego. Zrobiłam facelle ten paskowy i biało 😩 jak widać tamten test mnie okłamał 😣
Dzisiaj temperatura nadal wysoko, ale w zasadzie @ spodziewałam sie jutro więc jeszcze ma czas żeby spaść.30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Nie nie niemoyeu wrote:Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie i kciuki ale chyba nic z tego. Zrobiłam facelle ten paskowy i biało 😩 jak widać tamten test mnie okłamał 😣
Dzisiaj temperatura nadal wysoko, ale w zasadzie @ spodziewałam sie jutro więc jeszcze ma czas żeby spaść. -
Nie, nie 😞 przestane wierzyć w testy... co oni z nimi robią. Zle przechowują?
Angelika1313, moyeu lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Kurdemoyeu wrote:Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie i kciuki ale chyba nic z tego. Zrobiłam facelle ten paskowy i biało 😩 jak widać tamten test mnie okłamał 😣
Dzisiaj temperatura nadal wysoko, ale w zasadzie @ spodziewałam sie jutro więc jeszcze ma czas żeby spaść.
moyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoyeu, kurcze
Smucilam sie swoja negatywna beta, ale jednoczesnie pocieszalam, ze plus z tego miesiaca taki, ze Tobie sie udalo. Nie puszczam kciukow i marze o tym, zeby to dzisiejszy test byl lewy, nie sobotni :* Przytulam mocno :*
Madziandzia, no weeez tak nie mow
Dopoki @ sie nie rozkreci, to moje kciuki pozostaja mocno zacisniete :* Moze to implantacja albo inna zmylka?
nick nieaktualny, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny