SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:hahah nigdy jakoś na to nie patrzałm ale już pensja mi 10 krotnie wzrosła więc olewam już to chce siedzieć w domu.
szkoda że nie wiesz czy chociaż trój- fazowe endo ?. Czyli bierz M w obroty.
Mnie dziś ból owulacyjny skręca mi dobrze że jadę w nocy do Gdańska bo mam ochotę hmmm zbyt ....dużą
Aga jak mija dzień z M ? jednak Cię słucha bo mój nic a nic non stop w pracy a teraz zakrywa się że potrzebna kasa na IVF i całe te leczenie. -
Cześć Dziewczyny,
ostatnio nie pisałam z powodu tygodniowego wyjazdu, ale stale Was podczytywałam. Tulę te, którym było ostatnio bardzo ciężko i trzymam mocno kciuki za ostatnie sierpniowe testujące Gratuluję tym, dla których okazał się to szczęśliwy miesiąc!
Lunaris - strasznie mi przykro, nie dziwię się, że jesteś rozbita. To chyba jedna z najgorszych rzeczy, które można usłyszeć - że kolejny cykl idzie na straty... Przykre, że lekarz Cię tak "załatwił". Dla nich to tylko miesiąc, a dla nas cała wieczność...
Ja byłam dzisiaj (10 dc) na wizycie u mojej gin. Muszę się jeszcze 3 razy ukuć, (7,8 i 9 dpo), bo wynik proga 20,01 w 7 dpo mojej gin nie zadowala. Jeżeli prog nie będzie wyższy, to dostanę luteinę.
No i wisienka na torcie: gin obejrzała wyniki badania męża i stwierdziła, że jest jakiś stan zapalny. Jutro mamy oboje badania, w tym posiewy w szpitalu. Dobrze, że tak szybko się udało. Co ciekawe, gin, który robił mi monitoring i któremu pokazałam te wyniki, nie powiedział, że dzieje się coś złego A wg mojej gin bardzo możliwe, że trafiliśmy na przyczynę niepowodzeń...Lunaris lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Karma88 wrote:Jest papierek od rodzinnego, ze mozemy miec obciazenie glukoza.
Także K w srode na badania, a ja zaraz jak tylko @ się pokaze. Badania do zrobienia 1-3 dc.
A potem kontrole u gina i endo.
A kiedy ostatni raz M badał nasienie ?
Jakie badania będziesz robić.
Kurcze gdzieś jest "pies pogrzebany " szkoda że zaraz po @ noe zalecają clexane bo jak u Yosel stawiam że w endo jest głowna przyczyna.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xcandyx eh nadzieja uleciała. Mam nadzieję, że w końcu się uda.
Flowwer M badał jakoś w kwietniu mniej więcej także niedawno.
Teraz M ma do zbadania: LH, FSH, TSh, Testosteron, insulina+ glukoza z obciązeniem.
Ja mam 1-3dc: Estradiol, FSH, SHBG, kortyzol, LH, 17-OH progesteron, DHEA-S, testosteron, insulina+glukoza z obciązeniem.
Ja chyba w 11-12dc: Estradiol.
Ja jeszcze zbadam poziom B6. no i oboje zrobimy morfologię.
Tak zeby to wszystko było w jednym cyklu, żeby był pełny obraz moich wyników.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 14:52
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyMoje maleństwo,wszak jest tylko pecherzyk z cialkiem ale jest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf73df095d76.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2017, 22:54
Flowwer, Lucia88, Bocianiątko, innamorata88, zubii, Jacqueline, Agniechaaaa, Kaczorka, staraczka1111, Karma88, madzia8lenka, Yoselyn82, KateHawke, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Moje maleństwo,wszak jest tylko pecherzyk z cialkiem ale jest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf73df095d76.jpg
CUDOWNIE !!!
A ja mykam w trasę do Gdańska i do zobaczenia jak będę na miejscuBocianiątko lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:CUDOWNIE !!!
A ja mykam w trasę do Gdańska i do zobaczenia jak będę na miejscu
Blue jeszcze raz gratuluję!! Czekamy ma serduszkowąMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:a ile pęcherzyków miałaś na letrozolu ?
ja miałam tak na 1 czy 2 tab miałam 1 pęcherzyk
1x3 tab miałam 2 pęcherzyki a na 2x2 = 3 zastrzyki z menopur 75j miałam 4 ale
-
Hej Laski!
Wczoraj pół dnia nie mogłam się tu dostać, bo jakaś awaria OF była
Blue, śliczne zdjęcie. To teraz czekamy na
Flowwer, udanego wypoczynku Pogodę będziesz miała bajeczną.
Lunaris przykro mi, że znów się to przeciągnię, ale oby zrobili raz a dobrze. Trzymam kciuki!
Miłego dnia wszystkim!innamorata88, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Floweer szczesliwej podrozy!
Agniechaaa też mam lenia i to od dawna
Blue sliczny maluszek, trzymam kciuki za serduszkoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:xcandyx a dziś jak samopoczucie? Ściskam! :*
Dzisiaj już lepiej, ale martwię się co tam się u mnie w środku dzieje, bo czuję się tak samo. Co raz mdli, nie mam siły, jakieś dziwne zachcianki i szybko znikająca energia po jedzeniu. -
Hej dziewczynki kochane wróciłam już w piątek, ale chciałam sobie dać jeszcze trochę czasu... myślałam ze wytrzymam cały cykl, ale już mi Was bardzo brakowało. Mam tydzień do @ i choć ciagle sobie tłumacze ze sobie odpuściliśmy ten cykl i czekamy na nowy to i tak w mojej głowie już zaczyna się huśtawka, szczególnie ze w pracy przechodzą samych siebie i naprawdę trudno mi tu wrócić. Nie nam chyba szans przeczytać 100 stron które napisalyscie przez ostatnie dwa tygodnie wiec po prostu zaczynam od dziś. Wysyłam trochę słońca ❤️
Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
xcandyx wrote:Dzisiaj już lepiej, ale martwię się co tam się u mnie w środku dzieje, bo czuję się tak samo. Co raz mdli, nie mam siły, jakieś dziwne zachcianki i szybko znikająca energia po jedzeniu.
Ech też mam w sobie taki lęk, że nie wiem co jest. Szukaj przyczyny, bo tylko to nam zostało!
Ja czekam na durną @. Niby dziś czy jutro ma być, ale tli się nadzieja, że to jednak teraz się udało. Ale rozum mówi, że zgłupiałam. Także taki czub ze mnie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia