SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalka wrote:Trzeci będzie szczęśliwy! Może znowu razem wylądujemy na fioletowej stronie. Tylko teraz musimy zostać do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 22:08
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane staraczki po małej przerwie od forum jestem i ja Rozpoczynam właśnie mój 12cs, co prawda bez większych nadziei ale już się stęskniłam za Wami!!! Proszę o wpisanie mnie na 17.08
Flowwer kochana moja jestem i postaram się już Cię nie opuszczaćFlowwer, staraczka1111, beatka_c, Czrna 81 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Witam kochane staraczki po małej przerwie od forum jestem i ja Rozpoczynam właśnie mój 12cs, co prawda bez większych nadziei ale już się stęskniłam za Wami!!! Proszę o wpisanie mnie na 17.08
Flowwer kochana moja jestem i postaram się już Cię nie opuszczać
Maja super, że jesteś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 22:48
-
Maja84 wrote:Witam kochane staraczki po małej przerwie od forum jestem i ja Rozpoczynam właśnie mój 12cs, co prawda bez większych nadziei ale już się stęskniłam za Wami!!! Proszę o wpisanie mnie na 17.08
Flowwer kochana moja jestem i postaram się już Cię nie opuszczać
A teraz pełna energi ? Głowa oczyszczona?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa do trzech razy sztuka!!! Teraz będzie szczęśliwie! Baa musi!!! Jesteś baaaaaaaardzo dzielną kobietą i dzięki temu niedługo będziesz się cieszyć swoim szczęściem, bo walczysz o nie jak prawdziwa lwica! Nie poddawaj się nigdy!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Jupi !!!!! Ale się cieszę nareszcie!!!!
A teraz pełna energi ? Głowa oczyszczona?
Zdecydowanie! Przestałam myśleć na tyle, że ostatnio spojrzałam w wykres kiedy to ja @ powinnam dostać bo nawet tego nie śledziłam I o dziwo przyszła 28dc, ostatni raz taki książkowy cykl miałam ponad rok temu
Teraz czekam na wrześniową wizytę w klinice, do tego czasu relax umysłowy
Ale najbardziej na świecie nie mogę się doczekać kiedy podejdziesz już do IVF!!! Chcę płakać z Twojego szczęścia!Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:Agniechaaaa do trzech razy sztuka!!! Teraz będzie szczęśliwie! Baa musi!!! Jesteś baaaaaaaardzo dzielną kobietą i dzięki temu niedługo będziesz się cieszyć swoim szczęściem, bo walczysz o nie jak prawdziwa lwica! Nie poddawaj się nigdy!
Maja84, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dzieki bede wie starać!!! Tą sile zawdzięczam tez Wam<3 wiadomo przychodzą chwile gdzie łzy lecą ciurkiem ale trzeba wstać i isc dalej jeżeli teraz nie bede pchać w tym temacie to z czasem bedzie coraz trudniej! I to mnie motywuje
ps. Nakręciłaś mnie jakiś czas temu na oglądanie GoT i przez ostatni miesiąc obejrzałam wszystkie sezony (idealny sposób na niemyślenie!) i muszę przyznać rację, jest mega!!! Właśnie oglądam 3 raz 2 odcinek nowego sezonuAgniechaaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:ps. Nakręciłaś mnie jakiś czas temu na oglądanie GoT i przez ostatni miesiąc obejrzałam wszystkie sezony (idealny sposób na niemyślenie!) i muszę przyznać rację, jest mega!!! Właśnie oglądam 3 raz 2 odcinek nowego sezonu
Maja84, ewelina1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Dzieki bede wie starać!!! Tą sile zawdzięczam tez Wam<3 wiadomo przychodzą chwile gdzie łzy lecą ciurkiem ale trzeba wstać i isc dalej jeżeli teraz nie bede pchać w tym temacie to z czasem bedzie coraz trudniej! I to mnie motywuje
Staraczka a Ty to wszystko zapoczątkujesz.
Dziewczyny zgwałciłam swojego Męża, tak mi się chciało a nie często mam taką ochotę. I jestem szczęśliwa jak dzieckoAgniechaaaa, Flowwer, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny