SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka o ktorej wynik ?
Ptysia 3 wesela to nie źle po kieszeni.
A ja msm podawane w innym systemie te kroplówki i już leci ostatnia 5 !! 3x soli nie będzie uff szybko poszło.Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:już patrzyłam 4 razy na wyniki haha ale jeszcze nawet nr zlecenia nie wbili
temp mam 37.4
Bez przesady!! Zaraz krew mi w nogach skrzepnie z zaciśniętych kciuków.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Czołem Dziewuszki
Jeżeli można, to dołączę do Waszego sierpniowego wątku
Staraniowa - gratulacje i kciukasy za środową betę! Ale będę odświeżać
Agniechaaa - mocno trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy. Też mocno przeżywałam powrót do roboty po stracie. Później dowiedziałam się, że parę "życzliwych" osób na głos i niezbyt przychylnie komentowało moją nieobecność. Na szczęście nie pracuję już w tym miejscu.
Inna - myślałam, że moja teściowa to niezły czort, ale przy Twojej to mały pikuś! Jedno jest dobre w tym wszystkim, że może faktycznie da Ci spokój na jakiś czas.
KateHawke - dziękuję za informacje o Bromku. Skutki uboczne pewnie takie same będą po Parlodelu, skoro to zamienniki. Też mogę później przejść na Bromek, bo jest duuuużo tańszy, ale mam zacząć od tego Parlodelu. Dzisiaj zaczynam. Tylko kurcze, jednak moja prolaktyna nie jest taka wysoka, dlatego nie wiem, czy bardziej sobie nie zaszkodzę, ale zaryzykuję i zaufam nowej gin
Ja dzisiaj dziewuszki po monitoringu, jestem zadowolona. 11 dc i dwa pęcherzyki 14 i 13 mm, endo 8 mm Od miesiąca jem migdały i wypiłam lampkę wina (więcej za cholerę nie dałam rady bo jestem zupełnie antyalkoholowa). Trochę mi szkoda tego cyklu, bo prawdopodobnie pójdzie na marne - Emek ma badanie nasienia w czwartek i do tego czasu zakaz serduszkowania ...
Ale za Wasze fasolki, bety i serduszka kciuki mocno zaciśnięte!
KateHawke lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
KateHawke wrote:Ja miałam wczoraj zacząć Skalpel bo już jestem w ciąży...spożywczej... Ale na południu są takie upału, że darowałam sobie.
Ja się wczoraj zawzielam i postanowiłam isc na taki szybki spacer-marsz. Ostro zasuwałam ponad godzine i przeszłam 6,5km. Ale jestem z siebie dumna, hehe:)Flowwer, staraczka1111, never_lose_hope, KateHawke, malka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Emilka do czwartku ovu nie będziesz mieć a po badaniu jak M da rade to trenować w łóżku kamasutre stawiam u Ciebie ovu piątek/ sobota.
Będziesz mieć jeszcze raz podgląd?Emiilka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Flo wieczór dopiero haha ja już mam przed zawałowy stan
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Witam się i ja na sierpniowym wątku u mnie dalej nic, chociaż wydaje mi się ze śluz robi się troche ciemniejszy wiec @ za rogiem. To dobrze, niech w końcu przyjdzie to może wyrobie się jeszcze na koniec miesiąca z kolejnym testowaniem. Troche przykro, bo wiadomo ze jak się wredota spóźnia to człowiek z każdą minutą nabiera coraz większe nadzieje. Same dobrze wiecie
Staraczka, trzymam kciukistarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Flowwer wrote:To jest niehumanitarne !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 13:17
-
Staraczka, czekam rownież na wynik na pewno bedzie piękny! Zwłaszcza, ze krecha juz okazała wyszła.
U mnie przez pierwsze dni (a zaczynałam 10dpo) kreska ciemniala tak minimalnie, że tylko ja to widziałam. 20dpo kreska dalej była jaśniejsza niż kontrolna, a Beta pięknie rosła, także tym sie moja droga nie stresujstaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Staraczka, czekam rownież na wynik na pewno bedzie piękny! Zwłaszcza, ze krecha juz okazała wyszła.
U mnie przez pierwsze dni (a zaczynałam 10dpo) kreska ciemniala tak minimalnie, że tylko ja to widziałam. 20dpo kreska dalej była jaśniejsza niż kontrolna, a Beta pięknie rosła, także tym sie moja droga nie stresuj -
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Tylko moje tak odrazu nie wychodziły troszkę musiałam poczekać żeby się pokazały nigdy w życiu nawet cień cienia nie miałam nawet na drugi dzień gdy patrzyłam na testy daje mi choć troszkę to nadzieję.
Moje pierwsze też wychodziły po ok. 10-12 minutach, naprawdę noł stress zwłaszcza, że wszystkie wyszły pozytywne, także nawet nie zawalisz na błąd testu -
Oj pitu pitu , ale beta będzie ładniutka. Statystyki trzeba od początku miesiaca podbijac!!!!!!!!!
Wczorajszy dzien wyjety z zycia. Mam wrazenie, ze ta torbiel pekla juz, albo wczoraj wieczorem albo dzis rano, bo taki ból był jak typowy u mnie owulacyjny. Mam nadzieje, ze tak faktycznie sie stalo albo dzieje i na dniach na podgladzie po dziadostwie nie bedzie sladu.
Czy u Was tez taki upal? 30 stopni w cieniu. Bleee
Mamy z K rocznice na koniec sierpnia. No i tak mysle nad prezentem dla niego. Moze go do jakiejs knajpy wyciagne i chcialam mu kupic jakis porzadny zestaw narzedzi, bo nie ma. No i w koncu moze ogarne jakas fajna ramke z naszymi zdjeciami, bo nic takiego u nas w domu nie wisi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 13:39
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
U nas ciepło jak Cholera nie ma czym dychać. Nr zlecenia dalej nie ma mojego. A co jeśli zgubili moją próbkę