Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak zrobię test to też wam wrzucę bo jednak macie lepsze oko . Może wprawa bo ja testów zazwyczaj nie robiłam tylko czekałam na @... Nie lubię rozczarowań . Ja niestety nic nie widzę ale może to też kwestia mojego pękniętego wyświetlacza że zmienia kolory. Ale bardzo bardzo mega bardzo trzymam kciuki :DDDDDDJa:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
Niecierpliwa udostępnisz wykres? Chwilowo jestem na etapie zafascynowania wykresami i odkąd odkryłam owu próbuje sobie nimi wywróżyć porównując mój z ciążowymi ;P. Jak narazie skutku dobrego tym nie wywowalam a wręcz odwrotnie ;PJa:endometrioza (laparo 11.2018),
8.07.2019 1 IUI-
Niercierpliwa v2.0 wrote:Elena biore dupka wiec po tych 10 dniach sprawdziłam żeby wiedzieć czy brac dalej czy odstawić. Też nie jestem przekonana ze cos tam jest. Ale dobra nadzieja nie jest zla
Nie pogardzilabym zdjęciem testu z większym zbliżeniem na kreski Widzę u Ciebie ten cień, pokaz go blizeeeeeeeej 🙏
Niercierpliwa v2.0, Magduullina, Angelika1313, Malgonia, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Po takim wykresie oficjalnie oświadczam, że jestem nakręcona w ch** 😅
Pati96, Niercierpliwa v2.0, Marylove, Kittinka83, Magduullina, Ania_85_, Irvine90, Angelika1313, moni05, Malgonia, Ochmanka, Iseko, MonikA_89!, Mama_Zuzia, eemmiilliiaa, Mila1996 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry moje kochane melduję się po powrocie z rodzinnych wczasów nad morzem.
Mam nadzieję nadrobić wszystko choć góra prania i rozpakowania całego samochodu przeraża mnie totalnie. Jestem taka ciekawa co u Was!!! Kto ujrzał dwie kreseczki?? jak wczorajsze Wasze spotkanie??
Nad morzem cudownie, ale stęskniłam się za swoim gniazdem.
Lecę nadrabiać!! w lipcu skończyłam na jakiejś 129 stronie a sierpień chyba cały do przeczytania!!
Miłej niedzieli :*Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa ja po samym takim wykresie już bym skakała z radości . Kreski nie widziałam za to wykres potwierdzam . Też biorę dupka w tym cyklu ale lepiej brać na zapas niż przestać . Ja mam dopiero po becie się zgłosić i ustalamy czy odstawiamJa:endometrioza (laparo 11.2018),
8.07.2019 1 IUI-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Tak bardzo dawno mnie tu nie bylo i widze duzo nowycj kreseczek, serduszek. Bardzo Wam gratuluje. Zostaly jeszcze jakies staraczki? Chyba garstka. Nie dam rady Was nadrobic. U mnie niestety bez zmian. Jeszcze do tego cykl znow zaczal szalec. Zrobilam 23. 07 badanie proga myslac ze to 7 dni po owulacji a tu 3.80 wynik i do dzis nie mam okresu. I w sumie bie umiem wyliczyc ile faktycznie jestem po tej owulacji. Jak myslicie taki wynik to jest dzien, dwa czy trzy dni po owulce? W sumie to bardzo wazne bo albo jestem 13 dpo, 14 dpo a w najlepszym przypadku 15dpo. Nie licze ze sie udalo bo nie mam objawow zadnych ale wiecie czlowiek zawsze sobie wkreca. Tak od 8 dni pobolewa brzuch jak na okres szczegolnie rano, wczoraj to juz tak bolal ze balam sie wstac zeby mnie jie zalalo ale na razie cisza i bol tez minal. Doradzcie cos. W koncu Wy tam najlepiej sie znacie. Wy lepsze niz niejeden lekarz
Ochmanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwona28 wrote:Sylwian kurcze nie wierze😞
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian ja bym się mimo wszystko jeszcze nie poddawała. Ja w obu ciążach miałam przyrosty masakryczne. Lekarze mówili że ciąża pozamaciczna albo obumarła i co? I dziewczynki pięknie się rozwijały mimo przystostów w granicach 40-60% ! Wiem że 37% to mało też byłam załamana ale póki nie jest po wszystkim to musisz wierzyć w tego kropka!24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:5ylwian ja bym się mimo wszystko jeszcze nie poddawała. Ja w obu ciążach miałam przyrosty masakryczne. Lekarze mówili że ciąża pozamaciczna albo obumarła i co? I dziewczynki pięknie się rozwijały mimo przystostów w granicach 40-60% ! Wiem że 37% to mało też byłam załamana ale póki nie jest po wszystkim to musisz wierzyć w tego kropka!
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g