SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie na Kujawach też upał dziś, dobrze, że w pracy klimatyzacja śmiga
Ale przegięcie na dworze
Zimno - źle, gorąco - też niedobrze
Nie dogodzi
Staraczka, a u Ciebie pewnie teraz milion stopni, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 14:07
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
o kur.... nr zlecenia juz dali ale wyników jeszcze brak. zawał
zubii lubi tę wiadomość
-
Nawet w Suwałkach dzisiaj upał!
Staraczka, trzymam mocno kciuki za betę!
Agniechaaaa, nie przejmuj się pracą. Mnie się nawet odechciewa szukania nowej pracy...
Trudno, najwyżej zostanę kurą domową z piatką dzieci, ech...marzenia...staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
U mnie 35 w cieniu, ale wiaterek wieje to o tyle dobrze, od razu lepiej co jak co ale kocham taka pogodę hihi
Staraczka trzymam kciuki, na pewno lada moment będzie na stronie twój wynikstaraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Staraczka będzie dobrze
U nas nie wiem stopni ale juz nie mysle w pracy. Chcialysmy przyjsc jutro z dziewczynami godzine wczesniej do pracy zeby wczesniej skonczyc ale szef " nie widzi takiej potrzeby" ciul jeden ...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Emilka do czwartku ovu nie będziesz mieć a po badaniu jak M da rade to trenować w łóżku kamasutre stawiam u Ciebie ovu piątek/ sobota.
Będziesz mieć jeszcze raz podgląd?
Dziękuję kochana Flo Takie wiadomości chcę słyszeć Powtarzam monitoring w czwartek popołudniu. Powiedziałam gin, że przecież w czwartek po monitoringu i badaniu Emka możemy działać, a on na to, że to już nie będzie taka sama jakość nasienia, po oddaniu rano na jego badania. To mnie zastanowiło. Dotychczas myślałam, że im więcej , tym lepiej, a z wypowiedzi gin wynika, że wcale nie. Może my to źle robimy? Bo u nas są codziennie, a w dzień owu staramy się nawet i dwa razy dziennie12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Amy podziwiam ja po 1 km karetkę bym wzywała
Ja w tamtym roku troche biegalam,zdarzalo sie i po 10km. A w tym sie jakos tak zaniedbalam i 5kg do przodu:/ wiec trzeba dzialac. -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki sprawdzę o 16 bo zaraz ten laptop przez okno poleci. Mama z pracy wróciła tak chce jej już powiedzieć,, mamo będziesz znów babcią,, ale się nie rozpędzam bo znając życie uderze głową w ścianę. Tak więc o 16 sprawdzam razem z Wami kochane
-
Staraczka ja nie mówiłam nikomu po pierwszej becie. Dopiero jak słyszałam serduszko, a i tak chyba za wcześnie się pochwalilam bo pierw mówiłam że jest dobrze a za chwilę że nie ..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny