SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby 11 dpoMelevis wrote:Ile jesteś dpo ? Ja bym go brała jako pozytyw bez gadania
jak robiłam 10-12 dpo testy to na jeszcze mokrym nic nie mogłam dojrzeć, a po wyschnięciu była ta kreska juz widoczna 
Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Dziewczyny, czy to sie liczy? Wyszło dopiero jak test wysechł bo tak to nie było nic widać, bobo test
https://zapodaj.net/7cda4e0044fcc.jpg.html
Beta prawdę Ci powie
U Ciebie dopiero 11 dpo, dlatego mogło nie wyjść od razu na teście. Trzymam kciuki!
-
Bocianiątko wrote:Tez bym chętnie brała tylko nie wiem czy jest sens brać te kilka dni po 1 tabl... Flo, co myslisz? gina mam umówionego dopiero we wrześniu a mi się leki kończą wiec moja przyjaciółka mi wypisze, tyle że będziemy się widziały dopiero w niedziele...
Izape, tule Cię bardzo mocno! U mnie tez bylo wylane morze lez w poprzednim cyklu po nsgatywnej becie.. Nowy lekarz da nowe spojrzenie
skąd jesteś? Dziewczyny mogą doradzić dobrych specjalistów 
Moim zdaniem jest sens, nic nie szkodzi a pomóc może
Bocianiątko lubi tę wiadomość

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Izape_91 wrote:Dziewczyny, czy to sie liczy? Wyszło dopiero jak test wysechł bo tak to nie było nic widać, bobo test
Coś jest na rzeczy ja nawet pół cienia nigdy na bobo nie miałam a jak coś pokazuje to jest więc jutro zbadaj bete i prog
i czekamy wszystkie na cudowne wieści !!!
Melevis 18 tc !!! ohhhhhhh jeszcze ruchów nie czujesz ?
zubii avatarek cudo !!! i pamiątka
zubii lubi tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ma u Ciebie być wcześniej fasolka bo ja co najmniej 6 mies bedę czekać jak wyjdzie coś nie tak w biopsji.
Nic ci nie wyjdzie w biopsji!!!!!!!! Nie ma takiej opcji!!!!

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
kas1988 wrote:Flowwer dzieki
)) musi być!!!
Wystarczy jak jutro zrobię drugą bete i tyle? Czy mam zrbić jeszcze trzecią w piątek? Jutro zrobię jeszcze tsh i prolaktynę. Nie muszę być na czczo do tsh i prolaktyny? Bo muszę iść jeszcze te 3 dni do pracy. Jak beta bedzie ładnie rosnąć, to idę na l4.
Najlepiej 3 razy zbadać betę a do prolaktyny trzeba być na czczo choć na pewno będzie podwyższona bo ciąża tak działa. A gdzie suwaczek ???
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Niestety wydaje mi się, że to zaciek. Miałam tak często.
Izape_91 lubi tę wiadomość

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Dziewczyny, czy to sie liczy? Wyszło dopiero jak test wysechł bo tak to nie było nic widać, bobo test
Dlatego ja nie używam bobo testu bo u mnie ZAWSZE tak wychodzi i ciąży nie ma. Beta prawdę powie.
Jeśli już to u mnie sprawdził się tylko Nordtest. -
Ania1003 wrote:Dlatego ja nie używam bobo testu bo u mnie ZAWSZE tak wychodzi i ciąży nie ma. Beta prawdę powie.
Jeśli już to u mnie sprawdził się tylko Nordtest.
a u mnie nigdy ani cień cienia a może to wynik wysokiego LH ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:a u mnie nigdy ani cień cienia a może to wynik wysokiego LH ?
Bo może ty wyrzucasz testy i nie trzymasz do wyschnięcia
Mi zawsze po godzinie wychodzą takie kreski, na prawie każdym teście, a widać że żółte jest to pole czyli zaciek.
Oczywiście nie mówię, że to nie ciąża
Bo widziałam u dziewczyn 10-11dpo negatywy a później był pozytyw

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
No właśnie tak mi sie wydaje... nie wiem czy uda mi sie betę przed praca zrobic . To po jakichś 5 h sie pojawiło czy moze 4Maja84 wrote:Niestety wydaje mi się, że to zaciek. Miałam tak często.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
No właśnie ja zrobiłam go położyłam na szafce przy łóżku i poszłam spać i teraz po śniadaniu chodzę i zerknęłam a tam takie cosMaja84 wrote:Bo może ty wyrzucasz testy i nie trzymasz do wyschnięcia
Mi zawsze po godzinie wychodzą takie kreski, na prawie każdym teście, a widać że żółte jest to pole czyli zaciek.
Oczywiście nie mówię, że to nie ciąża
Bo widziałam u dziewczyn 10-11dpo negatywy a później był pozytyw 

Izape_91 wrote:No właśnie tak mi sie wydaje... nie wiem czy uda mi sie betę przed praca zrobic . To po jakichś 5 h sie pojawiło czy moze 4
To może jutro sikniemy znowu i umawiamy się na 2 piękne prawdziwe bladzioszki?
Bocianiątko, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Iza ja mam na wyschnietych testach takie cuda zawsze. Jak jest ciąża to nawet po czasie kreska jest różowa a nie szara.
Aleee są dziewczyny które mają szaraka a potem jest ciąża. Jeśli to ciąża to jutro będzie widać
trzymam kciuki!
-
Flowwer wrote:Coś jest na rzeczy ja nawet pół cienia nigdy na bobo nie miałam a jak coś pokazuje to jest więc jutro zbadaj bete i prog
i czekamy wszystkie na cudowne wieści !!!
Melevis 18 tc !!! ohhhhhhh jeszcze ruchów nie czujesz ?
zubii avatarek cudo !!! i pamiątka
Czuję czuję, od mniej więcej 2 tygodni
teraz już sa wyczuwalne przez rękę nawet. Ale w tej ciazy wszystko jakoś tak szybciej idzie - szybciej ruchy, szybciej brzuch (zrobiłam sobie nawet porównanie zdjęciowe) no i helloł, już 18tc ? Dopiero co się chwaliłam na majowym wątku swoim bladziochem 
Jestem tu z wami codziennie, tak jak inne zaciazone mam wrażenie, ze fioletowa strona nie dla mnie
Flowwer, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Kochana to Bobotest? Bo jak tak to może być coś na rzeczy - tam po wyschnięciu nie powinno być śladu drugiej kreski, ale jak inny to nie chcąc podcinać Ci skrzydeł powiem, że co miesiąc miałam tam po wyschnięciu cień cienia. Trzymam kciuki za betę!!Izape_91 wrote:Dziewczyny, czy to sie liczy? Wyszło dopiero jak test wysechł bo tak to nie było nic widać, bobo test
https://zapodaj.net/7cda4e0044fcc.jpg.htmlMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Koniecznie, tylko ze ja bez testu jestem,;pMaja84 wrote:To może jutro sikniemy znowu i umawiamy się na 2 piękne prawdziwe bladzioszki?

Bocianiątko, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%