SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis wrote:No to jasne, ze jeśli bedzie tez przed kolejka to jestem za nia. Ale jeśli bedzie na szarym końcu, przed nia 30 osób to stanąć za nia i czekać ? Czy powiedzieć jej, zeby przeszła bez kolejki ? Czy po prostu przejść i jak bedzie chciała to po prostu weźmie ze mnie przykład ?Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Melevis, na każdym laboratorium zawsze wisi informacja, że pacjenci do badania krzywej wchodzą poza kolejnością i tak trzeba wchodzić. A jak będzie ciężarna czy 2 to 5 minut możesz chyba poczekać dla spokoju sumienia
-
Melevis wrote:No to jasne, ze jeśli bedzie tez przed kolejka to jestem za nia. Ale jeśli bedzie na szarym końcu, przed nia 30 osób to stanąć za nia i czekać ? Czy powiedzieć jej, zeby przeszła bez kolejki ? Czy po prostu przejść i jak bedzie chciała to po prostu weźmie ze mnie przykład ?
-
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a79e7e726897.jpg
0,81 cm szczęścia z pieknie bijącym serduszkiem radość niesamowita więc tak jak się umiawiałyśmy przesyłam ogromną ilość wirusek prosto od fasolki
!!##$$%$^&*()_)(*&^%$##%$^%&^*&())(*^%$#%$%^&*(^)(*&^%$%^&*()_)(*&^%$#$*()_)(*^%$$%^*((*&^%$%^&*(*&^%$%^&*((*&^%%^&*()(^%^&*()_
I nadszedł ten dzień gdzie uśmiech przeplata się ze łzami szczęścia ♡♡♡
Zdjęcie jedyne w swoim rodzaju ♡♡
Yosel i Aga teraz wasza kolej!!staraczka1111, Anna Stesia, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
0,81 cm szczęścia z pieknie bijącym serduszkiem radość niesamowita więc tak jak się umiawiałyśmy przesyłam ogromną ilość wirusek prosto od fasolki
!!##$$%$^&*()_)(*&^%$##%$^%&^*&())(*^%$#%$%^&*(^)(*&^%$%^&*()_)(*&^%$#$*()_)(*^%$$%^*((*&^%$%^&*(*&^%$%^&*((*&^%%^&*()(^%^&*()_
piękny widok, piękna kruszynka! Rosnij, maluszku!staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:Wiedziałam, ze pomożecie przynajmniej bez wyrzutów sumienia przejdę bez kolejki
Kaczorka - 30tc?! Toć pamietam jak miałaś 15
A no leci :p
Ja pamiętam jak zubi miała 30 tc i tak sobie myślałam - "jejku, kiedy to będzie.." :p
Ale najbardziej widać jak czas leci po dziewczynach, które dopiero co miały pozytywny test a tu już 15 tc!!zubii lubi tę wiadomość
-
Staraczka, cudowny widok! gratulacje
Flower! dziekuje za ta informacje ze z 4mm endometrium mozna byc w ciazy!! a wiesz moze czy ta ciaga dalej dobrze sie rozwija?
Mam wyniki limfocytow T regulatorowych. Flower, robilas moze? mam 2 z 3 pozycji ponizej normy.staraczka1111, Melevis lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kaczorka wrote:A no leci :p
Ja pamiętam jak zubi miała 30 tc i tak sobie myślałam - "jejku, kiedy to będzie.." :p
Ale najbardziej widać jak czas leci po dziewczynach, które dopiero co miały pozytywny test a tu już 15 tc!!
Mi najbardziej czas się dluzy od tego 30tc ale już ostatnie 10 dni
Staraczko śliczne maleństwo ! To kiedy teraz prenatalne ?
Moja przyjaciółka zrobiła wczoraj badania i wszystko u niej gra...więc wysyła teraz męża na badanie nasienia ale mam cichą nadzieję, że teraz im się uda w tamtym roku straciła pierwsze maleństwo.Agniechaaaa, KateHawke, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz po wizycie z racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Kolejna wizyta w 8dc czyli przszly piatek o 13:00
Dostalam recepte na accofil ktory bedzie podany prawdopodobnie 5.09 transfer 11/12.09 na 200% dwa pingwinki wracają pod serducho gdxie ich miejsceKateHawke, PodwojnaMama, innamorata88, zubii, Anna Stesia, staraczka1111, emi2016, Karma88, Bocianiątko, Madżka89, blue00, Sarna84, aishee, wannsees, Lunaris, Czrna 81, E_w_c_i_a, Jedna_z_Wielu, Mini89 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Juz po wizycie z racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Dostalam recepte na accofil ktory bedzie podany prawdopodobnie 5.09 transfer 11/12.09 na 200% dwa pingwinki wracają pod serducho gdxie ich miejsce
Cudowne wiadomości teraz już ostatnio prosta przed pingwinkamiTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Gratulacje! Cudna fasolka, bardzo się cieszę!
A wiruski oczywiście łapię i dziękuję!staraczka1111 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
bertha wrote:Staraczka, cudowny widok! gratulacje
Flower! dziekuje za ta informacje ze z 4mm endometrium mozna byc w ciazy!! a wiesz moze czy ta ciaga dalej dobrze sie rozwija?
Mam wyniki limfocytow T regulatorowych. Flower, robilas moze? mam 2 z 3 pozycji ponizej normy.
Daj wyniki
Z tego co wiem to z ciąża ok
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
zubii wrote:Mi najbardziej czas się dluzy od tego 30tc ale już ostatnie 10 dni
Staraczko śliczne maleństwo ! To kiedy teraz prenatalne ?
Moja przyjaciółka zrobiła wczoraj badania i wszystko u niej gra...więc wysyła teraz męża na badanie nasienia ale mam cichą nadzieję, że teraz im się uda w tamtym roku straciła pierwsze maleństwo.KateHawke, zubii lubią tę wiadomość
-
A mówiłam, że wszystko będzie ddbrze ? Rośnijcie zdrowo !!!
Agniechaaaa wrote:Juz po wizycie z racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Dostalam recepte na accofil ktory bedzie podany prawdopodobnie 5.09 transfer 11/12.09 na 200% dwa pingwinki wracają pod serducho gdxie ich miejsce
Trzymam kciuki z całych sił !!!
staraczka1111, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Agniechaaa czyli już wkrótce pingwinki pójdą do mamuni los Ci to wszystko wynagrodzi i w maju pojawia się 2 piękne szkraby
zubii, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, ale miałam tak zwariowany tydzień, że głowa mała!!
Dziś wyjeżdżamy do Chorwacji, a ja ciągle latam nad walizkami, nienawidzę pakowania, nie idzie mi kompletnie!!
Ale mega się cieszę na ten urlop, jest mi potrzebny jak psu buda!!!
Wczoraj byliśmy w Gamecie Gdynia u doktora Czecha - Dziewczyny - w życiu jeszcze nie trafiłam na tak świetnego lekarza!
Trzymał nas z godzinę, wszystko odpowiedział, do IVF będziemy podchodzili w Gdyni.. Nieważne dojazdy, ważne jest uczucie, że będziemy mieli dobrą opiekę!!
Tak w skrócie - czekam na @ na początku września, zaczynam brać pigułki antykoncepcyjne od 2 dc (przez jeden cykl), powtarzam w 2dc AMH i FSH (może uda się w innym laboratorium i załapiemy się na refundację, jeśli nie - idziemy bez refundacji)..
14 września mamy umówioną wizytę, lekarz przypisuje nam leki na stymulację i jeszcze we wrześniu ruszamy ( o ile wszystkie wyniki wyjdą dobrze, dziś robiłam wymaz na chlamydie i czystość pochwy, trzymajcie kciuki żeby wszystko było super, nie zniosę kolejnych kopów w dupsko )..
Także jestem podkręcona na maksa! Wróciła nadzieja
Lekarz mówił, że z moim AMH może być trudniej, ale szanse sąstaraczka1111, KateHawke, Czrna 81, Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny