SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Przygarniecie mnie? Dopiero rozglądam się po forum, ale z telefonu nie jest to najprostsze... tak więc jeśli pomyliłam wątki czy coś, to z góry przepraszam.
Prawdopodobnie też będę testowała w sierpniu, jeśli @ nie przyjdzie. Właściwie to już powinna być, ale wolę jednakk poczekać do sierpnia z testem, by się nie rozczarować, nie powtarzać, itd. Choć mam dziwne przeczucie, że tym razem naprawdę mogło się udać, bo miałam dziwne plamienia jakoś w połowie, po połowie cyklu. Ale minimalne, takie prawie wcale, @ nie przyszła i bolą mnie piersi, a przed okresem nigdy nie mam żadnych objawów, jedynie takie przewracanie w brzuchu, jakby ciagnięcie w dół. -
Klarysa wrote:Cześć. Przygarniecie mnie? Dopiero rozglądam się po forum, ale z telefonu nie jest to najprostsze... tak więc jeśli pomyliłam wątki czy coś, to z góry przepraszam.
Prawdopodobnie też będę testowała w sierpniu, jeśli @ nie przyjdzie. Właściwie to już powinna być, ale wolę jednakk poczekać do sierpnia z testem, by się nie rozczarować, nie powtarzać, itd. Choć mam dziwne przeczucie, że tym razem naprawdę mogło się udać, bo miałam dziwne plamienia jakoś w połowie, po połowie cyklu. Ale minimalne, takie prawie wcale, @ nie przyszła i bolą mnie piersi, a przed okresem nigdy nie mam żadnych objawów, jedynie takie przewracanie w brzuchu, jakby ciagnięcie w dół. -
-Monika- wrote:https://zapodaj.net/8935b9bd2e872.jpg.html
Dziewczyny test pierwszy z lewej pozytywny robiony wczoraj o 23, drugi z dzisiaj juz neg. z godz, 18:00, no i ten trzeci można go zaliczyc do pozytywu? z godz. 22:00
-Monika- lubi tę wiadomość
-
Czesc Kochane
dziś pierwszy dzień w pracy i pierwszy na forum po przerwie.
U mnie byl raczej cykl bezowulacyjny bo zadnych objawow nie mialam i dzis trzeci dzien plamien takze najpozniej jutro @ przyjdzie
zastanawiam sie czy nie pojsc do gina i postymulowac najblizszy cykl.
Wpiszcie mnie prosze na 22 sierpnia, 19 tego mamy 5-tą rocznice slubu bylby piękny prezent19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Czesc Kochane
dziś pierwszy dzień w pracy i pierwszy na forum po przerwie.
U mnie byl raczej cykl bezowulacyjny bo zadnych objawow nie mialam i dzis trzeci dzien plamien takze najpozniej jutro @ przyjdzie
zastanawiam sie czy nie pojsc do gina i postymulowac najblizszy cykl.
Wpiszcie mnie prosze na 22 sierpnia, 19 tego mamy 5-tą rocznice slubu bylby piękny prezent
powodzenia w pracy Meśka!!!
lepiej iść do gina będziesz w tedy spokojniejsza. Zapisałam na 22 sierpnia i będzie piekny prezent na 5 rocznice ślubu !!! -
Klarysa witaj w klubie staraczek i rozgosc się tutaj.
Meśka takie prezenty są najpiękniejsze
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ten Lutinus mnie wykończy już 6 razy majtki przebieralam. Dziadostwo takie drogie a nie wchłania się wogole.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Wyłania sie to ta pieprzona otoczka wypływa ;p
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Znam ten ból :p ale najwazniejsze, ze działa a za 9 mc będziesz miała to wynagrodzone i to podwójnie
6 dpt testuje sikacza bo mam dwa Bobo żółte w łazience czekająAgniechaaaa, malka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulaaaa bardzo mi przykro ale walczymy dalej!!! Sierpień przed tobą
ulaaaa:( lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Ten Lutinus mnie wykończy już 6 razy majtki przebieralam. Dziadostwo takie drogie a nie wchłania się wogole.
ja tez mialam wrazenie ze mi non stop wyplywa, dosc ze on duzy, ciezko sie wklada to jeszcze tyle wychodzi, my jednak jak bierzemy tyle tego, to organizm az tyle tego nie przyswaja wiec pozbywa sie nadmiaru. Ja lutinus uzywalam 2 razy a reszta to utrogestan, mniej wyplywa tego, czasem nic nie bylo, czasem wiecejMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:ja tez mialam wrazenie ze mi non stop wyplywa, dosc ze on duzy, ciezko sie wklada to jeszcze tyle wychodzi, my jednak jak bierzemy tyle tego, to organizm az tyle tego nie przyswaja wiec pozbywa sie nadmiaru. Ja lutinus uzywalam 2 razy a reszta to utrogestan, mniej wyplywa tego, czasem nic nie bylo, czasem wiecej
Jak będę jeszcze potrzebować to przejadę sie do Czech po ten tańszy , -
nick nieaktualny