SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Flower co czytasz? miłego leżenia. Ja wczoraj złapałam w pracy koleżanki książkę ...o rany co to za pozycja po wstępie miałam już wodnisty śluz może zamiast pić to wino przerzucę się na inny rodzaj powieści he he
U Was też tak gorąco? MASAKRA we wschodniej Polsce!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Szef chce mi zmienić stanowisko i zmianę na nocną, wiec jestem udupienia jeszcze niby ma to przemyśleć ale jeśli tak zrobi to zostanę bez pracy bo ja stanowiska zmienić nie moge ze względu na ivf
Flo
Nie pamiętam tytułu i autorki (jakaś polska 2 nazwisk) ale obiecała że pożyczy jak przeczyta to Wam napiszę he he może po lekturze ktoś za he heWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 09:01
-
malka wrote:Hej dziewczyny! Zdycham z gorącą... Dopiero 9 a już tak ciepło. Wczoraj powróciłam do moich ćwiczeń z Chodakowską, lało się że mnie masakrycznie w tej temperaturze. I dzisiaj pewnie nie będę umiała się ruszać, a tu kolejny dzień wyzwania mnie czeka
@ się skończyła więc od dzisiaj przystępujemy do działania.
Ja miałam wczoraj zacząć Skalpel bo już jestem w ciąży...spożywczej... Ale na południu są takie upału, że darowałam sobie. -
nick nieaktualnyHaha, malka, ja tak samo, dwa treningi dzień po dniu i ledwo na tyłek siadałam
Daje popalić
Zaczęłam przed urlopem, tonący brzytwy się chwyta, choć w 4tyg cudów nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 09:11
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris jak będziesz znać tytuł to na pw wyślij.
Kate potrenuj na emku mięśnie brzucha i pośladków bedą sexyLunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Inna a ja myslalam ze moja tesciowa jest rąbnieta ale Twoja jest nie do podjebania...
Agniecha przykro mi oby jednak szef to przemyslał... on wie z jakiego powodu mialas zwolnienia ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Flowwer wrote:Lunaris jak będziesz znać tytuł to na pw wyślij.
Kate potrenuj na emku mięśnie brzucha i pośladków bedą sexy
To już potrenowane ale eMek ma nocki w tym tygodniu więc muszę jednak mieć substytut -
Ja od wczoraj tez zacczelam kolejna juz walke z kg ale zaczelam od zmiany diety a za cwiczenia sie wezme jak przejda upaly bo rozpuszczam sie siedzac a co dopiero skacząc19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Ja się zdołowałam- chciałam zrzucić tylko troszkę (5kg) udało mi się zrzucić 3 a potem zaczęłam pić siemię na śluz... i jestem 8kg do przodu po 1 cyklu efekt na śluzie bardzo ładny i nie chciałabym przerywać ale trochę mnie przerażają te kilogramy -teraz ważę 68! jak bym zaszła w ciążę to potem będzie ciężko wrócić do normy... W pierwszej przytyłam 17,7 kg ale nie przekroczyłam 80kg teraz to raczej się nie uda
...a samozaparcia do ćwiczeń brak... basen mogę działać -tu z kolei boję się infekcji... i masz babo placek... -
Koleżanka wrzuciła- rozkoszny filmik już wiem jaką rolę ma Tatuś
https://www.facebook.com/perfect.mood.today/videos/149585378923379/ -
Meśka wrote:Lunaris niemozliwe ! 8 kg w 1 cykl to bys musiala chyba paczkami jesc to siemie moze woda Ci się zatrzymała ?
Może Pan Dr mi trochę tłuszczyku wyciśnie jak będzie polipka usuwał -
KateHawke wrote:Ja miałam wczoraj zacząć Skalpel bo już jestem w ciąży...spożywczej... Ale na południu są takie upału, że darowałam sobie.
Ja też na południu mieszkam. Miałam postanowione że najnowsze wyzwanie Chodakowskiej będę robić więc nie było wymówki że upał. Przed ciążą ćwiczyłam z nią regularnie. Jak się pojawiły II to przestałam, a po poronieniu nie umiałam się zmobilizować. Ale już najwyzszy czas znowu zaczac się ruszać. Od wczoraj jest wyzwanie płaski brzuchKateHawke lubi tę wiadomość
-
Ja ogladałam ostatnio moje zdjecia z przed 5 lat i załapałam doła i pytam sie : Jak mozna sie tak zaopuscic ? Troche pojęczałam, powzdychałam i coż ? samo sie nie schudnie, trzeba sie brac do roboty ! Takze trzymajcie kciuki zebym oprocz braku @ mogla sie pochwalic brakiem kilku zbednych kg
KateHawke lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Krew oddana wyniki wieczorem ale pewnie koło 17juz będą. No to czekamy. Test z wczoraj wieczorem i dziś rano taki sam.
Zaczynam się denerwować tak jak by mnie cycki mniej bolały a jak przedstawały zawsze okres przychodził. No ale ta kreska tam jest więc musi być jakiś poziom hcg tylko jaki
Agniechaaa a na jakie stanowisko masz iść?never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:Haha, malka, ja tak samo, dwa treningi dzień po dniu i ledwo na tyłek siadałam
Daje popalić
Zaczęłam przed urlopem, tonący brzytwy się chwyta, choć w 4tyg cudów nie będzie
Najgorszy początek. Pierwsze dni. A potem jakoś idzie. Ćwiczenia od poniedziałku do soboty i niedziela wolnanever_lose_hope lubi tę wiadomość