Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
szona wrote:Gratuluję! Nie mam najmniejszego pojecia jak odstawienie anty wpłynie na ciaze dobrze, ze już dziś lekarz. Kciuki!
-
MamaZuzi trzymam moooocno kciukasy!
Ten cykl wiedziałam że będzie stracony ale z nowym cyklem ruszam z kopyta nie wiem jak to zrobię ale na święta ma być kropek zagoszczony :osyllwia91, Ochmanka, MonikA_89!, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Malinaa zgadzam się w 100%. Najgorsze są krótkie dni i brak klimatu ciepłych wieczorów.
Leśne rozmyślania zawiedzionej staraczki:
Mam mega chcice i wiem że okres za rogiem i poseksiłabym się jak nie wiem co ale stary mnie wkurwia od tygodnia i czekam aż przyjdzie po ludzku porozmawiać a jak się bzykniemy to stwierdzi że nie było tematu...
Panie prezydencie jak żyć??Szczesliwa_mamusia, syllwia91, Angelika1313, eemmiilliiaa, Sasanka55, MonikA_89!, Malinaa90, szona, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Potrzebuję waszej rady. Byłam u lekarza. Śluzówka w cienka, płyn w zatoce Douglasa, owu z lewego jajnika. Dzisiaj beta hcg 9.45. Mam powtórzyć w piątek i wtorek- we wtorek znów usg. Nie podobał się jej lewy jajowód (wcześniej pozamaciczna w lewym jajowodzie), mówi że jest duże ryzyko powtórki. Kazała odstawić mi tabletki i czekać na krwawienie- powiedziała, że może wraz z krwawieniem beta spadnie powiedziała, że macica pusta, nic się tu nie dzieje- ale czy przy tak niskiej becie mogła już cokolwiek stwierdzić? Byłam pewna, że nie. W każdym razie ciągle mówiła o pozamacicznej i masz ci los- jak ja już zaakceptowałam, że ciąża być może jest- słyszę najgorsze wieści:( martwię się, że sam przyrost też za dużo nie powie- w poprzedniej cp miałam przyrosty ponad normę, do końca wierzyłam, że w końcu ta ciąża się pokaże. Najbardziej boję się, że we wtorek będzie kazała mi zostać w szpitalu i zanim cokolwiek się wyklaruje- wezmą mnie na stół
-
Ochmanko to powiedz mu wprost, ze chcesz go przeleciec, ale to nie znaczy, ze jest zgoda, tylko ze w lesie bie ma innego faceta za ktorego bys mogla sie zabrac.
Arashe ja mam ram jedna faze. Mi na logike zwykla plyta nie pojdzie bo skoro jest 6 kW na mieszlanie a plyta ma 7 to wywali korki hak ktos swiatlo zapali.. no sle typ twierdzi, ze sie da a przylacze mocy to tylko unowa z firma energetyczna i ze tego ptodu jest wiecej.
Serio doktoryzuje sie z budowlanki niedlugo.
Przymknelam oczy na 10 minut i spalam 2 godziny. W miedzyczasie lato wrociloOchmanka, syllwia91, MonikA_89!, szona, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnais wrote:Potrzebuję waszej rady. Byłam u lekarza. Śluzówka w cienka, płyn w zatoce Douglasa, owu z lewego jajnika. Dzisiaj beta hcg 9.45. Mam powtórzyć w piątek i wtorek- we wtorek znów usg. Nie podobał się jej lewy jajowód (wcześniej pozamaciczna w lewym jajowodzie), mówi że jest duże ryzyko powtórki. Kazała odstawić mi tabletki i czekać na krwawienie- powiedziała, że może wraz z krwawieniem beta spadnie powiedziała, że macica pusta, nic się tu nie dzieje- ale czy przy tak niskiej becie mogła już cokolwiek stwierdzić? Byłam pewna, że nie. W każdym razie ciągle mówiła o pozamacicznej i masz ci los- jak ja już zaakceptowałam, że ciąża być może jest- słyszę najgorsze wieści:( martwię się, że sam przyrost też za dużo nie powie- w poprzedniej cp miałam przyrosty ponad normę, do końca wierzyłam, że w końcu ta ciąża się pokaże. Najbardziej boję się, że we wtorek będzie kazała mi zostać w szpitalu i zanim cokolwiek się wyklaruje- wezmą mnie na stół
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 16:42
-
Może i masz rację Malgonia. Ale tak właściwie to już mi przeszło. Zdążyłam wrócić do domu i już mnie zdenerwował tak więc dylemat mam z glowy🤦♀️🤷♀️
Obiecałam że jak @ nie przyjdzie do środy to zatestuje popołudniu i tak też zrobiłam. 15dpo i biel. Najdziwniejsze że objawy przedokresowe mi przeszły. A już się zdążyłam nakręcić na parkingu pod apteką bo przeczytałam że po zapłodnieniu szyjka się podnosi, jest miękka i zamknięta. Zupełnie jak u mnie. No ale biel to biel. Umawiam się do tej ginki z Siedlec a Janusza wysyłam na badanie nasienia. No. To tyle.
Anais odstaw te antyki i czekaj bo i tak nic więcej nie zrobisz. Zbadaj betę jak Ci gin kazał i zobaczymy co dalej. I zdecydowanie masz rację że ani dziś ani we wtorek nic nie będzie widać. -
Arashe wrote:No na jedną to raczej ciężko. Ja też mam jedną, ale po przeliczeniu ile ma wynieść rozbudowa elektryki, zwiększenie mocy przyleczeniowej... Na razie kupiliśmy gazowa, a może kiedyś się wróci do tematu
No wlasnie w innogy powiedzieli mi, ze 61 zl za kW jednorazowo, a elektryk, ze to jest mega drogie
Musze zaufanego sciagnac bo oszaleje.
Sa kuchenki z ta regulowana moca i chyba w to pojdziemy. Ja usunelam instalacje gazowa, bo przeciez mialo byc wszystko ok. Przylaczenie na nowo to 2 tysie
Jedno co mnie pociesza to historia Szony, ze wziecie architekta mpgloby wcalecwszystkich problemow nie rozwiazac. -
Ja po lekarzu. Mała 3200-3300g, szyjka miękka i skrócona, przepuszcza opuszek. Mogę dotrwać do terminu, a może zaczac się z dnia na dzień- moja lekarka ma jeszcze dyżur w piątek i w poniedziałek a potem jest na urlopie- wiec celuje w poniedziałek z porodem haha, ale w razie czego wypisała mi skierowanie na ktg w 40+0 z którym mam podejść do szpitala no ogólnie wszystko dobrze, badania mam wszystkie bo mi sprawdziła no i nic tylko czekać na jutrzejsze pazury dotrwam dzisiaj henna zrobiona to już jutro przestaje na siebie uważać hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 17:46
Angelika1313, Malgonia, Beti82, Arashe, Irvine90, Ochmanka, moni05, Misiaa, aeiouy, Szczesliwa_mamusia, Melissa93, Malinaa90, Justa29, Sasanka55, szona, MonikA_89!, Madziandzia, syllwia91, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Mama Zuzia no to wszystkie tu nozkami przebieramy w oczekiwaniu na Twoja Królewne
Szkoda tylko myć podlogi z nowymi pazurkamiSasanka55, szona, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
MamaZuzia no to czekamy za maleńką i trzymamy kciukasy!24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Mama_Zuzia wrote:Małgonia- poświęcę się jakoś haha dzięki kochane za kciuki :* znowu uparciuszka buzi nie chciała pokazać, wtuliła się w łożysko i tyle z tego było!
Juz te pare dni wytrzymasz
Moja bratowa chodzila po schodach zeby sie akcha zaczela, a dziewczyny na exach pisaly o masowaniu sutkow. Zawsze warto sprobowac jesli Ci na tym poniedzialku zalezy -
nick nieaktualny
-
Jejku dziewczyny...właśnie męczę się z wytrawnym czerwonym winem, jak ja tego nie lubię! Koszmar jakiś takie to niedobre... :p24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Anais, co do zasady zgadzam się, ze na tym etapie nic nie widać. Martwi tylko płyn w zatoce i małe endometrium. Co ona widziała w tym jajniku? To przy takiej wielkości bety aż niewiarygodne 😕
-
Mama Zuzia, bardzo się cieszę, że wszystko super czekam!!!
Mama_Zuzia, Havana3 lubią tę wiadomość