SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pomóżcie! Śluz płodny miałam od czwartku, najwięcej w sobotę wieczorem w niedzielę już bardzo mało. Byłam przekonana że owulację miałam w niedzielę jednak dzisiaj rano zmierzyłam temperaturę i wcale nie ma skoku.. nie wiem jak na to patrzyć bardziej na śluz czy na temperaturę? Dzisiaj od samego rana pobolewa mnie podbrzusze i kłują jajniki. Starania były w sobotę i niedzielę. Co o tym myślicie czy możliwe że owulacja jednak była ale skok dopiero będzie? Pomóżcie bo ja już nie wiem sama co myśleć
Testować planuję 2 sierpnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej I ja poproszę o dopisanie na 24.08 2 lata temu sierpień był szczęśliwy, oby tym razem również
Amy333 lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Wpiszcie mnie na 18 sierpnia...Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
Kochana przepisz mnie na 15.08 to ostatni cykl czyli 108 cs przed IVF. Jakoś odbębnić go muszę.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Hej! Ja poproszę o wpisanie mnie na 1 sierpnia. Pozostaje nam tylko czekać. Życzę cierpliwości i powodzenia!
Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
aiwlys wrote:A ja na sam początek udanych starań zostawiam Wam Wituski #-#-&#&&&-#+(@(#--&&&&##((& Powodzenia na placu boju !
Łapię garściami i dziekuje:)aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny sierpień tuż tuż, a dopiero trzy strony????
O tej porze było zawsze około 20 Czyżby sezon urlopowy sprawił że na lipcowym są same serduszka
Ja u siebie wierze że się uda, w końcu musi, zawsze chciałam urodzić kwiecień - maj, wcześniej nie wierzyłam w swoje cylke, więc pora zacząć. Zaraz zerknę jak to bylo rok temy s listą, czy było dużo cięzaróweczek czy tez niestaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Nie ma listy
A co dopiero pamiętam jak nie chciałaś serduszkować bo termin porodu był by na Święta Bożego Narodzenia
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:szkoda, taka lista jest bardzo pomocna.
A co dopiero pamiętam jak nie chciałaś serduszkować bo termin porodu był by na Święta Bożego Narodzenia -
Witam, jestem tu nowa Ale może któraś z Was podpowie mi kiedy mogę zacząć testować pierwszy dzień miesiączki 3 lipiec przy cyklach 29-30 dniowych wg kalendarza owulacja wypadala na 17dc , natomiast robiłam testy owulacyjne od 10dc i pierwszy pozytywny test wyszedł mi juz 13 dc. Owu mogła się pospieszyć o te 3-4 dni ? Jak myślicie do której grupki testujących się zapisać?
-
Karolajna8919 wrote:Witam, jestem tu nowa Ale może któraś z Was podpowie mi kiedy mogę zacząć testować pierwszy dzień miesiączki 3 lipiec przy cyklach 29-30 dniowych wg kalendarza owulacja wypadala na 17dc , natomiast robiłam testy owulacyjne od 10dc i pierwszy pozytywny test wyszedł mi juz 13 dc. Owu mogła się pospieszyć o te 3-4 dni ? Jak myślicie do której grupki testujących się zapisać?
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄