SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mi_lejdi wrote:Cześć dziewczyny, przyszłam dać nadzieję Kiedyś zawsze zapisywałam się na comiesięczne testowania, ale w którymś momencie miałam dosyć zgłaszania @ i musiałam odetchnąć. I tak w ostatni piątek wieczorem 11.08 w 12 cs ujrzałam, to co poniżej. Następnego dnia musiałam oczywiście "dosprawdzić"
A teraz siedzę i się stresuję, bo coś piersi mniej dziś bolą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68203bf8f5c8.jpgmi_lejdi lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Monika - super, że beta przyrasta prawidłowo Jutro może usg będą ci robić i kontrola bety czy pojutrze? Trzymamy kciuki12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
mi_lejdi wrote:Cześć dziewczyny, przyszłam dać nadzieję Kiedyś zawsze zapisywałam się na comiesięczne testowania, ale w którymś momencie miałam dosyć zgłaszania @ i musiałam odetchnąć. I tak w ostatni piątek wieczorem 11.08 w 12 cs ujrzałam, to co poniżej. Następnego dnia musiałam oczywiście "dosprawdzić"
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68203bf8f5c8.jpg
Mi lejdi, gratulacje! Nie wiedziałam, gdzie sie podziewasz, często o Tobie myślałam, a tu taka niespodzianka! Rosnijcie zdrowo, będzie piękny majowy bobas!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 12:56
mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
Mi_lejdi gratuluję!
mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi gratuluję!!!
Monika ulga. Niech beta slicznie rośnie!
Słuchajcie jak to jest z TSH przy staraniach? Powinna być w okolicy 1???
Od jakiej wartości lekarze Wam zbijali/zbijają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 13:01
Anna Stesia, mi_lejdi lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:mi_lejdi gratuluję!!!
Od jakiej wartości lekarze Wam zbijali/zbijają?
Karma, tak, najlepiej mieć wartość tsh ok.1, choć mówi się, że poniżej 2 już jest dobrze. -
Anna_Stesia u mnie różnie. Generalnie mam takie wrażenie ze z tych dziewczyn które kojarzę odkad tu jestem wszystkie są w ciąży albo już urodziły. A jedyne co robię ja to ronienie ciąży za ciąża. I ciągle się zastanawiam czy jestem gotowa na kolejną stratę. I chyba nie. Chyba nie jestem.
Jestem takim rozzalonym, pełnym zazdrości gnomem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 13:17
-
nick nieaktualnyTo ja jestem gnomem nr 3 nawet nie nam sie sily udzielac.
Usypialam wczoraj core kolezanki 1 in vitro udane wszystko idealnie wszystkie inne zarodki nieprzyly i co, udalo sie tym 1 i za 1 rszem a ja ??? O mnie juz Bog zapomnial szczerze moze ktos mnie zrozumie mialam ochote ucirkac z malą na rekach i nigdy nie oddawac to juz jest psychiczne z mojej strony -
Za duża presja jest wokół i jeszcze bardziej się wszystkie nakręcamy.
Kiedyś widziałam nas z dwójką szkrabów w przyszłości, a teraz nawet nie umiem sobie wyobrazić siebie w ciąży, a gdzie poród czy wychowywanie dziecka.
I jeszcze się włąśnie dowiedziałam, że z mężem właściwie się nie będę w tym tygodniu widzieć przez pracę. Super płodny tydzień idzie w dupę. Niby przez torbiel jakoś mocno nadziei nie mialam, ale teraz to tym bardziej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 13:22
Emilka
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Za duża presja jest wokół i jeszcze bardziej się wszystkie nakręcamy.
Kiedyś widziałam nas z dwójką szkrabów w przyszłości, a teraz nawet nie umiem sobie wyobrazić siebie w ciąży, a gdzie poród czy wychowywanie dziecka.Karma88 lubi tę wiadomość
-
Podczytuje Was wiec wtrace slowko
Moja gin mowila, ze dobrze jak TSH przy staraniach nie przekracza 1,5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2017, 13:23
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Eh doskonale Cie rozumiem.
Wczoraj mąż mnie rozczulił. Bo mówi, że widział spadającą gwiazdę. Pytam: "pomyślałeś życzenie?" w zartach, a on: "Tak. Żebyśmy się doczekali dziecka".
Czuję, że marnuję mu życie przy sobie.Emilka
bertha wrote:Jadę zaraz do wawy na biopsje. Trzymajcie kciuki żeby nie bolało bardzo
Daj znać koniecznie jak to wygląda a ja czekam dalej na @
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyNo to widzę, że nie tylko ja siedzę i mam negatywne myśli ostatnio..
Tak samo zgorzkniała się czuję jak Ty Agniecha. Teraz wszyscy żyją ciążą mojej koleżanki, o której pisałam wam ostatnio. Nawet mój tata mnie pytał wczoraj co ja na ciążę E., kiedy i ja w ciążę zajdę.. Strzał w brzuch, rodzice nie wiedzą o naszych problemach, ale po piątkowej wizycie w klinice powiemy im o wszystkim...
Karma, ja wczoraj też wyłapałam 2 spadające gwiazdy, pomyślałam dokładnie o tym samym co Twój mąż.. Dokładnie to samo!!!!
I myśli mam takie same jak Ty - że przeze mnie mój mąż być może nigdy nie zostanie ojcem, a ja jestem bezwartościowa i pusta w środku
Choć on mówi co innego to mi jakoś trudno to przyswoić..
Ehhh...
Ale powiem Wam, że w ten weekend razem z przyjaciółkami pojechałyśmy na Olsztyn Green Festival i tak się wychillowałam jak nigdy!! Bardzo dobrze zrobił mi ten weekendowy wypad, spanie w namiocie, mycie włosów na trawie - z butelką wody, cuuuuudowna muzyka! Coś pięknego, naładowałam bateryjki do dalszej walki...
Pozdrawiam Was wszystkie!!!! -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68203bf8f5c8.jpg
I bardzo dobrze że nas tutaj coraz mniej to może i znajdzie się miejsce gdzieś dla mnie, może na szarym końcu ale jest więc uciekać dziewczyny bo też chcę się gdzieś zmieśćić.
Aga masz już wyniki tych badań ? I wybij sobie te złe myśli. Czytałaś książkę "sacred" ?mi_lejdi lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sylwia dlatego nasi rodzice wiedzą o wszystkim.
Wiedzą na czym stoimy i nie ma takich sytuacji.
Mam szatanski plan na prezent dla meza na rocznice, ktora mamy w sierpniu i musze odpowiedni moment zlapac, zeby pojechac na zakupy. Wiem co mu sie podoba teraz tylko na lowy musze sie udac.Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia