SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja niestety nie ufam mamie mojej, bo niejednokrotnie rozgadywała dalej rzeczy, które powierzałam jej w tajemnicy.. Mojej siostrze, babci, koleżankom w pracy. Nie żeby obgadać, ale ma taką potrzebę żeby rozmawiać i analizować z innymi osobami..
A nie chcę żeby za dużo ludzi wiedziało, stąd robiliśmy tajemnicę od początku starań.. Zwyczajnie jej nie ufam, to straszne -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Chciałabym Wam pokazać jaka mi się kuleczka robi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/929d9499e96f.pngFlowwer, staraczka1111, Karma88, Jedna_z_Wielu, Emiilka, never_lose_hope, Meśka, Lunaris, -Monika-, malka, innamorata88, Izape_91, madzia8lenka, bertha, Anna Stesia, blue00, KateHawke, Madżka89, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:No ja niestety nie ufam mamie mojej, bo niejednokrotnie rozgadywała dalej rzeczy, które powierzałam jej w tajemnicy.. Mojej siostrze, babci, koleżankom w pracy. Nie żeby obgadać, ale ma taką potrzebę żeby rozmawiać i analizować z innymi osobami..
A nie chcę żeby za dużo ludzi wiedziało, stąd robiliśmy tajemnicę od początku starań.. Zwyczajnie jej nie ufam, to straszne
Ja mam dokładnie tą samą sytuację z moją mamą i jeszcze zawsze do całej sytuacji dorzuci dramaturgię do tego włącznie z pikanterią. Ja nie ufam mojej mamie wiem że niektórym to ciężko zrozumieć ale nigdy na niej nie mogłam polegać i jest ostatnią osobą do której bym poszła z jakimkolwiek problemem.
Czasami przez to czuje się samotna bo chciałam bym jak córka z matką porozmawiać a nie mogę bo dokładnie 1h cała rodzina będzie wiedzieć nawet kiedyś specialnie coś powiedziałam i czekałam jaką informacje zwrotną dostane - uwierzcie włosy dęba miałam....
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyTężni mam poczucie, ze marnuje mu życie o nieraz tu o tym pisałam... wóz tak bawił sie z dziećmi swojego brata a mi serce krwawiło...
Flo zasada u mnie w klinice jeżeli nie dzwonią to wszystkie badania są Ok jeżeli cos jest nie tak dzwonia i umawiają wizytę wiec wszystkie badania wyszły Ok bo cisza z ich strony -
aiwlys wrote:Hej dziewczyny. Chciałabym Wam pokazać jaka mi się kuleczka robi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/929d9499e96f.png
Oj jaka kula faktycznie. Jak się czujesz? Jak z chłopem?
Ja mam to szczęście, że moja mama to moja najlepsza przyjaciolka. Razem pracujemy, dzielimy sie problemami.-Monika-, aiwlys lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja mam dokładnie tą samą sytuację z moją mamą i jeszcze zawsze do całej sytuacji dorzuci dramaturgię do tego włącznie z pikanterią. Ja nie ufam mojej mamie wiem że niektórym to ciężko zrozumieć ale nigdy na niej nie mogłam polegać i jest ostatnią osobą do której bym poszła z jakimkolwiek problemem.
Czasami przez to czuje się samotna bo chciałam bym jak córka z matką porozmawiać a nie mogę bo dokładnie 1h cała rodzina będzie wiedzieć nawet kiedyś specialnie coś powiedziałam i czekałam jaką informacje zwrotną dostane - uwierzcie włosy dęba miałam....
Jakbym czytała o swojej relacji z mamą Flo... To przykre, bo mi zawsze brakowało tej więzi z mamą.. Pierwsze wizyty u gina, pigułki anty, to zawsze były tajemnice, chowałam tabsy po szafkach..
O wszystkim.wolałam porozmawiać z przyjaciółką, a nie z mamą.
I właśnie dlatego postanowiłam, że kiedyś będę miała z córką piękną relacje opartą na zaufaniu i przyjaźni..
U Was Flo rodzice pewnie już wiedzą po tylu latach, coo? Mi jeszcze dość łatwo to ukryć, choć i tak przymierzamy się z mężem do rozmowy -
Czesc Staraczki:), mało się udzielam ale caly czas sledge forum i wszystkim Z calego serca kibicuje:). Bardzo prosze o wpisanie mnie na 19.08 na testowanie - moze się odważę o ile wczesniej @ nie przylezie, to jest Moj 24 cs a pierwszym z clo, nie ukrywam że bardzo licze na ten cykl...
staraczka1111, Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
Syn ur. 2011 r.
-
Ja z mama zawsze miałam świetny kontakt, mogłam jej o wszystkim powiedzieć i odrazu o wszystkim wiedziała. Trochę jej współczuje bo często musiała przezywać moje dramaty ze mną:p małe i duże:p ale kocham ja za to bardzo! Teraz tez rodzice o wszystkim wiedza i teściowie tez, nie ma żadnych aluzji ani dogadywan, czekają spokojnie:) w sunie to teściowa tez mam spoko jak tu piszą niektóre dziewczyny o swoich, moja jest bardzo taktowna i chętna do pomocy i wogole dobra kobieta:) ja to czasem wręcz sobie myśle, ze mam dobrych rodziców, teściów, naprawdę idealnego męża, wiec nie może być tak różowo i dlatego mam problemy z dzieckiem - jak to mówi moja mama każdy ma jakiś krzyż do niesienia...
-
Aha dziś zrobiłam badanie witaminy d bo w śląskich laboratoriach jest za 37 zł i przy okazji prolaktyna żeby zobaczyć jakie będą wyniki po kilku miesiącach bromka. Wyniki wieczorem, zobaczymy:) a jutro znowu idę na wesele:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 14:53
staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Aiwlys, super kuleczka! Rośnijcie zdrowo!
Ja zawsze miałam bardzo dobre relacje z Mamą, była moją najlepszą przyjaciółką. Nawet jak dzieliło nas 300km czy 2000km , to rozmawiałyśmy przez telefon przynajmniej godzinę dziennie o wszystkim. Tak bardzo mi jej brakuje, zwłaszcza teraz...aiwlys lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Dziewczyny, jak zwykle Was podczytuje, ale nie mam zbyt wiele czasu i dyscypliny, żeby regularnie pisać.
Aiwlys, pięknie wygląda taki brzusio
Monika, na pewno wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, zeby beta właściwie przyrastala. Pamiętaj, że psychika też ma duży wplyw na całokształt, więc staraj się nie stresować.
Ja w tym cyklu próbuje akupunktury. Słyszałam wiele przypadków, że pomogła zajść w ciążę. Zresztą WHO uznaje ją za skuteczną metodę leczenie niepłodności. Macie jakieś doświadczenie w tym obszarze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 15:28
aiwlys lubi tę wiadomość
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A) beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
Ja już po wynikach bety. Wynik 44,99 ))
staraczka1111, Ania1003, kasia_pra, Lunaris, innamorata88, zubii, Emiilka, malka, Izape_91, madzia8lenka, aiwlys, Anna Stesia, blue00, E_w_c_i_a, KateHawke, Madżka89, Maja84, Bocianiątko, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
kasia_pra jakie mam doświadczenia z akupunkturą ? osobiście jeszcze nie ale zaczynam od przyszłego tyg o ile się załapię jeszcze w tym tyg.
Mam 2 koleżanki które latami starałay się o ciążę i jedna ma maleństwo miesięczne a druga rodzi za miesiąć po 8 latach.
Działa rozlużniająco na mięśnie miednicy, poprawę ukrwienia macicy i lepszą pracę jajników.
Lucia może i u Ciebie by się sprawdziła ? zwłaszcza na samopoczucie psychiczne bo i mi się to przyda wyciszenie.
kas1988 Gratuluję !!!!!!!! a teraz słać nam tutaj wiruski !!kasia_pra lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:kasia_pra jakie mam doświadczenia z akupunkturą ? osobiście jeszcze nie ale zaczynam od przyszłego tyg o ile się załapię jeszcze w tym tyg.
Mam 2 koleżanki które latami starałay się o ciążę i jedna ma maleństwo miesięczne a druga rodzi za miesiąć po 8 latach.
Działa rozlużniająco na mięśnie miednicy, poprawę ukrwienia macicy i lepszą pracę jajników.
Lucia może i u Ciebie by się sprawdziła ? zwłaszcza na samopoczucie psychiczne bo i mi się to przyda wyciszenie.
No właśnie. Stwierdziłam, że nie zaszkodzi, a jeśli może pomóc.. mi jeszcze uzupełniają bankami chińskimi i moksoterapia. Nie wyjdzie to wszystko najtaniej, ale czego się nie robi..
Kas1988 gratulacje!!
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A) beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
kas1988 wrote:Ja już po wynikach bety. Wynik 44,99 ))
gratulacje
aiwlys śliczny bąbelek ja wyglądam jak w 5 mies bez ciąży ha ha ha chyba się trzeba brać za swój "kaloryfer" zapowietrzony
Bella witaj wśród nas i powodzenia!
Ja zmykam gotować jakieś obiado i do pracy na nocaiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż mam wyniki beta 200- przyrost 116%, progesteron 146 ale tsh skoczyło do 2,6.
Yoselyn82, zubii, Lunaris, staraczka1111, Emiilka, Flowwer, Karma88, madzia8lenka, Bajkaaa, aiwlys, Anna Stesia, blue00, E_w_c_i_a, KateHawke, Madżka89, Maja84, Bocianiątko, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny