SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis wrote:No to jasne, ze jeśli bedzie tez przed kolejka to jestem za nia. Ale jeśli bedzie na szarym końcu, przed nia 30 osób to stanąć za nia i czekać ? Czy powiedzieć jej, zeby przeszła bez kolejki ? Czy po prostu przejść i jak bedzie chciała to po prostu weźmie ze mnie przykład ?Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Melevis, na każdym laboratorium zawsze wisi informacja, że pacjenci do badania krzywej wchodzą poza kolejnością i tak trzeba wchodzić. A jak będzie ciężarna czy 2 to 5 minut możesz chyba poczekać dla spokoju sumienia
-
Melevis wrote:No to jasne, ze jeśli bedzie tez przed kolejka to jestem za nia. Ale jeśli bedzie na szarym końcu, przed nia 30 osób to stanąć za nia i czekać ? Czy powiedzieć jej, zeby przeszła bez kolejki ? Czy po prostu przejść i jak bedzie chciała to po prostu weźmie ze mnie przykład ?
-
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a79e7e726897.jpg
0,81 cm szczęścia z pieknie bijącym serduszkiemradość niesamowita więc tak jak się umiawiałyśmy przesyłam ogromną ilość wirusek prosto od fasolki
!!##$$%$^&*()_)(*&^%$##%$^%&^*&())(*^%$#%$%^&*(^)(*&^%$%^&*()_)(*&^%$#$*()_)(*^%$$%^*((*&^%$%^&*(*&^%$%^&*((*&^%%^&*()(^%^&*()_
I nadszedł ten dzień gdzie uśmiech przeplata się ze łzami szczęścia ♡♡♡
Zdjęcie jedyne w swoim rodzaju ♡♡
Yosel i Aga teraz wasza kolej!!staraczka1111, Anna Stesia, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
0,81 cm szczęścia z pieknie bijącym serduszkiemradość niesamowita więc tak jak się umiawiałyśmy przesyłam ogromną ilość wirusek prosto od fasolki
!!##$$%$^&*()_)(*&^%$##%$^%&^*&())(*^%$#%$%^&*(^)(*&^%$%^&*()_)(*&^%$#$*()_)(*^%$$%^*((*&^%$%^&*(*&^%$%^&*((*&^%%^&*()(^%^&*()_
piękny widok, piękna kruszynka! Rosnij, maluszku!
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:Wiedziałam, ze pomożecie
przynajmniej bez wyrzutów sumienia przejdę bez kolejki
Kaczorka - 30tc?! Toć pamietam jak miałaś 15
A no leci :p
Ja pamiętam jak zubi miała 30 tc i tak sobie myślałam - "jejku, kiedy to będzie.." :p
Ale najbardziej widać jak czas leci po dziewczynach, które dopiero co miały pozytywny test a tu już 15 tc!!zubii lubi tę wiadomość
-
Staraczka, cudowny widok! gratulacje
Flower! dziekuje za ta informacje ze z 4mm endometrium mozna byc w ciazy!!a wiesz moze czy ta ciaga dalej dobrze sie rozwija?
Mam wyniki limfocytow T regulatorowych. Flower, robilas moze? mam 2 z 3 pozycji ponizej normy.staraczka1111, Melevis lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kaczorka wrote:A no leci :p
Ja pamiętam jak zubi miała 30 tc i tak sobie myślałam - "jejku, kiedy to będzie.." :p
Ale najbardziej widać jak czas leci po dziewczynach, które dopiero co miały pozytywny test a tu już 15 tc!!
Mi najbardziej czas się dluzy od tego 30tcale już ostatnie 10 dni
Staraczko śliczne maleństwo ! To kiedy teraz prenatalne ?
Moja przyjaciółka zrobiła wczoraj badania i wszystko u niej gra...więc wysyła teraz męża na badanie nasienia ale mam cichą nadzieję, że teraz im się udaw tamtym roku straciła pierwsze maleństwo.
Agniechaaaa, KateHawke, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz po wizycie
z racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Kolejna wizyta w 8dc czyli przszly piatek o 13:00
Dostalam recepte na accofil ktory bedzie podany prawdopodobnie 5.09 transfer 11/12.09na 200% dwa pingwinki wracają pod serducho gdxie ich miejsce
KateHawke, PodwojnaMama, innamorata88, zubii, Anna Stesia, staraczka1111, emi2016, Karma88, Bocianiątko, Madżka89, blue00, Sarna84, aishee, wannsees, Lunaris, Czrna 81, E_w_c_i_a, Jedna_z_Wielu, Mini89 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Juz po wizycie
z racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Dostalam recepte na accofil ktory bedzie podany prawdopodobnie 5.09 transfer 11/12.09na 200% dwa pingwinki wracają pod serducho gdxie ich miejsce
Cudowne wiadomościteraz już ostatnio prosta przed pingwinkami
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Gratulacje! Cudna fasolka, bardzo się cieszę!
A wiruski oczywiście łapię i dziękuję!staraczka1111 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
bertha wrote:Staraczka, cudowny widok! gratulacje
Flower! dziekuje za ta informacje ze z 4mm endometrium mozna byc w ciazy!!a wiesz moze czy ta ciaga dalej dobrze sie rozwija?
Mam wyniki limfocytow T regulatorowych. Flower, robilas moze? mam 2 z 3 pozycji ponizej normy.
Daj wyniki
Z tego co wiem to z ciąża ok
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
zubii wrote:Mi najbardziej czas się dluzy od tego 30tc
ale już ostatnie 10 dni
Staraczko śliczne maleństwo ! To kiedy teraz prenatalne ?
Moja przyjaciółka zrobiła wczoraj badania i wszystko u niej gra...więc wysyła teraz męża na badanie nasienia ale mam cichą nadzieję, że teraz im się udaw tamtym roku straciła pierwsze maleństwo.
Muszę je zrobić przed kolejna wizytą. Może następna wizyta po tej za 2 tyg to może już będzie prenatalne
KateHawke, zubii lubią tę wiadomość
-
A mówiłam, że wszystko będzie ddbrze ?Rośnijcie zdrowo !!!
Agniechaaaa wrote:Juz po wizyciez racji, ze po plastrach ktore do tej pory bralam dostawalam alergi na posladku to od jutra estrofem
1-1-1
Od 6dc zwiekszam
1-1-2
Trzymam kciuki z całych sił !!!
staraczka1111, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Agniechaaa czyli już wkrótce pingwinki pójdą do mamuni
los Ci to wszystko wynagrodzi i w maju pojawia się 2 piękne szkraby
zubii, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, ale miałam tak zwariowany tydzień, że głowa mała!!
Dziś wyjeżdżamy do Chorwacji, a ja ciągle latam nad walizkami, nienawidzę pakowania, nie idzie mi kompletnie!!
Ale mega się cieszę na ten urlop, jest mi potrzebny jak psu buda!!!
Wczoraj byliśmy w Gamecie Gdynia u doktora Czecha - Dziewczyny - w życiu jeszcze nie trafiłam na tak świetnego lekarza!
Trzymał nas z godzinę, wszystko odpowiedział, do IVF będziemy podchodzili w Gdyni.. Nieważne dojazdy, ważne jest uczucie, że będziemy mieli dobrą opiekę!!
Tak w skrócie - czekam na @ na początku września, zaczynam brać pigułki antykoncepcyjne od 2 dc (przez jeden cykl), powtarzam w 2dc AMH i FSH (może uda się w innym laboratorium i załapiemy się na refundację, jeśli nie - idziemy bez refundacji)..
14 września mamy umówioną wizytę, lekarz przypisuje nam leki na stymulację i jeszcze we wrześniu ruszamy ( o ile wszystkie wyniki wyjdą dobrze, dziś robiłam wymaz na chlamydie i czystość pochwy, trzymajcie kciuki żeby wszystko było super, nie zniosę kolejnych kopów w dupsko)..
Także jestem podkręcona na maksa! Wróciła nadzieja
Lekarz mówił, że z moim AMH może być trudniej, ale szanse sąstaraczka1111, KateHawke, Czrna 81, Karma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny