Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Mildred wrote:Moyeu jak twój test ?
Monika89 super że się udało i jest dofinansowanie.
Szona czy czułaś torbiel? Bolały cię jajniki ? Bo ja w tym cyklu ciągle raz jeden raz drugi mnie bolał, a od dwóch dni ciągle z prawej strony, a dziś pierwszy dzień @ i nadal kłuje z jednej strony obawiam się torbieli, a mam mieć stymulację clo w tym cyklu.
Dziewczyny jak ten czas lecie wy już tak daleko z waszymi ciążami. A jeszcze niedawno były różowe kreseczki i stres i bete.
Czułam i to całkiem mocno
-
Monika, ale super z tym dofinansowaniem! Strasznie się cieszę
Moyeu, tak bardzo mocno kibicuję!moyeu, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
MonikA super wiadomość 😀 ciekawe co lekarz powie z tym oczekiwaniem na kiry.
Agge wyglądasz ekstra! Tylko te wymioty🤮😔
Moyeu zaciskam wszystkie kciuki jakie mam! Już 18.40...moyeu, agge lubią tę wiadomość
-
A więc drogie ciocie dzidziuś waży już 2.2kg wszystko ok.Moyeu jak test?
Beti82, Sasanka55, Gosiek1993, Malgonia, moyeu, Szczesliwa_mamusia, Mildred, Malinaa90, moni05, agge, Nikodemka, Karolina, Madziandzia, Niercierpliwa v2.0, Pati96, APrzybylska, aeiouy, Ewelina29, szona, Magduullina, MonikA_89!, 5ylwian, DzulkaJ, Kittinka83, eemmiilliiaa, Ania_85_, Ochmanka, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:MonikA, super :*
Moyeu, no siuuuusiaaaaj :*
Buba 😍😍😍 2,2kg to juz taaaak duzo -
Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie i kciuki ale chyba nic z tego. Zrobiłam facelle ten paskowy i biało 😩 jak widać tamten test mnie okłamał 😣
Dzisiaj temperatura nadal wysoko, ale w zasadzie @ spodziewałam sie jutro więc jeszcze ma czas żeby spaść.30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie i kciuki ale chyba nic z tego. Zrobiłam facelle ten paskowy i biało 😩 jak widać tamten test mnie okłamał 😣
Dzisiaj temperatura nadal wysoko, ale w zasadzie @ spodziewałam sie jutro więc jeszcze ma czas żeby spaść. -
Nie, nie 😞 przestane wierzyć w testy... co oni z nimi robią. Zle przechowują?
Angelika1313, moyeu lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moyeu wrote:Dziewczyny dziękuję Wam za wsparcie i kciuki ale chyba nic z tego. Zrobiłam facelle ten paskowy i biało 😩 jak widać tamten test mnie okłamał 😣
Dzisiaj temperatura nadal wysoko, ale w zasadzie @ spodziewałam sie jutro więc jeszcze ma czas żeby spaść.moyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoyeu, kurcze Smucilam sie swoja negatywna beta, ale jednoczesnie pocieszalam, ze plus z tego miesiaca taki, ze Tobie sie udalo. Nie puszczam kciukow i marze o tym, zeby to dzisiejszy test byl lewy, nie sobotni :* Przytulam mocno :*
Madziandzia, no weeez tak nie mow Dopoki @ sie nie rozkreci, to moje kciuki pozostaja mocno zacisniete :* Moze to implantacja albo inna zmylka?Madziandzia, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny