Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaa wrote:Jejku dziewczyny...właśnie męczę się z wytrawnym czerwonym winem, jak ja tego nie lubię! Koszmar jakiś takie to niedobre... :p
https://www.marekkondrat.pl/blog/abc-czerwonego-winaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 21:20
Ochmanka, szona, MarLenka, moyeu lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Mama Zuzia ja już myślami wyciągam Małą z brzucha😋 mordujesz moją samoocenę tym seksapilem więc już wolę jak jesteś piękna i zgrabna bez brzucha niż piękna, zgrabna i w 9mc😜 Jak dobrze wypnę to mój dziś jest taki sam😒
Dzięki Malinka! E tam, to że kiedyś zajdę to ja wiem tylko poprostu coraz bardziej dociera to do mnie że chyba samemu będzie ciężko (no nie w sensie że bez chłopa😂)
Najwyżej tak jak Malgonia będę jadła same tabletki na śniadanie obiad i kolację 😉
A ten mój gnom nic się nie nauczy bez kija więc trochę go muszę ustawić do pionu przymusem. I wiem że taki seks często lepszy ale ta menda zawsze uważała to za koniec dyskusji, mimo że ja dalej trułam, więc niech spada na drzewo. A ja jak już nie wytrzymam to najwyżej zgwałce prysznic🤣MonikA_89!, Magduullina, Madziandzia, Mama_Zuzia, Malinaa90, Malgonia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
MonikA jak mnie najdzie na coś innego oprócz egri to jak bogackiego dzwonię do Ciebie ze sklepu😉 albo poprostu skoczę do Poznania😁
Szonka jak tam ta cała ev(r)a😋?MonikA_89!, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Ja po lekarzu. Mała 3200-3300g, szyjka miękka i skrócona, przepuszcza opuszek. Mogę dotrwać do terminu, a może zaczac się z dnia na dzień- moja lekarka ma jeszcze dyżur w piątek i w poniedziałek a potem jest na urlopie- wiec celuje w poniedziałek z porodem haha, ale w razie czego wypisała mi skierowanie na ktg w 40+0 z którym mam podejść do szpitala no ogólnie wszystko dobrze, badania mam wszystkie bo mi sprawdziła no i nic tylko czekać na jutrzejsze pazury dotrwam dzisiaj henna zrobiona to już jutro przestaje na siebie uważać hahah
Magduullina, Madziandzia, Mama_Zuzia, Malgonia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MamaZuzia, moje kciuki też zaciśnięte
Ja też dziś po wizycie. Przestraszyłam się trochę, bo po badaniu pierwszy raz od początku ciąży pojawiła się żywa krew. No ale gin powiedział, że to właśnie po badaniu i nie szkodzi... Ale teraz co chwila sprawdzam, czy jeszcze jest ;/
W każdym razie z synkiem wszystko dobrze, zrobiliśmy tylko krótki podgląd, więc nie wiem nawet, ile waży, ale stópka ma już 4,17 cm ❤ ma już czym porządnie kopnąć
A szyjka pancerna, 5,5 cm 😊MonikA_89!, Ochmanka, aeiouy, Beti82, szona, Magduullina, moni05, Madziandzia, Malinaa90, Arashe, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Mama Zuzia ja już myślami wyciągam Małą z brzucha😋 mordujesz moją samoocenę tym seksapilem więc już wolę jak jesteś piękna i zgrabna bez brzucha niż piękna, zgrabna i w 9mc😜 Jak dobrze wypnę to mój dziś jest taki sam😒
Dzięki Malinka! E tam, to że kiedyś zajdę to ja wiem tylko poprostu coraz bardziej dociera to do mnie że chyba samemu będzie ciężko (no nie w sensie że bez chłopa😂)
Najwyżej tak jak Malgonia będę jadła same tabletki na śniadanie obiad i kolację 😉
A ten mój gnom nic się nie nauczy bez kija więc trochę go muszę ustawić do pionu przymusem. I wiem że taki seks często lepszy ale ta menda zawsze uważała to za koniec dyskusji, mimo że ja dalej trułam, więc niech spada na drzewo. A ja jak już nie wytrzymam to najwyżej zgwałce prysznic🤣
Hahah męża od gnoma wyzywać! Gra wstępna jak się patrzy😂Ochmanka, Magduullina lubią tę wiadomość
😭
Ochmanka wrote:MonikA jak mnie najdzie na coś innego oprócz egri to jak bogackiego dzwonię do Ciebie ze sklepu😉 albo poprostu skoczę do Poznania😁
Szonka jak tam ta cała ev(r)a😋?Ochmanka, aeiouy, Magduullina, Ania_85_ lubią tę wiadomość
😭
https://www.youtube.com/watch?v=rlFX9ITG3Io&feature=share
Zachęcam do obejrzenia, krótkiego materialu z moja Panią doktor, moze przydadza sie Wam niektore informacje😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2019, 21:37
MonikA_89!, Angelika1313, szona, Madziandzia lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Monika89 kupiłam jedno z droższych win w sklepie osiedlowym bo ten miałam "pod ręką" wino kosztowalo mnie "aż" 25zl :p tych po 12zl bałam się kupić 😂 jutro wyślę mego M do lidla niech mi kupi któreś z tych które wymieniłaś
MonikA_89!, syllwia91, Magduullina lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
O! Aeiouy wyłaź spod ziemi! Co tam u Ciebie?
Irvinka właśnie sobie zobaczyłam na linijce jak taka nóżka wygląda i się rozmarzyłam... super że wszystko dobrze z Małym ❤
Malinowa bardzo sensowny materiał się zapowiada.
Jak tam sytuacja u Ciebie? Badacie coś dalej czy czekacie na crio?
MonikA mój wina nie za bardzo więc sama muszę siebie radzić ale w porównaniu do Ciebie to jestem jak taki Mietek pod sklepem, niby koneser a żłopie co popadnie🤣
Nie wiem co mi jest. Zrobiłam dzisiaj test i biało, będzie kolejny cykl 40 dniowy jak nie więcej, za niecałe 2 tygodnie mija równe 12mcy jak zaczęłam 1cs, cały wieczór sprzątałam chałupę, chłop jest menda a ja już dawno nie miałam tak dobrego humoru. Co prawda popłakałm sobie troszkę popołudniu ale może to było kluczem do sukcesu że zeszło ze mnie ciśnienie. Nawet z Madziandziowej katastrofy sukienkowej śmieje się do tej pory😋
Sorki Madzia🤗😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 05:43
Irvine90, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
Misiaa wrote:Monika89 kupiłam jedno z droższych win w sklepie osiedlowym bo ten miałam "pod ręką" wino kosztowalo mnie "aż" 25zl :p tych po 12zl bałam się kupić 😂 jutro wyślę mego M do lidla niech mi kupi któreś z tych które wymieniłaś
😭
Ochmanka wrote:MonikA jak mnie najdzie na coś innego oprócz egri to jak bogackiego dzwonię do Ciebie ze sklepu😉 albo poprostu skoczę do Poznania😁
Szonka jak tam ta cała ev(r)a😋?
Jestem senna, płodny śluz, cera dramat, jajniki bolą na zmianę jak przy owulacji. Albo to dziadostwo nie działa (wszak biorę tez antybiotyk), albo właśnie działa i dlatego mam tyle atrakcji. Brak starań poczytuję jako plus, ale wolałabym się nie starac bez tego chemicznego gowna Ale bolu głowy nie ma 🙏 -
Malinowa91 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=rlFX9ITG3Io&feature=share
Zachęcam do obejrzenia, krótkiego materialu z moja Panią doktor, moze przydadza sie Wam niektore informacje😊
To dzisiejszy webinar z dr Kuczyńską? Właśnie po kąpieli chce odpalić, bo na 18 się nie wyrobiłam
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Misiaa wrote:Monika89 kupiłam jedno z droższych win w sklepie osiedlowym bo ten miałam "pod ręką" wino kosztowalo mnie "aż" 25zl :p tych po 12zl bałam się kupić 😂 jutro wyślę mego M do lidla niech mi kupi któreś z tych które wymieniłaś
Jeszcze primitivo polecam. Chianti też pychaMarLenka, moyeu lubią tę wiadomość
-
Szonka tak dzis byl webinar.
Ochmanko dziekuje, ze pytasz.. u mnie dobrze. Powoli zaczynamy myslec o kolejnym podejsciu wrzesien-pazdziernik.. wiec zobaczymy co Nam z tego wyjdzie 😊Ochmanka, Malgonia lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualnyHejjj ! Alez ciekawy temat heh Misia kadarka czerwona (slodka ) kosztuje zaledwie 10-20zl a jest to jedyne wino ktore wypije ps polslodkich nie trawie co dopiero wytrawne.... heh wodki czy drinka tez sie nie napije ... Wole piwo zdecydowanie...
Ja ten miesiac kochane odpuszczam az maz dZiwnie na mnie patrzy z tymi zabkami chce zrobic porzadek od pon dzien w dzien znieczulenia i tabletki , plamie nie wiem czemu choc sluz robi sie plodny jak nigdy dotad nie bede az tak narazac swojego organizmu i ewentualnie gdyby mialo dojsc do czegos ... Bol niesamowity dni leca ... Ale walic to tyle bolu co mam za soba to i nowy usmiech przyjme na klate :* bez zadnych opuchlizn i zamartwiania kiedy i czy znow ten zab zacznie bolec... Zatoki bo to kolo ... Trzymam kciuki dziewczynki za Wasze wyniki, bety, testy , podczytuje ale ledwo ,ledwo.... Praca dentysta ,dom, praca heh dieta..
Spoko moze dobrze mi to zrobi!
W tym cyklu ani o ciazy nie mysle i o staraniach... Za duzo tego..
Przepraszam ze tak ni z tad ni z owad owpadam i nawet nie komentuje waszych relacji ale "zyje w innym swiecie" na ta chwile... Caluje Was kazda z osobna! Dobranoc bo po 3 do pracy a woda we wannie coraz chlodniejsza ! Dobranoc kochane
-
Właśnie skończyłam oglądać ten webinar i troche namieszało mi to w głowie. Moje AMH jest ponad 8... i z obrazem USG które moja ginekolog określiła jako w miarę ok + innymi badaniami hormonalnymi powiedziała mi że AMH jest ok a tutaj znowu jednak to 1.5-3 się przewija.. niby moja ginekolog kieruje mnie w miarę dobrze w porównaniu do innych lekarzy z którymi miałam doczynienia to zaczynam znowu wątpić...albo już po prostu żadnemu lekarzowi nie potrafię zaufać..kurna a oprócz niej to już nie mam pomysłów co do lekarza ani w Toruniu ani w Bydgoszczy24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Malinowa91 wrote:Szonka tak dzis byl webinar.
Ochmanko dziekuje, ze pytasz.. u mnie dobrze. Powoli zaczynamy myslec o kolejnym podejsciu wrzesien-pazdziernik.. wiec zobaczymy co Nam z tego wyjdzie 😊Malinowa91 lubi tę wiadomość
😭
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:To trzeba dobre kupować 😜 Lidl ma dobre oferty win, tylko broń Boże Cimarosa!!! 🤢 Jak lubisz delikatniejsze to polecam szczep Pinot Noir lub Zinfandel, słodsze w odbiorze (dalej wytrawne) jednak z wyższą taniną, np. Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot. Ja lubię też Blaufränkischa🍷Dla mnie wino, im bardziej wytrawne tym smaczniejsze. A jak się trafi shiraz z nutami kawy i czekolady to już w ogóle bajka 😋 zdrówko!
https://www.marekkondrat.pl/blog/abc-czerwonego-wina
Uwielbiam te same gatunki! Ale mi smaka narobilas aaajaj dopiero za rok sie napije A np po wloskim Barolo mialam okropny humor takze mimo ze smakowalo to unikam. Jakies serbskie tez sa dobre. Z bialych chardonnay 🥰
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny