SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene wrote:staraczka1111 @ niestety przyszła:-(poproszę o wpisanie mnie na 10.08
Rene lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:no trudno walczymy dalej.
-
Rene wrote:widzę że bierzesz leki na tarczycę,ja zrobiłam badania na TSH i FT4.TSH wyszło mi 2,35 lekarz ogólny stwierdził że w normie i nie dał mi skierowania ktoś inny mi mówił że powinnam iść do endo,teraz to juz nie wiem jak myślisz?
-
Hej, jestem tu nowa
Znalazlam forum przypadkiem. Szczerze mówiąc już myślałam, że udało mi się zajść w ciążę. 3 dni temu test pokazał bladziutką kreskę a dziś zauważyłam lekkie plamienie. okres się rozkręci na 100% bo boli mnie coraz bardziej brzuch... A więc zaczynam wszystko od nowa. Powodzenia Dziewczyny -
Cześć Ja chyba również do Was dołączę, dzisiaj 15 dpo, test negatywny, także czekam na @ wtedy będę znała termin kolejnego testowania.15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Witajcie.Zamówiłam sobie testy owulacyjne na allegro.Wynik pozytywny to wtedy ,gdy są dwie ciemne kreski?Jeśli się pojawią to owulacja nastąpi za 12godz do 36 godz?Dobrze zrozumiałam?Testować 2 razy dziennie po 10 i 17?Jeśli druga kreska jest słaba to wynik negatywny?Zastanawia mnie jak zapisujecie to na wykresach.Pozdrawiam.5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
-
nick nieaktualny
-
nejsi88 wrote:Witajcie.Zamówiłam sobie testy owulacyjne na allegro.Wynik pozytywny to wtedy ,gdy są dwie ciemne kreski?Jeśli się pojawią to owulacja nastąpi za 12godz do 36 godz?Dobrze zrozumiałam?Testować 2 razy dziennie po 10 i 17?Jeśli druga kreska jest słaba to wynik negatywny?Zastanawia mnie jak zapisujecie to na wykresach.Pozdrawiam.
-
nick nieaktualnyDopiero co wrocilam do staran i sie dopisalam, a juz chyba bede musiala sie wypisac z testowania dostalam przed chwila smsa od gin, ze na cytologii mi wyszedl stan zapalny do leczenia (w sumie sie spodziewalam, bo szyjka przy dotyku mi krwawila). Ehh ciagle cos... czy jest opcja ze mimo leczenia bedzie mozna sie starac? Ktoras z Was miala taki przypadek?