SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna wspaniale ! 2 kreski a teraz 2 przecinki dawaj wirusy córeczkowe -może mają długą datę ważności to się załapię
MONIA i co? masz już jakieś newsy? coś Ci robią?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:Znowu nam macha
Jedna_z_Wielu, Lunaris, Bocianiątko, KateHawke, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna cudownie!!!!!! E ciotka szczęśliwa!!!!! Będzie Majeczka :*
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Inna suuuuper zawsze marzylam o coreczce
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Inna, wzruszające są te zdjęcia rośnijcie zdrowo. A imię śliczne
-
Yoselyn82 wrote:Inna suuuuper zawsze marzyłam o coreczce
Inna znów Majeczka macha do E cioć
Monika ???
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Suri, ty już tak daleko!! Przecież dopiero miałaś dwie kreski
Inna, gratulacje córeczki!!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
blue00 wrote:Znowu nam macha
zubii lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyZrobili mi usg nic nie widać, beta ciążowa. Tyle wiem, jutro z rana pobierają krew.
Jestem głodna! !! Pobolewa mnie kość ogonowa, ale to chyba stres ze mnie schodzi. Personel cały czas przychodzi i pyta się jak się czuje i w razie czego dzwonić. W tym szpitalu to tylko umierać. Pani obok mówi ze gdy usuwa li jej macie to naruszył nerek. Ti ja chyba bez macicy zostane. -
nick nieaktualny
-
Monika, trzymaj się tam dzielnie. Koniecznie dowiedz się jutro jaki dokładnie masz poziom bety.
Wszystkie tu jesteśmy z Tobą! -
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Zrobili mi usg nic nie widać, beta ciążowa. Tyle wiem, jutro z rana pobierają krew.
Jestem głodna! !! Pobolewa mnie kość ogonowa, ale to chyba stres ze mnie schodzi. Personel cały czas przychodzi i pyta się jak się czuje i w razie czego dzwonić. W tym szpitalu to tylko umierać. Pani obok mówi ze gdy usuwa li jej macie to naruszył nerek. Ti ja chyba bez macicy zostane.
Moni spokojnie- nie można zrobić żadnego zabiegu bez zgody pacjenta. Jeśli beta jest ciążowa to może zbyt wcześnie aby było widać coś w USG?
Wiem, że łatwo się pisze a inaczej leży w łóżku z problemem ale widzę że masz stresa na MAXA a w zasadzie nie przeskoczysz niczego. Postaraj się przespać, rano bedzie nowy dzień :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Summer86 a ciebie bolała kość ogonowa?
Nie bolała mnie. Ja w zasadzie po krawieniu poza bólem z prawej strony fizycznie czułam się ok.
Monika, spróbuj jak najwięcej dziś spać. Nic więcej nie poradzisz póki co, a naprawdę to nie musi być CP. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Nie bolała mnie. Ja w zasadzie po krawieniu poza bólem z prawej strony fizycznie czułam się ok.
Monika, spróbuj jak najwięcej dziś spać. Nic więcej nie poradzisz póki co, a naprawdę to nie musi być CP.
-
nick nieaktualny