SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Hej tak mało się udzielam nie mam zbytnio czasu ale poproszę na 13 sierpnia by mnie zapisać, cykl leci zobaczymy co z tego będzie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKarolajna8919 wrote:Witam, jestem tu nowa Ale może któraś z Was podpowie mi kiedy mogę zacząć testować pierwszy dzień miesiączki 3 lipiec przy cyklach 29-30 dniowych wg kalendarza owulacja wypadala na 17dc , natomiast robiłam testy owulacyjne od 10dc i pierwszy pozytywny test wyszedł mi juz 13 dc. Owu mogła się pospieszyć o te 3-4 dni ? Jak myślicie do której grupki testujących się zapisać?
-
Flowwer wrote:A ja czuję ze wyjdzie!!!
-
Lista zaktualizowana robi się nas coraz więcej to dobrze, bo będzie mnóstwo w sierpniu. Życzę każdej z osobna cudownej wakacyjnej niespodzianki
Flowwer cieszysz się bardzo z twego IVF Bo to już wkrótce ale kto wie cały sierpień przed Tobą -
Bajkaaa wrote:O ile będzie miało z czego wyjść o narazie to po całym dniu pracy przychodzę padnięta i nie mam ochoty na nic, już nie dziwię się mojemu że nie ma sił serduszkowac, może w weekend coś zrobimy konkretnego hehe
Ja ten ból znam aż za nadto
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Lista zaktualizowana robi się nas coraz więcej to dobrze, bo będzie mnóstwo w sierpniu. Życzę każdej z osobna cudownej wakacyjnej niespodzianki
Flowwer cieszysz się bardzo z twego IVF Bo to już wkrótce ale kto wie cały sierpień przed Tobą
A ja wiem że nie wyjdzie teraz, bo niby czemu miało by się udać ?!
Więc tupam nogami z radość że już święty czas na IVF, już dość czekania na cud tyle lat.
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja wiem że nie wyjdzie teraz, bo niby czemu miało by się udać ?!
Więc tupam nogami z radość że już święty czas na IVF, już dość czekania na cud tyle lat.Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam w odwiedzianach u mojej koleżanki (razem się staralyśmy) ona zaszła po pół roku od odstawienia tabletek anty, córeczka śliczna a jak wziełam ją na rączki cudowne uczucie, zaczeła karmić ją piersia i jak sobie przypomiałam jak ja karmiłam, cudowne uczucie, łezka się w oku zakręciła... Dlatego w tym cyklu co dwa dni i jeśli sie nie uda zapisuję się do ginekologa!
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Byłam w odwiedzianach u mojej koleżanki (razem się staralyśmy) ona zaszła po pół roku od odstawienia tabletek anty, córeczka śliczna a jak wziełam ją na rączki cudowne uczucie, zaczeła karmić ją piersia i jak sobie przypomiałam jak ja karmiłam, cudowne uczucie, łezka się w oku zakręciła... Dlatego w tym cyklu co dwa dni i jeśli sie nie uda zapisuję się do ginekologa!
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ pierwszym dzieckiem nie bylo problemu. Przy drugim okazalo sie, ze maz ma tak slabe plemniki, ze lekarze sie dziwili, ze w ogole wczesniej sie udalo. Niby tylko im zodtalo ivf a z zaskoczenia po 3,5 roku sie udalo mieli przeprowadzke na glowie, nie mysleli i zaskoczylo! (Swoja droga tez mam wlasnie przeprowadzke na glowie i licze, ze podobnie u nas bedzie tym bardziej, ze przy pierwszej ciazy u siostry- kupili psa i niedlugo ciaza byla, u nas to samo- pies i zaraz ciaza! )
-
nick nieaktualnykaha wrote:Z pierwszym dzieckiem nie bylo problemu. Przy drugim okazalo sie, ze maz ma tak slabe plemniki, ze lekarze sie dziwili, ze w ogole wczesniej sie udalo. Niby tylko im zodtalo ivf a z zaskoczenia po 3,5 roku sie udalo mieli przeprowadzke na glowie, nie mysleli i zaskoczylo! (Swoja droga tez mam wlasnie przeprowadzke na glowie i licze, ze podobnie u nas bedzie tym bardziej, ze przy pierwszej ciazy u siostry- kupili psa i niedlugo ciaza byla, u nas to samo- pies i zaraz ciaza! )
ale ja już nie potrafię Nie to że się jakoś nakręcam.
O to bedzie kolejne serducho na liścieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2017, 22:01
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Kurcze po prostu trzeba czyms głowę zając,
ale ja już nie potrafię Nie to że się jakoś nakręcam jak wcześniej, może już się przyzwyczaiłam do tej mysliże co cykl jest okres. -
nick nieaktualnyJa się czasami zastanawiam po co ja się wogóle tutaj rejestrowałam, żylabym w niewiedzy kochała się z mężem kiedy byśmy mieli ochote, a tutaj zaraz się nakrecam że pewnie owulacja itp.
Jak żyć!!!!
Przy Michale nawet nie wiedziałam co to jest owulacja, po prostu kochaliśmy się dla przyjemności i zaciążyło, ale wpominamy te czasy... teraz niestety troche dziecko ogranicza a ja uwielbiam sie kochać w południe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDo środy mam urlopik, mam ogromną nadzieję że owulacja wystąpi właśnie gdzies do tego dnia. bo jak nie to się zarycze
Od kiedy już się staracie? Ja zawsze sobie powtarzałam że 5 lat różnicy miedzy dziećmi nie więcej, ale los sam zadecydował, czeo w życiu bym sie nie spodziewała. -
staraczka1111 wrote:Masz rację w 2018 roku będziemy już bawić swe pociechy
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Do środy mam urlopik, mam ogromną nadzieję że owulacja wystąpi właśnie gdzies do tego dnia. bo jak nie to się zarycze
Od kiedy już się staracie? Ja zawsze sobie powtarzałam że 5 lat różnicy miedzy dziećmi nie więcej, ale los sam zadecydował, czeo w życiu bym sie nie spodziewała.